Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1595 / 3649
(#) MaTe193 válasza saraha hozzászólására (») Ápr 10, 2011 /

Mázlista Bár nekünk is ilyen felső szomszédaink lennének! Tegnap 11-ig hallgattam a gajdalolást,meg a tuc-tucot.Azért rendőröket nem hívtam,első alkalom(mármint idén),érezzék magukat jól.Legközelebb szólok,aztán...Aztán remélem nem lesz semmi.Egyébként nem menne fel annyira az agyvizem,ha legalább egy "Bocsi,buli lesz,ne haragudj,ha hangosak vagyunk" monológot kapnék.
(#) saraha válasza MaTe193 hozzászólására (») Ápr 10, 2011 /

Igaz,igaz... én sem közöltem vele előre hangerőmegalomán mivoltomat...de tudatva vele hogyanlétemet, mibenvoltomban továbbmenve baráti hajlamok alakultak ki.Ennek okaként már megint készíthetek egy füles erősítőt....bírom az ilyet nagyon.
(#) janikukac válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 10, 2011 /

Jó, nem akartam, bocsi.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Ápr 10, 2011 /

Megtöröm a csendet: Sziasztok.

Gondoltam benézek, igaz nem a ki mit építettbe tartozik de egy apróságot megosztanék veletek.
Íme! : (Lásd a képen)

Figyelem a kép megnézése saját felelősségre történhet, azon okból kifolyólag keletkezett meghibásodásokból befolyó garanciális jótállás elvesztésével senki nem hibáztathat! (Egyszerűbben: nyálcsorgatás a billentyűzetre, majd közvetlen zárlat, amit ti is tudtok mivel jár, és ez most nem a mosogatószer promó volt!)

04100001.JPG

(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 10, 2011 /

Ezt a fánkot Te sütötted? Nagyon ügyes volt aki csinálta. Próbáltad lekvárral? Persze nem boltival ha nem a nagymamáéval. Jó étvágyat kívánok!
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 10, 2011 /

Üdvözlet, szép estét.

hmm, jó is lenne ha magam készíthettem volna.
Igen próbáltam de a bolti "kaucsuk" lekvár van, azzal rontottam volna az ízén rendesen.
Vaníliás cukor is van benne és így is finom, egy pohár tej mellett.
Édesanyám élettársának az eredménye, ez a műremek, és életében másodszor sütötte.
Az első nem volt lecsepegtetve, és bele volt téve egy műanyag tartóba lefedve.
Finomnak finom volt csak rosszul lettem tőle amit a sok olaj okozott.(Amúgy sem szeretem a "tocsogós" zsíros olajos ételeket)
Azért sikerült egy hatalmas adag törlőkendővel felitatni az összes olajat és utána nagyon finom lett.
A mostanira már odafigyelve nagyon jó lett, nem tocsogós, a tésztája lágy és nagyon finom lett, még csak nyomokban sem emlékeztet a bolti verzióra.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Ápr 11, 2011 /

Ha már házi készítésű lekvárnál tartunk: úgy néz ki a dolog, hogy gyógynövény ami az országban unikumnak számít végleg eltűnhet mindenhonnan, és ami megmarad az meg gyógyszerré lesz avanzsálva az $OGYI$ által.
Mint rendszeres gyógynövény fogyasztó engem rosszul érint és fog mást is.

Itt a hársfa terem meg tonnaszám, meg azt hiszem valahol az ártér közelében valamelyik erdőben láttam medvehagyma populációt és ezzel ki is fújt a természetes lelőhelyek beszerzési listája, ha ettől több mindenből szeretnék raktározni akkor 30km vonatozás és minimum 3-4 óra gyaloglással elérhetem ( pl. Tatabánya közelében) a Gerecsében.

Ettől többet nem igen akarok írni, mert az már a politizálás lenne, úgy vélem ez még tapintatos, és nyomokban sem fellelhető erre utaló kijelentés és nem is kívánkozom elhúzni ebbe az irányba a témát, csak hát mégis a gyógynövényeknek igen nagy reneszánsza él itt, így gondoltam néhány szó erejéig említem a dolgot, így senkit nem ér meglepetés aki esetleg lemaradt volna a eme csodás "sorsjegyhúzásról".
(#) szamóca hozzászólása Ápr 11, 2011 /

Kapott valaki ilyen mail-t Csabai Ferenc nevű ismeretlen emberkétől? Én rögtön spam-nek jelöltem, de van egy gyanúm hogy valami vírusos móka lehet.
Idézet:
„Csocsi.
Ocsem hazahozta a megbutykolt XBOX360-at, most mar tudjuk nyomatni a masolt jatekokat. Neten nem jatszhatunk, de otthon lovoldozni, autozni, stb szuperul lehet! Most mar nem csak 3 jatekunk van hanem 300! Hehehe!
http://chilp.it/368939
Nezd meg azonnal, ki ne hagyd!
Puszi!”
(#) gg630504 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Csak igyekezz a gyűjtögetéssel, mert lehet, mire kiérsz védett lesz.
Hol kell jelentkezni, hogy védetté nyilvánítsanak? Szeretnék hóvirág lenni
(#) kowi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Ezeket a képeket amit te meg hoho raktok ki már moderálni kellene mert támadás az ízlelő bimbók ellen! Vagy egy meghívót kéne küldenetek
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Semmi kétségem hogy az ilyen az Taigetosz pozitív, de idegen linkre kattintgatni egy ismeretlentől jött levél alapján...
Mit gondolt ez?
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Szerinted hány ember kapta meg ezt a levelet és ebből mennyi nyitotta meg a linket? Biztos, hogy jó pár ember nyitotta meg. Sok tudatlan ember van, úgy mint ez is, aki ezt küldte. Simán vannak több százan, akik gondolkozás nélkül nyitották meg a linket.
Egyébként meg hiába írnád neki a Taigetoszról való lehajítást, amikor úgyse tudná mi az.
(#) vicsys válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Én is fogok kéretlen reklámleveleket küldeni.
Idézet:
„Hétvégén nyílik meg, szép panoráma kilátással a "Kis Taigetosz" szórakoztató centrum. Gyere el és próbáld ki barátaiddal a szabadesést, vagy vezetéknélküli gumikötél ugrást! Jelige: Mindenki hozzon magával még egy embert! http: // www. kistaigetos .hu”
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

És én még azt hittem nem lehet használt koporsót árulni. Ma már lehet benne üzlet, amilyen emberek vannak.
(#) _ampervadasz_ válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Minden növény mellé nem ültethetnek egy rendőrt.
(#) _ampervadasz_ válasza kowi hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Ho hó álljunk csak meg!

Azért nemigen vagyok gyakran az oldalon, és nem igen publikálok ilyen sok finomságot, csak igyekeztem felzárkózni a "trendhez".
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Ejj, ez fájdalmas volt. ...na de van rá kilátás amit a csájnai úgy is leköröz.
(#) mate_x hozzászólása Ápr 11, 2011 /

Helló!

Jövő héten hétfőn-kedden lesz az országos konstrukciós verseny, jön még valaki innen rajtam kívül?
(#) bbb hozzászólása Ápr 11, 2011 /

Sziasztok!

Mivel nem az oldal témájához tartozik, ezért a moderátori csapat megkérdezése után ide pakolom fel az alábbi figyelemfelkeltést (Köszönöm Szamóca és a többiek!)

Elvihető korba kerültek a kiskutyáim. Németjuhász-Husky keverékek, abszolút eleven csapat. Akit érdekel a dolog, látogasson el a honlapomra, ahol mindegyikről van kép születésüktől kezdve hetente.

A cím: zahalka.hu/kiskutyak

Ha kérdés van, akkor az ott megadott telefonszámon tudtok érdeklődni (de persze, ha itt a hobbielektronikán írtok üzenetet, azt is elolvasom és válaszolok rá, azt viszont nem ígérem, hogy itt a topikban is mindig észreveszem, ha kérdeztek, így mindenképen a személyes megkeresés az ajánlott)
(#) KTobi hozzászólása Ápr 11, 2011 /

Ahogy írtam egy hozzászólást az előbb egy topicban ami lokál linket tartalmazott, azóta az Avast blokkolja az oldalt. A főoldalon kívül mást nem akar behozni. Magyarázzam be neki, hogy téved, vagy másnál is akad probléma?
(#) Rober_4 válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Nem tudom, nálam nincs vírusölő...
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Köszönet Szamócának, hogy ezt a rengeteg játékot megosztotta velünk, a belinkelt oldalon!
Sajnos ez a kistajgetosz oldal nem akar bejönni, pedig ilyen vezetéknélküli cucra vevő lennék!
(#) Ricsi89 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

De szép kutyusok. Imádom az ilyen kutyákat, mert volt már egyszer egy Németjuhász keverék kutyánk. Majd egyszer lesz nekem is sajátom biztos.
(#) nagy hoho hozzászólása Ápr 11, 2011 /

http://www.youtube.com/watch?v=iiJfu7KvqDw&feature=related
Az idősebb korosztálynak és Dumatyinak ajánlom.
(#) nagy hoho válasza kowi hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Az utóbbi időben már visszafogott vagyok. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet a képeimmel, hogy a számítógépes világon túl is van élet. Nem muszáj kemencében sütni, mert az nem sok embernek van. Bár nekem sem volt, keményen megdolgoztam azért, hogy legyen. Lehet bográcsolni, grillezni, stb. Ha van kertetek akkor ez egy kiváló hétvégi program. És a gyerekek is élvezik, ha vannak. Egyszer Valaki reagál egy korábbi felvetésemre és azt mondta, hogy tényleg milyen igazam van. Vasárnap van és az egész család a tv és a számítógép előtt ül, pedig jó idő van lehetne sütögetni , kirándulni stb. Amikor a gyerekeim kicsik voltak, mi minden hétvégén vittük őket kirándulni, sátrazni, horgászni.Most meg az ország nagy része a számítógép előtt tesped.
(#) szamóca válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Nem is tudtam hogy gumikacsa Kristofferson egy együttesben játszik.
(#) nagy hoho válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Sok színész játszik zenekarban és nem is rosszul. Kevesen tudják, hogy Bruce Willis kiváló blues énekes és szájharmonikán sem utolsó.
Vagy említhetném Steven Seagált is http://www.youtube.com/watch?v=BRuIg7QDiM0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tHwjLS0Zz9E&feature=related
(#) KTobi válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Érzékeny pontra tapinthattam.
(#) nagy hoho hozzászólása Ápr 11, 2011 /

Bruce, BB Kinggel a világ hírű blues énekessel és gitárossal is játszik egy zenekarban
(#) Rober_4 válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 11, 2011 /

Mindenesetre megkaptuk a választ.
Következő: »»   1595 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem