Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nos itt két gondom is van.
1. akkor is csak egy hármasra tellet 2. 6 előtt nincs lehetőségem tanulni csak 8-10 között. Eddig is készültem és frissítettem az emlékeim, de ennél fogva egyre bizonytalanabb vagyok. Kell valami hatásos agyserkentő és figyelem javító.
Agyserkentőnek csokit javaslok. Napi két óra valószínűleg kevés lesz bármikor van. Ha komolyan gondolod, keress egy kis időt rá. :yes:
5 évig szinte semmit nem tanultam matekból gimiben és 4-esre sikerült az érettségi, úgy, hogy segítségem semmi nem volt, inkább még én segítettem, akinek csak tudtam. Nem is volt gond az ottani matektudásommal, pedig a tanár nem nézte volna ki belőlem a 4-est, max egy gyenge hármast. Meg is lepődött a teljesítményemen a tanár.
![]() ![]()
Korábban hármasra érettségiztem (43pont) úgy, hogy 4. félévkor még meg is buktam a tanár nem akart engedni érettségire, de év végén egy jól sikerült dolgozat megmentett.
Most a célom a 60pont. Azzal talán bejutnék az SZE-re. Tavaly és tavaly előtt 288pont kellett. Nekem most van 278. Matek+info. Folyamatosan töltögetem a korábbi feladatlapokat és ami nem megy vagy nem emlékszem rá annak utána nézek, de nem bírok 50pont fölé menni. ![]() És sokszor triviális hibákat vétek. Lefelejtek előjelet, félig fogom fel a feladatot mert az egyszerű lényeg felett elsiklom. Sok a hibám ami a figyelemkiesésből fakad. ![]()
Én is bevagyok f*sva,én most fogok érettségizni május elején,plusz még egy emelt fizikát teszek május 17-én.Ráadásul most a szünetem nem tanulással telik,hanem itthon melózok minden nap,mert kell...Remélem a matek jól sikerül és akkor irány az egyetem
![]()
Urak, van egy jó sztorim, igaz, hogy már a hajam égnek áll tőle, de azért elmesélem.
Az egész ott kezdődött, hogy évek óta rágja asszony a fülemet, hogy csináljak már egy értelmes csengőt, mert ezek a vezeték nélküliek nálunk kb 1-2 hétig működnek csak valamiért, lehet azért mert hosszú a bejáró, és ahogy egy kicsit merül az elem, már kicsi a hatótáv. Na szóval asszony piszkált, hogy ez így nem jó, és csináljak egy normális csengőt, mert a szülei szegények nem tudnak bejönni, ha átjönnek, mivelhogy én meguntam, hogy egész nap tárva nyitva volt az elektromos kapu, és rápirítottam, hogy legyen bezárva, mert azért van. Na, jó mondom csinálok egy csengőt. Első nekiveselkedésre, próbáltam a vezeték nélküli hatótávját megnövelni, na ez nem jött be, majd rászántam magam, kert felás, UTP kábel behúz, csináltam egy gombot, és feltettem egy csengőt az ajtó fölé. Na ez persze nem volt jó neki, mert ha alszik a gyerek, akkor is, meg egyébként is hangos. Jó, mondom, akkor, szétszedtem a gyerek McDonalds-os tehenét, aztán rákötöttem azt, mondom jó lesz? ![]()
Nekem az egészben a tehéncsengő tetszik a legjobban.
Nem volt jó neki a dallamcsengő, na jó mondom, akkor ezt figyeld.
![]()
Ilyenkor kell elgondolkodni, melyiket egyszerűbb cserélni: csengőt vagy asszonyt.
A látogatót és a zasszonyt meg kell tanítani távírózni. Nem kell kimennie megnézni, ki jön, le tudja venni a tehénbőgésből.
Persze. Minden csak a fizetésen múlik.
![]()
Hello!
Képzeljétek, 7 hónap óta, ma először voltam futball edzésen. ![]() ![]()
Szépek. Manapság egy digitális fényképező egy időzítő egy állvány nem elérhetetlen dolog. Bárki próbálkozhat.
![]()
Hali!
Meg van valakinek az "Ákos - Ilyenek voltunk", illetve a "Ballag már a vén diák" című szám?
Szia !
E-mail ment . Kiterjesztést ird át! ![]()
Jupíí megvan az új szkópom. Hibásként vettem, hogy nem megy kis a sugár teljesen a képernyő végéig. Bekapcsolás után végig tudtam huzogatni a sugárt a képernyő mindkét végéig. Utána meg szépen kihúztam a vonalat a képernyő végéig és láss csodát már van is teljes képernyőn vonal. Most jöhet majd a tanulás, mert ezen a szkópon annyi gomb van, amennyit még életemben nem láttam. Tehát ismét egy piszok jó üzletet csináltam. A szkóp pedig egy EMG 1568/2-es.
![]()
Az jó! Csak érteném mikre jók ezek?!
![]()
Szivesen !
Már lement a nap igy előmerészkedtem - "Árnyék" ![]()
Azt hittem eddig, hogy Nap nélkül nincs is árnyék.
![]()
Ezt - "Már lement a nap igy előmerészkedtem - "Árnyék"-úgy értetem hogy mostmár mindenütt ottvagyok
![]()
Fogadjunk, hogy ezt csak most találtad ki mert észrevetted, hogy észrevették, hogy marhaságot mondtál. :hide:
Én is észrevettem, hogy észrevették majd te is észrevetted. :idiota:
Hehe, nekem is ilyenem van!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |