Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ó hogy az az Avastékba, már vagy 3 órája szenvedek velük mikor a weblapok próbálgatása közben erre, jöttem, titeket hátha megnyit 'nem vagytok fertőzőek' és egyből a kezembe adjátok a kulcsot, hogy az ő rendszerük ment tropára!
![]() (azért kicsit furcsa volt, hogy a fészbúk is vírusos lenne ![]() Már ezért is érdemes volt regisztrálni ide!
Szóval az Avast a hibás… Én nem tudtam semmilyen oldalt megnyitni, mert mindent blokkolt, úgyhogy kikapcsoltam a francba
![]()
Nekem is avast van és semmi különöset nem vettem észre. Semmit nem dobott fel, minden működött rendben, és működik is.
![]()
Húzós kis napnak nézünk elébe alvásügyileg
![]() Na, majd délután bepótolom, amit be kell ![]()
Teljes mértékben igazad van! Hétvégente ha jó idő van barátnőmmel mindig sütünk a kertbe ha hétvégén jó idő lesz én is támadok képekkel!
![]()
Mi meg beszereljük és bekötjük a kemencébe TV-t, és az internetet, hogy feldobjuk végre az unalmas sütögetéssel töltött vasárnap estéket! Sőt lehet, hogy az asszony külön kemencét kap, no meg a gyerekektől sem lehet nyugodtan internetezni a kemencén, így ők még nem kapnak kemencét mert tűzveszélyes, de kapnak netet, had fedezzék fel a világot! Legalább a hétvége teljen nyugodtan!
![]()
Az Avast-tal vigyázni kell, nekem egyszer anno bekrepált, minden fájlt vírusnak nézett, és megkínozta a winyót is rendesen.
Hamár így szóba jött, én ajánlom az Avirát, ingyenes, egyszerű és nem eszi meg a gép erőforrásait! :yes:
te meg átaludtad az egész napot, amíg én háromszor megjártam a Mátészalka-Debrecen vasútvonalat??
![]() Én marha otthon hagytam a kulcsomat, de már Debrecen előtt vettem észre. Így gyors lecuccolás után következő vonattal irány haza, apám meg kihozta az állomásra elém a kulcsot. 2 perc múlva ment is vissza a vonat, azzal ismét vissza Debrecenbe. Reggel 7:03-kor indult az első vonatom és 14:45-re futott be a vonatom Debrecenbe, ahonnan végre el tudtam jutni a lakásig. ![]()
Az Avasttal nem vigyázni kell, hanem törölni, miután valami baki miatt feltetted
![]() ![]() ![]()
Igen, törölni kell, csak nem akartam ilyen drasztikus kifejezést írni.
![]() Írtad fentebb hogy Avast-ot használsz. Még mindig? ![]()
Köbzoli ez tetszett
![]() ![]() A másik véglet aki azt mondja, hogy ő mindet vinné meg ha az övé lennének egyiket se adná oda... Na ő még nem próbált meg ennyi kölyökre egyszerre vigyázni, vagy csak bemenni közéjük ![]() Valaki meg megjegyezte milyen aranyosan pózolnak... Hát nem is tudom (lásd mellékelt kép)
Én már legalább 5 éve csak Avastot használok, és ilyen jelenségek soha nem fordultak elő
![]()
Igen, de most már 1X előfordult
![]()
Érdekes, nekem most sem volt vele semmi gondom. Mindenki panaszkodik itt, hogy milyen rossz, nálam meg semmi gond nem volt.
Fogadjunk nem voltatok gép közelben tegnap este 8 és éjfél között, vagy ha voltatok, de akkor nem frissítettetek Avastot
![]()
Mi a mókus az a vírusölő? Lehet, hogy nekem is fel kéne raknom egyet? Majd megnézem a csomagkezelőben... :lama:
Linuxon nincs is olyan.
![]() De ha már benne vagy a linuxban, akkor azt mondd meg, hogy a Firefox hogy a fenébe tudja belassítani annyira a rendszert, hogy alig lehet valamit csinálni? Ha a Firefox nem fut, akkor semmi gond, de már megnyitni is iszonyat lassan nyitja meg a FF-ot. ![]()
Déltől kb 23:10-ig gépnél voltam. Vagyis inkább a gép ment, én meg vagy bent voltam, vagy kint.
![]() Képzeljétek, csináltam tegnap egy 6mOhm-os söntöt hegesztőbe. ![]()
Hát egyszerű a megoldás:
Opera. Rettenetesen gyors, és beépített flashblokker van benne. Már windowson beleszerettem! A böngészési tempóm, és flashlejátszásom minimum olyan gyors vele mint xpén. A Firefoxot csak akkor veszem elő, ha kompatibilitási gondjaim akadnak, kb heti egyszer. Sajnos a tűzróka elég vacakul lett összerakva linuxra ![]() Ja és a gnome-ot is lecseréltem egy gyorsabb ablakkezelőre!
Szia .
Én is Opera-t használok és nem cserélném le semmire sem . Nagyon bejött , abszolutt jól müködik, nagyon gyors és nem szórakozik az oldalak betöltésével mint sok más böngésző . ![]() Üdv!
És FF-es böngészési előzményeket és egyéb mentett jelszavakat, stb-t hogyan tegyem át operába?
![]() ![]()
FF>Eszközök>Beállítások>Biztonság>Mentett jelszavak.
FF>Könyvjelzők>Könyvjelzők kezelése>Mentés importálás> Kijelölöd a bookmark helyét, és lemented. Innen visszatölthető.
FF4.0 egy próbát megér, windowson nagyon jól megy, alig látszik valami belőle, a fejléc van meg a tálca, a többi helyet átadja weblapnak
![]()
Igen, még azt használom
![]() ![]() ![]()
Hát te még mielőtt kijött már majdnem vissza is cserélted a régire, nem vagy semmi. A 4.0 csak azért jutott eszembe letölteni mert a másik gépen, még nem volt róka (néha piásan is gépezek) , aztán jobban megkedveltem a rókásat mint az exploret=>
![]()
Nekem is FF4.0 fut egy ideje,vaterázásnál néha összeomlik.Egyébként ok.
Egy kis zene mára,bár nem a legjobb minőség:Ane Brun Üdv! ![]()
Sziasztok! Nem tudjátok hogy kell nyomtatni PDF fileból úgy, hogy egy nagyobb oldalt (nem titok, egy gitárnak az 1:1 méretű rajza), hogy több lapra nyomtasson, és összeragasszam utána a lapokat? Sajnos maximum A4-es tudok nyomtatni, a közelben nem is tudok olyanról, aki legalább A3-ast tud nyomtatni, aki plotterrel, olyat meg főleg nem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |