Fórum témák
» Több friss téma |
Nem egészen hol kapható, mert megvan a hely, de kiváncsi lennék a véleményekre. HQ-tól szeretnék rendelni 2db STK-t. Ezek lennének: STK4221II helyett (ez olcsóbb, és kicsit többet tud, szerintük helyettesíthető is vele) és STK 4191V Ezek mennyire eredeti STK-k? Ill mi a boltról a vélemény?
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2013
Üdv, tudnátok nekem mondani valamilyen céget/boltot, ahol lehet venni Hiperszil vasmagokat, és szerelvényeket hozzájuk? A neten valahogy sehol nem találok.
Ha "üvegszövet cső"-re gondolsz, ezt a kifejezést tedd be Gugli-ba, sok találatod lesz!
Azt nem tudom arra gondolok-e mert amit ezen a néven találok, azok 250C°-ig hőállóak, de az nekem kevés. Itt viszont írják az 1000C°-ot is.
Sziasztok! Réz szalagot keresek trafó tekercseléshez, tudtok olyan helyet mondani, ahol lehet kapni többféle méretben is?
Sziasztok!
Lehet valahol vásárolni foglalatotot DSO20 -as foglalthoz? Azaz ehhez: http://regi.hqelektronika.hu/datasheet/28/2812.pdf Dugaszos próbapanelba szeretném helyezni. Üdv.: Gergő
Ebay-en szoktam látni ilyeneket, "soic dip20 adapter" névvel érdemes keresni. Az IC és az adapter szélességét ellenőrizd rendelés előtt. Ha széles az IC, lehet, hogy csak a 28-lábasok között fogsz találni hozzávalót.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2013
Még had kérdezzem meg, szerinted ez jó lehet:
http://www.ebay.com/itm/SOP20-SO20-SOIC20-TO-DIP20-Programmer-Adapt...4f3a14
Ha mindenképp ujrahasznáható ajzatot akarsz akkor jó, de szerintem drága.
Azt megtaláltam, pontosabban kokozo kolléga be LINK-elte, de Szombathelyen van. A második kérdésem arra vonatkozott, hogy nem tud-e valaki ilyet Budapesten, mert olyat nem találtam.
A segítségeteket szeretném kérni. Egy térfigyelő kamera jelét szeretném kb 25 méterre eljuttatni.
Az alábbi videón 16 mp-nél van egy eszköz aminek a nevét vagy típusát szeretném tudni, azt látom, hogy egy adó ami a kamera videó jelét kisugározza de a beszerzéshez kellene valami adat. Minden egyéb ami a videón van az meg van nekem is. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
Szia!
Keresd így: Bővebben: Link
Köszi, már keresem de a zöme autós, lakáson belüli. Ami jó lenne az alibaba, ebay
És mi a gond? Hazai üzletet keresel?
Használj IP kamerát...
Hazait, elérhető áron. Nekem egy csatorna kellene. Mamám egyedül él a szomszéd telken és oda akarok egy kamerát felszerelni. Vettem is egy szettet de ne hidalja át a távolságot.
A video-jel átmegy 25m koaxon, legfeljebb teszel egy erősítőt az elejére..
Ez normál analóg videojel továbbítására alkalmas és eléggé nagy hatósugarú. Remélem nem digitális IP-kamerád van videojel kimenet nélkül. Az a baj, hogy jóárasítva csak a távol-keltről tudsz beszerezni ilyet: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2013
Valóban drága, de nem nekem lesz. Most találtam a Hqban is:
http://www.hqelektronika.hu/product.php?pn=ic_sw_20p_smd Ez is megfelelő szerinted ahhoz az IC hez?
Doky586,Köszönöm a segítségeteket.
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2013
Oh, ilyet is árul a HQ?! Jó tudni.
Nos, szerintem jó, de mérget azért nem vennék rá. Nincs semmi méret a belsejéről csak a forrlábak távolsága. Viszont megnéztem a gyártó oldalái és ott már van róla adat. SOIC foglalathoz van, úgyhogy jónak kellene, hogy legyen. Elvileg innena SOIC socket az. A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2013
Sziasztok
Keresek 1206 LCD-hez beépítő keretet, olyant mind ami a LED-es kiJezö-höz is van, sajnos én már sokat kerestem, valakinek hátha van valami ötlete a beszerzési helyéről, ha egyáltalán kapható? Köszönöm Üdv Lajos A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2013
Szia! Én két helyet tudok, vagy a Conrad, vagy a SOS Elektronika. Ha valaki tud még beépítőkeret forgalmazót engem is érdekel.
Szia
A Conradnál valóban van, de a SOS nál nem találtam, esetleg ha valaki tud az e-bay-n az kérem jelezze. Köszönöm a segítséget
Sziasztok, azt kérdezném, hogy hol kaphatok ilyen potikat, amiknek jó hosszú a lába.?
ÜdV!
Sziasztok!
Nem tudna valaki egy szal 74 akarmilyen 574-es ssop vagy tsop tokozasu ic beszerzeseben segiteni? Sehol nem lelek. Koszi!
Ret: MM74HCT574MTC
Lomex: SN74LVC574APW FDH: SN74AHC574PW SN74AHCT574PW SN74LVC574APWR 74LVT574MTC A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |