Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok érdeklődni szeretnék LCD tv-hez keresnék kijelzőt ami sajnos elrepedt a készülék egy 32" Philips tv. Hol lehet ilyen kijelzőt vásárolni?
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
TDA4918 a HR Elektronikai Kft -nál kapható.
Sziasztok!
Tud valaki magyarországi boltot, ahol nem csillagászati áron és postaköltségen lehet AL422b-t kapni? Vagy inkább maradjak az ebay-es vásárlásnál? Vagy nincs véletlenül valakinek a fiók aljában egy? A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
Ha szerencséd van találsz olyan hibás TV-t olcsóért, aminek ép a kijelzője. Egyéb beszerzési források esetén már árban ott tartasz hogy vehetsz egy új TV-t sajnos.
Üdv,
tudtok valami külföldi üzletet ajánlani ahol kaphatók Wima fólia kondenzátorok? Sajna itt SVK-n vagy nagy tételben kell rendelni vagy nincs nekik az üzletekben.. (Csöves erősítőbe kellenének) A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
Farnell, TME, SOS electronic (az emlékeim szerint pont kassai cég).
Sziasztok,
Az után érdeklődöm, hogy hol lehet kapni olyan álló kivitelű banánaljzatot amely panelba forrasztható? Köszönöm, Gergő
Szia,
Engem álló kivitel érdekelne. Az első jónak néz ki, olyat néztem már énis, de abban az az érdekes, hogy a beforrasztandó oldala 3mm vastag és üreges. Szerinted ez nyákba való forrasztásra való?
Hello mindenki szeretném megkérdezni hogy hol lehet Ukrajnában Kárpátalján Beregszász és környékén elektronikai üzletet(szaküzletet) találni. A válaszokat előre is köszönöm
![]()
TME, SOS igen de itt is megvan hogy x-darabot kell megvenned mindből, sajna mar az SOS-ből se lehet egyesével rendelni. Farnell-t még nem próbáltam de ha jól emlékszem mintha még drágább lenne mint a TME.
Azért köszi. A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2013
Azt tudomásul kell venni, hogy egy banánaljzatnak elég hosszúnak kell lennie, meg aztán a menetes átmérője 6mm. Megoldható a nyákby forrasztás úgy is, hogy a végére egy cca. 3 cm,-es dróttal csatlakozol, vagy ha nem eléggé jó ez a megoldás, a becsavarozott anyát (+a testet) kőrbeforrasztod.
Én csak elolvastam a mellé írt szöveget... egyébként az, hogy üreges, és 3mm vastag, még nem zárja ki, hogy panelba forrasztható lehessen (akkora lukat kell neki csinálni a panelra, hogy beleférjen, és aztán szépen körbeforrasztani). Ha a HEStore.hu topikban megkérdezed, hogy ez panelba tuti jó-e, szerintem kapsz rá választ. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a kedvedért csinálnak egy fotót ferdén hátulnézetben, arról jobban látható lenne, hogy milyen a kialakítása.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
Bevallom, nem teljesen értem a problémádat. A TME szerintem kifejezetten olcsó.
Az meg, hogy egy 30-40 Ft-os fóliakondiból akár ötöt is kell rendelni, azt végképp nem érzem problémának. A 100 Ft feletti kondikat simán adják egyesével is. Egyébként megkérdezheted a szegedi RET-et is, hogy milyen feltételekkel tudnak külföldre postázni.
Szerintem van egy kis bibi a panelba forrasztott banánhüvellyel. A banánhüvely egyszerűen nem ilyen csatlakozásra való, arra találták ki, hogy elő- vagy hátlapra lehessen szerelni. Nem lesz hosszú élete annak a panelnak, hacsak nincs hozzá merevítés. Akkor meg egyszerűbb a forrfül és rugalmas vezeték.
Azért egy multiméterben például elég jól elvan évtizedekig.
Üdv!!
A képen látható flexibilis kábelt honnan tudnám beszerezni?Illetve mi a pontos neve a kábelnek? El szeretném készíteni ezt a kis világítás kiegészítőt,mely egy jack dugóból,ebből a kábelből,egy led foglalatból áll. A led foglalat bele van építve valamilyen műanyag tokozásba-ez is érdekelne,hogy micsoda,és honnan tudnám beszerezni. Kerestem már neten,de még csak hasonlót sem találtam. Előre is köszönöm a segítséget,ha tudtok linket azt megköszönném!!
Szia,
Na nézzétek csak itt van az amilyet én is keresek a képen. Telejesen jó minőségű, és időtálló szerkezet. Ilyen vagy legalábbis ilyesmi banándugókra volna szükségem. Mit gondoltok? Üdv.:Gergő
Talán ez már segít a típus megnevezésben is.
Megrendelés + házhoz szállítás nem jöhet szóba? Csak üzlet jó?
Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Ez már közel olyan mint amit gondoltam.
Helló
Hol tudnék venni olcsón panelt? Legalább A4es méretű kéne és kb 2 darab. Eléggé sürgős lenne ezért ebay kizárva. Előre is köszönöm a segítséget.
Attila86 fórumtársunk rendszeresen szokott igen jó áron közös beszerzést intézni, sokszor marad nála még pár darab, emailben érdemes érdeklődni nála.
Nézz szét itt a hirdetésekben, esetleg a Lomex-től.
Sziasztok!
Hol lehet olcsón Peltier-cellát kapni? Kellene egy 10, és egy 100W-os. Amiket találok, szerintem nem érik meg az árukat.
Keresd privátban: 'kurtyka', vagy 'bobz' sporikat.
Sziasztok,
tudtok mondani beszerzőhelyet, RM=1.27-es hüvelysort keresek tördelhetőt, precizióst? HEStore, LOMEX kilőve, nem találtam, vagy vak vagyok. ![]() Köszönöm. Zsolt
1,27-esben nincs tördelhető, csak vágható; ekkor 1 pin mindig elvész.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |