Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt hiszem, új szakmát már nem tanul. :yes:
Neked is ?
![]() Itt valami gyanus, nagyon gyanus ![]()
Tegnap este óta nem ment. Igaz valamelyik szomszédét használom orvul, így nem is reklamálhattam.
![]()
Ideje sincs már szegénynek szakmát tanulni , de biztos a szállás, kaja,orvosi és rendvédelmi felügyelet
![]()
És még az én nevem Árnyék ,ejnye-ejnye
![]()
Megtettem !
Igazán elszomoritó, hogy mennyi ember él a világban-országban az emberi méltóság szintje alatt. Hogy mi okból arról lehetne vitatkozni de nincs értelme . Sajnos akik érdemben tehetnének a jobb sorsot érdemlő emberekért-és itt nem az adományt gyüjtőkről beszélek- azok általában nem tesznek semmit :no: Off én szóltam
Ha akartok nyugodtan kövezetek meg az elöbbi h.sz.-ért.
Modik bocsi ![]()
Ma sok-sok év után elhatároztam, hogy kerékpárra ülök és kerekezek egy nagyot a jó időben. Ahogy felültem a jobb karommal ösztönszerűen a bal vállam fölé nyúltam a biztonsági övért. És még oda is néztem , hogy miért nem érem el.
![]() ![]() ![]()
Csak ennyit füznék hozzá : Bővebben: Link
![]()
11 éve vezetek szinte napi szinten és kb. 4 éve nem ültem bringán. És annyira berögzült ez a mozdulat , hogy már azon is be akartam kötni magam.
Ezzel ninncs is semmi baj , azt hiszem ezt hívják beidegződésnek. Képzeld el ezt forditva : beülsz a kocsiba és nekiálsz pedálozni .
![]() Miután sikerült leteni kocsiból -elsőre-a vizsgát , eleinte én a bukósisakot kaptam elő amikor autóval akartam menni.(17 évig motoroztam nagymotoron napi szinten télen-nyáron) ![]()
Jóéjt mindenkinek , úgy érzem befőtet kell játszanom - elteszem magam holnapra
![]() ![]() ![]()
Macska, két kutya kergetése után.
A ~08.31.17-es képen baloldalt egyik madár a kettőből, amelyik hangos csiviteléssel próbálja elzavarni a betolakodót ( mármint a macskát ). A macs kb. másfél órát volt a fán.
~08.32.56 exif-jében ott az automatikus forgatás, itt nem működik
![]()
Az mitől lehet,hogy a saját hirdetésemet már nem látom az apróban egy ideje?Hiába frissitem,módosítom.Ha kivagyok jelentkezve akkor sem.
Valószínű lejárt a láthatósági idő. Nálam is volt ilyen. Kimásoltam a szöveget, kitöröltem a hirdetést majd újra feladtam. Próbáld meg. Sok sikert.
Igazad volt,köszönöm,sikerült! :worship:
Én az esetek 98%-ban magyar zenét hallgatok mert azt legalább értem is...Kivételt képeznek a zseniális előadóművészek,mint pl:Freddie Mercury meg még öt ember...most már hat.Ez a csaj van olyan,mint W.H.
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem divat, de a munkám függ a megoldástól. Aki ismer antenna méretezéssel kapcsolatos embert, vagy magára ismer ennek paraméternek megfelelően, legyen oly' kedves nézzen rá a "Pulzusszám mérő" témakörben feltett utolsó kérdésemre. Hálás köszönet érte! Elnézést a zavaró off-ért! További pihenéses pákálást! googa
|
Bejelentkezés
Hirdetés |