Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   241 / 444
(#) bakaruha hozzászólása Aug 4, 2013 /

Sziasztok érdeklődni szeretnék LCD tv-hez keresnék kijelzőt ami sajnos elrepedt a készülék egy 32" Philips tv. Hol lehet ilyen kijelzőt vásárolni?
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
(#) Hp41C válasza BD249 hozzászólására (») Aug 4, 2013 /

TDA4918 a HR Elektronikai Kft -nál kapható.
(#) szitko hozzászólása Aug 4, 2013 /

Sziasztok!

Tud valaki magyarországi boltot, ahol nem csillagászati áron és postaköltségen lehet AL422b-t kapni? Vagy inkább maradjak az ebay-es vásárlásnál?
Vagy nincs véletlenül valakinek a fiók aljában egy?
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2013
(#) sprofan válasza bakaruha hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Ha szerencséd van találsz olyan hibás TV-t olcsóért, aminek ép a kijelzője. Egyéb beszerzési források esetén már árban ott tartasz hogy vehetsz egy új TV-t sajnos.
(#) johny999 hozzászólása Aug 5, 2013 /

Üdv,

tudtok valami külföldi üzletet ajánlani ahol kaphatók Wima fólia kondenzátorok? Sajna itt SVK-n vagy nagy tételben kell rendelni vagy nincs nekik az üzletekben..
(Csöves erősítőbe kellenének)
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2013
(#) _vl_ válasza johny999 hozzászólására (») Aug 5, 2013 /

Farnell, TME, SOS electronic (az emlékeim szerint pont kassai cég).
(#) Gery hozzászólása Aug 7, 2013 /

Sziasztok,

Az után érdeklődöm, hogy hol lehet kapni olyan álló kivitelű banánaljzatot amely panelba forrasztható?

Köszönöm, Gergő
(#) _vl_ válasza Gery hozzászólására (») Aug 8, 2013 /

Ez tippre forrasztható közvetlenül panelbe is, függőlegesen.
Ez pedig 90-fokos, panelba forraszható.
(#) Gery válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 8, 2013 /

Szia,

Engem álló kivitel érdekelne. Az első jónak néz ki, olyat néztem már énis, de abban az az érdekes, hogy a beforrasztandó oldala 3mm vastag és üreges. Szerinted ez nyákba való forrasztásra való?
(#) kadargeri hozzászólása Aug 8, 2013 / 1

Hello mindenki szeretném megkérdezni hogy hol lehet Ukrajnában Kárpátalján Beregszász és környékén elektronikai üzletet(szaküzletet) találni. A válaszokat előre is köszönöm
(#) johny999 válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 8, 2013 /

TME, SOS igen de itt is megvan hogy x-darabot kell megvenned mindből, sajna mar az SOS-ből se lehet egyesével rendelni. Farnell-t még nem próbáltam de ha jól emlékszem mintha még drágább lenne mint a TME.

Azért köszi.
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2013
(#) gkari válasza Gery hozzászólására (») Aug 8, 2013 /

Azt tudomásul kell venni, hogy egy banánaljzatnak elég hosszúnak kell lennie, meg aztán a menetes átmérője 6mm. Megoldható a nyákby forrasztás úgy is, hogy a végére egy cca. 3 cm,-es dróttal csatlakozol, vagy ha nem eléggé jó ez a megoldás, a becsavarozott anyát (+a testet) kőrbeforrasztod.
(#) _vl_ válasza Gery hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Én csak elolvastam a mellé írt szöveget... egyébként az, hogy üreges, és 3mm vastag, még nem zárja ki, hogy panelba forrasztható lehessen (akkora lukat kell neki csinálni a panelra, hogy beleférjen, és aztán szépen körbeforrasztani). Ha a HEStore.hu topikban megkérdezed, hogy ez panelba tuti jó-e, szerintem kapsz rá választ. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a kedvedért csinálnak egy fotót ferdén hátulnézetben, arról jobban látható lenne, hogy milyen a kialakítása.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
(#) _vl_ válasza johny999 hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Bevallom, nem teljesen értem a problémádat. A TME szerintem kifejezetten olcsó.
Az meg, hogy egy 30-40 Ft-os fóliakondiból akár ötöt is kell rendelni, azt végképp nem érzem problémának. A 100 Ft feletti kondikat simán adják egyesével is.
Egyébként megkérdezheted a szegedi RET-et is, hogy milyen feltételekkel tudnak külföldre postázni.
(#) Gery válasza _vl_ hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Rendben nagyon szépen köszönöm a segítséged!
(#) nedudgi válasza Gery hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Szerintem van egy kis bibi a panelba forrasztott banánhüvellyel. A banánhüvely egyszerűen nem ilyen csatlakozásra való, arra találták ki, hogy elő- vagy hátlapra lehessen szerelni. Nem lesz hosszú élete annak a panelnak, hacsak nincs hozzá merevítés. Akkor meg egyszerűbb a forrfül és rugalmas vezeték.
(#) zolika60 válasza nedudgi hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Azért egy multiméterben például elég jól elvan évtizedekig.
(#) fox11 hozzászólása Aug 9, 2013 /

Üdv!!

A képen látható flexibilis kábelt honnan tudnám beszerezni?Illetve mi a pontos neve a kábelnek? El szeretném készíteni ezt a kis világítás kiegészítőt,mely egy jack dugóból,ebből a kábelből,egy led foglalatból áll. A led foglalat bele van építve valamilyen műanyag tokozásba-ez is érdekelne,hogy micsoda,és honnan tudnám beszerezni. Kerestem már neten,de még csak hasonlót sem találtam. Előre is köszönöm a segítséget,ha tudtok linket azt megköszönném!!
(#) Gery válasza nedudgi hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Szia,
Na nézzétek csak itt van az amilyet én is keresek a képen. Telejesen jó minőségű, és időtálló szerkezet. Ilyen vagy legalábbis ilyesmi banándugókra volna szükségem. Mit gondoltok?
Üdv.:Gergő
(#) kadarist válasza Gery hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Szia!
Keresd így.
(#) Leraz válasza Gery hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Talán ez már segít a típus megnevezésben is.
(#) Hilo válasza kadargeri hozzászólására (») Aug 9, 2013 /

Megrendelés + házhoz szállítás nem jöhet szóba? Csak üzlet jó?
(#) Gery válasza Leraz hozzászólására (») Aug 12, 2013 /

Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Ez már közel olyan mint amit gondoltam.
(#) mekkmesterke hozzászólása Aug 13, 2013 /

Helló
Hol tudnék venni olcsón panelt? Legalább A4es méretű kéne és kb 2 darab. Eléggé sürgős lenne ezért ebay kizárva. Előre is köszönöm a segítséget.
(#) _vl_ válasza mekkmesterke hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Attila86 fórumtársunk rendszeresen szokott igen jó áron közös beszerzést intézni, sokszor marad nála még pár darab, emailben érdemes érdeklődni nála.
(#) mps válasza mekkmesterke hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Nézz szét itt a hirdetésekben, esetleg a Lomex-től.
(#) kérdező hozzászólása Aug 13, 2013 /

Sziasztok!
Hol lehet olcsón Peltier-cellát kapni? Kellene egy 10, és egy 100W-os. Amiket találok, szerintem nem érik meg az árukat.
(#) granpa válasza kadargeri hozzászólására (») Aug 13, 2013 /

Keresd privátban: 'kurtyka', vagy 'bobz' sporikat.
(#) gaspar_zsolt hozzászólása Aug 14, 2013 /

Sziasztok,
tudtok mondani beszerzőhelyet, RM=1.27-es hüvelysort keresek tördelhetőt, precizióst?
HEStore, LOMEX kilőve, nem találtam, vagy vak vagyok.
Köszönöm.
Zsolt
(#) Teaway válasza gaspar_zsolt hozzászólására (») Aug 14, 2013 /

1,27-esben nincs tördelhető, csak vágható; ekkor 1 pin mindig elvész.
Következő: »»   241 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem