Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Tényleg simpiusz. küldtem neked is valamit. Úgyse találod ki, najó egy picit segítek, fény az eleje és henger a vége.
Fényhenger alatt fénycsövet értesz?
![]()
Nem én. Fényhenger, az fényhenger, tudod a laser nyomtatóba való.
Nem tudtam! Képet kérek róla!
![]()
Csak egy kis emlékeztető: lassan lehet megint készülődni, szombaton börze!
![]()
Hehe, sikerült egyesekben felkeltenem azt a perverz vágyat, hogy hajnalban felkelve ósdi kacatokkal teli termek felé vonuljon...
![]()
Nos én szokás szerint megyek, Matyi szintén, Bakos kollega gondolom szintugy!
![]()
Megerősítem.
![]() ![]()
Még jó, hogy nincs szarva. Ennyi idős korban már és még nem indokolt a dolog.
![]()
Mármint nem szarvazták fel, és nem nőtt még ki neki?
![]()
-Mit csinálsz, fiam? -Az ördögöt festem a falra. -Szarva van? -Nem, festve.
[OFF]Ismerem a viccet, csak más kiadásban.
![]() ![]()
Üdv!
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy 2011 Április 30 Szombaton Hódmezővásárhelyen rádióamatőr találkozó és börze lesz! Bővebben: Link Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! vy73 de ha8fy Zsolt
Sziasztok.
A helyzet úgy adódott, hogy tudok menni börzére, bár ehhez egy feltételnek kell teljesülnie. A feltétel következő: Megkaptam az Üdülési csekket másfél hónapos késéssel. ![]() Továbbá, mivel a jegy nem kerek árszabásban van, lehet e kombináltan fizetni? Arra gondolok, hogy a jegy 1300ft. akkor fizethetek e 1000Ft címletű üdülési csekket, ráfizetve forintálisan kompenzálva a fenn maradó 300ft -ot rendes pénzben? Köszönöm előre is a segítséget.
Tudtommal lehet így fizetni, étkezési jegynél is rendszeresen fordul elő nálunk, hogy pl 1200ft-ot úgy fizetünk ki, hogy két ebédjegy/500ft-os címlet/ plusz még 200ft apró! A jegy megvétellel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, hívd fel a mávot, ott elvileg tudnak információval szolgálni!
![]()
Szia!
Nyugottan fizethetsz vele és kombinálhatod is az üd.jegyet pénzel akár a jegyvásárlásnál akár a szállodai szobánál is.
Börzéseknek közérdekű közlemény!
Aki jár börzére annak. A következő napokban jelentkezzetek, lehetőleg holnap! Kinek kell Marcin kívül hidrogénperoxid nyákmaráshoz? 2 személy erejéig tudok vinni még. Ami maradt eladható. Egyébként a brüsszeli *** keze van a dologban. 12%-nál töményebbet nem hozhatnak forgalomba. Alternatíváról a NYÁK topikban már írtam. Más. Vaterán vettem 5000 Ft áron kilós Multicore ÓLMOS ónt (azt is kivonatta a fent említett társaság. Van több tekercs az eladónak. Kell valakinek? Ha nem, akkor csak magamnak veszek!
Talán nem túl késő még: szombaton börze! (amin sajnos nem tudok ott lenni) Viszont! Két hét múlva vasárnap (május 8) nagybörze lesz! :eek2: Ezt nem szabad kihagyni....
![]() Jó börzézést mindenkinek!
Ezt sajnálattal halljuk. Nem lesz bikaúr
![]() ![]()
Gyerekek, minden bepótolható a nagybörzén!
![]() ![]()
Ezt meg kell tudnia a mi szakállas pocakos barátunknak is!
![]()
A jó hír hogy elvileg én is ott leszek a nagy börzén
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |