Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   20 / 49
(#) moele válasza fantom45 hozzászólására (») Aug 29, 2011 /
 
Szia !
A piros,zöld ,sárga ,kék gombokkal sem ?
Külön hozzá lehet rendelni kódokat ezekhez a gombokhoz ! A leírásban nem szerepel ? Pl.: a 1087-kód-hoz a szin le 56, fel 04, fényerő le 40,fel24, hangolás 712,....stb.
Ha nem szerepel, hogy a színes gombokhoz hozzá lehet rendelni kódokat akkor sajnos ez a táv. csak ezt tudja !
Üdv. moele
(#) fantom45 válasza moele hozzászólására (») Aug 29, 2011 /
 
Pl. a teletextet nemtudom kikapcsolni annak így nem nagyon örülök. De majd holnap megpróbálom még más kódokkal is.
(#) pappmiki hozzászólása Aug 31, 2011 /
 
Sziasztok!
Van egy Samsung CW-28C33N típusú tv-nk, és ahhoz egy 00104N típusú utángyártott távirányító.
Eddig tökéletesen működött, de most nem reagál semmilyen gombra a tv. A távirányítóban az elemek jók, illetve a tv-n felvillan a piros led amikor lenyomjuk valamelyik gombot a távirányítón.
Az lehet, hogy a gyerköcök esetleg elállították a távirányítót? Valaki tudja, hogy lehet esetleg visszaállítani? (A LG videóhoz való távirányítónk olyan, hogy ha egyszerre két gombot tartunk nyomva, akkor át lehet állítani másik frekvenciára, ha ismét lenyomjuk azt a két gombot, akkor visszaáll). Esetleg ennél is lehet valami ilyesmi?
Köszi a segítséget.
Miki
(#) karni hozzászólása Szept 2, 2011 /
 
Sziasztok!

RC Univers40 távirányítóhoz kellene 4 jegyű kód, Orion tv-m van.
(#) moele válasza karni hozzászólására (») Szept 2, 2011 /
 
Szia !
Kódok univers40-hez - orion tv :
0006,0016,0028,0057,0088,0105,0108,0109,0115,0187,0188,0189,0711,0713,0735,0740,1001-
Üdv.: moele
(#) moele válasza szdorika0923 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /
 
Szia !
Samsung kódok.: 026,033,043,159,160,170,175,212,215,289,702,703,716.
Üdv.: moele
(#) moele válasza pappmiki hozzászólására (») Szept 2, 2011 / 1
 
Szia !
Ezt a távot nem kell és nem is lehet programozni ez a Samsunghoz való ! Ez utángyártott és nem tanítható !
Esetleg meg lehet nézni, hogy nem -e lett elállítva a menü esetleg "gyerekzár" vagy "hotel" módban van a TV. A zöld-sárga-kék(p.size)(p.std) vagy a sleep gomb nincs-e funkcióban !
Üdv.: moele
(#) pappmiki válasza moele hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia!
Köszi a választ!
A gyerekzár "ki" állapotban van, hotel mód pedig nincs rajta. (Vagy csak én nem találtam.) Próbáltam ezeket a zöld-sárga-kék gombokat is nyomogatni, de ugyanaz az állapot maradt.
Az a furcsa, hogyha bármilyen gombot megnyomok a távirányítón, akkor villan az üzemjelző led a tv elején, tehát elvileg veszi a jelet, csak "nem érti". (Ha más távirányítóval próbálom, akkor a led sem villan.)
A másik tv-n (Thomson) is van, hogy átállítják a gyerekek a távirányítót Dvd, stb. módba, és akkor ott is csak a tv elején lévő led villog, de nem reagál a tv. Csak azt már tudom, hogy kell visszaállítani.
(#) proba válasza pappmiki hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
SAMSUNG-éknál a hotelmód talán úgy jön elő hogy kikapcsolod teljesen, majd bekapcsolás közben az info vagy az ok gombot nyomod folyamatosan.
(#) moele válasza proba hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia !
Hotel mód kiszedése Samsung sasszé KS1A - POWER OFF-DISPLAY-MENÜ-MUTE-POWER ON -
Üdv.: moele
(#) karni válasza moele hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia!
Kipróbáltam a kódokat, de egyik sem lett jó.
(#) Kinga hozzászólása Szept 5, 2011 /
 
Sziasztok a segítségeteket kérném, nekem van egy Bush tévém, és hozzá egy tanítható távirányító: URC22B de sajnos egy kód sem jó ami benne van a Bush tévéhez, kérlek titeket aki tud segíteni írjon, mert fontos lenne nekem. Köszi, Kinga.
(#) zolika60 válasza Kinga hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Itt egy leírás a használatáról. Gyors kereséssel próbálj neked megfelelő kódot találni.Persze az sem kizárt, hogy a te TV-det nem tudja. Bővebben: Link
(#) Sárkánypocok hozzászólása Szept 5, 2011 /
 
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy GABA nevű tévém. Elromlott a távirányítója. Vettem egy HOME URC 10-es típusú univerzális távirányítót, de nincs benne kód a tévéhez. Tudna valaki segíteni?
Megpróbáltam az automatikus keresést is,de nem sikerült.
(#) zolika60 válasza Sárkánypocok hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Akkor olyan távirányítót kell venned ami jó hozzá. Itt például biztosan segítenek.Bővebben: Link
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Hát igen. úgy már jártam én is, hogy vettem univerzális távirányítót, aztán se a kód nem ment, se a tanító funkció.
Azóta is ott van a polcon, pedig agyaltam rajta nem is keveset...
Alternatívaként meg lehet csinálni ám az eredeti távirányítót is, hacsak nem ette meg a kutya végleg
(#) Kinga hozzászólása Szept 5, 2011 /
 
Köszönöm a linket de nem megy semmi van még egy távirányító ha annak tudnátok még kódot megköszönném ha az nem megy akkor ennyi nem erőlködöm tovább mondom a típust:Universal Remote RM-101. Köszönöm
(#) moele válasza Sárkánypocok hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia !
Vagy itt Bővebben: Link
Üdv.: moele
(#) szdorika0923 válasza moele hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Holnap ki is próbálom őket!

Üdv: Dóri
(#) moele válasza Kinga hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia !
Az URC22B nem tudja a BUSH tv-t kezelni semmilyen üzemmódban !
Ezen a linken megtalálhatod !
Bővebben: Link
Üdv.. moele
(#) moele válasza Kinga hozzászólására (») Szept 5, 2011 /
 
Szia !
Az RM 101 tudja kezelni a BUSH tv-t !
Csak abban az esetben , ha a TV -UK-gyártmányú, a hátulján rajta van kódjai : 0022,0280,0307
Üdv.: moele
(#) zolika60 válasza moele hozzászólására (») Szept 6, 2011 / 1
 
Ez még jobb
(#) Kinga hozzászólása Szept 6, 2011 /
 
Nagyon szépen köszönöm, de a kódok nem jöttek be próbáltam gyorskeresővel kikapcsolt a tv utána bekapcsoltam, de se hangra semmire nem reagált nyomkodhattam bármit a távszabályzón, amugy kéz alól vettem kitűnő állapotban de azt mondták tegnap, kintről németből hozták be, minden német még a menü is egy deka magyar nincs benne, lehet ezért nem jók hozzá a távirányítók ? Köszönöm a segítséget mégegyszer szép napot üdv. kinga.
(#) moele válasza Kinga hozzászólására (») Szept 6, 2011 /
 
Szia !
Szerintem akkor nem UK gyártmányú azért nem jó, vagy csak 3-jegyű a kódja. Érdekes az, hogy az aut. kereső megtalálja. Szerintem amikor megtalálja és kikapcsol akkor azonnal meg kell állni a kereséssel és betenni memóriába a távba (pl.-TV1)megnyomni. Az teljesen mindegy, hogy honnan származik a TV, a távirányítók amelyik tudja a kódját lekezeli. A TV menü rendszerében valószínűleg több nyelv is beállítható. A 1058524-es hozzászólásnál utaltam egy linkre, azok a távok biztos, hogy jók mert készülékhez vannak rendelve.
Üdv.: moele
(#) Kinga hozzászólása Szept 6, 2011 / 1
 
jajj nagyon szépen köszönöm a linket találtam pont ugyan olyant ami a tv hez volt csak tönkrement megrendeltem millió puszi érte, most nagyon örülök, és ahogy olvastam ha az elemet beleteszem nem kell kódokat keresni? Rögtön működik. Nagyon de nagyon szépen köszönöm moele. Szép napot neked és még egyszer köszike
(#) moele válasza Kinga hozzászólására (») Szept 6, 2011 /
 
Szia !
Én is örülök, hogy segíthettem !
Üdv. : moele
(#) jojoker08 hozzászólása Szept 7, 2011 /
 
Sziasztok!

Egy kicsi segítségre lenne szükségem...Vettem egy Vivaco UR-12 típusú távirányítót,amolyan vészmegoldásként,mivel vagy egy számomra nagyon faszogányos Denon UDRA-90-es erősítőm,amihez elsősorban szeretném használni(mert irányító nélkül vettem,de jó üzlet volt),de ami leírást kaptam hozzá,abból nem bírtam összehozni...Ráadásul Denonhoz csak DVD kód van,nekem pedig,ha jól tévedek,akkor AUX kell,de azt sehogy sem tudom megszülni...Már két hete szívok vele,de eddig semmi jó.A TV-t tudom irányítani,tehát maga a készülék jó...

Előre is köszönöm a segítséget,szép napot!
(#) moele válasza jojoker08 hozzászólására (») Szept 7, 2011 /
 
Szia !
A táv. Vivanco ! Igazad van AUX kell hozá és ezen csak DVD készülékek kódjai vannak 622,623,640,834,844.
Sajnos ezek nem vezérlik az erősítőt ! Csak ez a megoldás létezik !!!

LCD-kijelzős távirányító
Manapság az univerzális távirányító fogalma már nem csak azt jelenti, hogy összehangolhatunk egy utángyártott távirányítót a tévével és jobb esetben a DVD-lejátszóval, erősítővel is. Az egyre növekvő fogyasztói igényeknek megfelelően sorra érkeznek az olyan intelligens modellek, amelyek valóban az összes szórakoztató elektronikai cikket képesek kezelni, és még információkkal is ellátják a felhasználót. A Denon most ebbe a versenybe kíván beszállni, ennek megfelelően piacra is dobta az RC-7000CI típusjelű univerzális távirányítóját.

Az LCD kijelzővel ellátott távirányító már dizájnban is a csúcskategóriás termékek közé sorolható, jól láthatóan a kényelmet és az áttekinthetőséget tartották szem előtt a tervezők. A készülék természetesen szabadon programozható és akár 16 külön zónát is képes elkülöníteni, vagyis egyszerre ennyi készüléket irányíthatunk vele. Külön felhasználói profilok is létrehozhatóak, így minden kedvenc beállításunkat elmenthetjük a memóriájába, így elég csak egyszer vesződni a preferenciákkal.

További érdekesség, hogy a készülék nem a megszokott infrajelet használja, a Denon egy egészen új technológiát fejlesztett ki (amely működési elvében leginkább a Bluetooth-hoz hasonlítható), így a hatótávolság jelentősen megnövekedett, akár egy másik szobából is irányíthatjuk a gépeket.

Az RC-7000CI PC-vel is összeköthető (USB csatlakozáson keresztül is), így Internetre kapcsolva az IR kódlista és firmware frissítés szintén elérhető, de használhatjuk még a gép vagy a hozzá kötött iPod kezelésére is. Akár zenét, akár webrádiót hallgatunk, a távirányító LCD kijelzőjén megjelenik az előadó neve és a szám címe, így adott esetben egy a másik szobában is gyorsan tájékozódhatunk arról, hogy milyen sláger csendült fel. Mindemellett nyomon követhetjük a kijelzőn az összes gép állapotát, valamint a jelenleg használt funkciókat.

A Denon univerzális távirányítója 200 fontos, vagyis közel 75 ezer forintos áron került a boltokba, hazai forgalmazásáról egyelőre nincs információ.

Üdv.: moele
(#) Anett1988 hozzászólása Szept 8, 2011 /
 
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni

Van egy retro tv-m Funai márkájú és van hozzá egy AV10 es univerzális távirányítom. Amiben a segítségeteket kérném, hogy nem tudom a kódot a tv-hez és azt sem tudom, hogyan kell beállítani, hogy működjön Valaki megtudná mondani a kódot is és a műveleti folyamatot is? Köszi
(#) Anett1988 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 8, 2011 /
 
Köszi, de még mindig semmi :S Próbálkozom azért még hátha összejön
Következő: »»   20 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem