Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   245 / 444
(#) mps válasza naburus hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Szia! Készen még nem láttam. De egy pic-kel elég egyszerűen megvalósítható.
(#) naburus válasza mps hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Bocs kezdő vagyok pic -ek terén, milyen nyelven kell őket programozni assembly?
(#) mps válasza naburus hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Igen alapból az assembly az igazi, de egy usb-s kütyüt inkább c-ben, a gyári demo is abban lenne.
Hasznos dolgok:
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
(#) naburus válasza mps hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

kösz
(#) Doky586 válasza naburus hozzászólására (») Szept 12, 2013 /

Szerintem egy USB-RS232(papa) konverter kábelt vegyél. Ha megfelelő lábakat kötsz össze azt szoftverrel tudod érzékelni.
(csak arra figyelj hogy az oprendszerhez való chipsetet válassz, és ne hamisított kínai gyártmány legyen)

rs232.gif

(#) kérdező hozzászólása Szept 13, 2013 /

Sziasztok!
Jelenleg a Szarvasi Vas és Fémipari Szövetkezet milyen fűtőszálat épít be a készülékeibe? Elekthermax-ot? Az üveg, és a fémlemez saját gyártmány? A hagyományosra gondoltam, az már talán évtizedek óta van. (Szeretnék egyet venni, drága és jó lenne, ha nem csak pár évig menne, mint a legtöbb most kapható olcsó készülék.)
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
(#) sprofan válasza kérdező hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Én nagyot csalódtam ebben a cégben. Nálunk minden bolt tele van a termékeikkel, de akármelyiket nézem ott a kis cimke rajta: Made In China... Értem én hogy így olcsóbban tudják adni a termékeket, de én inkább fizetnék többet a minőségibb termékért.
(#) kérdező válasza sprofan hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Konkrétan erre a készülékre gondoltam. Elvileg évtizedek óta gyártják, remélem itt készül. Mindenképp fémburkolatosat vennék, (ki nem állhatom a műanyagot) az talán nem távolkeleti. Az alkatrészeket honnan szerzi be a cég? Jó lenne, ha a burkolat anyaga a Dunai Vasműből származna. Azért vennék drágát, mert remélhetőleg az minőségesebb.
(#) sprofan válasza kérdező hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Nekünk ilyen van: Bővebben: Link Ezen ott van hogy made in china. Nem is arról van szó, mert jól teszi a dolgát már 7 éve, de én pofátlanságnak tartom egy kínában gyártott termékre rátenni a Szarvasi logót. Hagyjuk itt ezt a témát mert a végén fenékbe billentenek minket
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
(#) SzervízMacska válasza kérdező hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

A vízkő, a korrózió és a gumi alkatrészek öregedése teszik tönkre. Mire a műanyag ház tönkremegy, a főző rég nem működik. 25 év alatt elhasználtam néhányat, tök mindegy volt a ház anyaga... Ilyen szó a magyarban, hogy minőségesebb nincsen!
(#) laszlokunstar válasza SzervízMacska hozzászólására (») Szept 13, 2013 /

Vajdaságban használt kifejezés Bővebben: Link
(#) yagi hozzászólása Szept 14, 2013 /

Sziasztok,

szeretnék vásárolni valahol ( vagy ha valakinek van eladó az is jó ) 2x16 karakteres inverz piros vagy narancssárga ( tehát fekete háttér színes karakterekkel ) LCD kijelzőt ( 1602-es chip ). A lényeg az lenne hogy nagyobb legyen mint az átlagos 80x30-as panelméretű.
Tudtok beszerzési forrást? E-bay-es link is jó lenne, de nem találtam ott sem ilyet, bár lehet hogy rosszul kerestem.
Köszönöm előre is.

yagi
(#) zolika60 hozzászólása Szept 14, 2013 /

Tud e valaki beszerzési forrást extrém hőálló, (1000C°) szövött kábelvédőcsőre?
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

Semilyet. Ilyen cső van a kályhám üvege alatt hőtágulás kiegyenlítőnek.
(#) kokozo válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

(#) Szpisti válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 14, 2013 /

Szerintem ilyesmit is használhatsz, enyémben ez van...
(#) razor1995 hozzászólása Szept 14, 2013 /

Üdv mindenkinek!
Miskolcon hol lehet kapni nagyméretű hűtőbordát (kb 15-20cm hosszút és 3-4cm szélesek)? Az Intruderben azt mondták hogy nincs, azért kérdezem tőletek, hátha tudtok valami boltot ahol van.
(#) mps válasza razor1995 hozzászólására (») Szept 14, 2013 / 1

A Kont és Bocskai sarkán van egy ház pincéjében egy kis boltocska. Mindenféle alu és réz idomuk van. Borda is szokott lenni, de rendelni is tudnak. Az áraik pedig elég megnyugtatók.
Ha jól emlékszem Szatex a nevük.
(#) zolika60 válasza kokozo hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Ez lesz az köszönöm.
(#) zolika60 válasza Szpisti hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Köszönöm. Ilyen az ajtó tömítése, az üveglap alá vastag volna.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Köszönöm. Ezt én is, de nem ez kell.
(#) zolika60 hozzászólása Szept 16, 2013 /

Most, hogy kokozo kolléga megtalálta nekem ezt, már csak az volna a kérdésem, tud-e valaki budapesti beszerzési forrást? Bénáztam a guglival, de nem tudtam zöld ágra vergődni.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
(#) jdani hozzászólása Szept 16, 2013 /

Szevasztok, nem tudjátok véletlen, lehet-e a YAGEO-tól, vagy a TE connectivity-től venni alaktrészeket, egyenesen magyarországról? (nem tudom pontosan, hol van a cég)
(#) _vl_ válasza jdani hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Nyilván lehet. Az egyik tajvani, a másik svájci cég (gugli a barátod).
A 20 forintos kérdés, hogy képes leszel-e akkora tételt rendelni, amiért már szóbaáll veled direktben a gyártó - valami azt súgja, hogy nem nagyon. Mert azért vannak a disztribútorok, hogy kisebb mennyiségekkel ne a gyártónak kelljen szórakoznia.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
(#) Doky586 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Régebben én is kerestem szilikon mipolán csövet, de kis tételben esélytelen beszerezni.

Délpesten találtam egy céget, de ők nagytételben gyártják, mikor milyet. Néhány kilométer alatti mennyiségre nem érdemes ráállítani a gépeiket...
(#) gkari válasza Doky586 hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Próbáld meg ezt:Bővebben: Link
(#) Doky586 válasza gkari hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Ez JÓ!
Mindegyik az ára 0 Ft ! Tapasztalatod az hogy van raktáron sőt ingyen adják?
(#) laszlokunstar válasza gkari hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Egyszer vásároltam náluk, tényleg sokféle szilikon termékük van elfogadható áron. Érdemes személyesen meglátogatni őket. A parkolással kell vigyázni, bennünket 2 perccel a megállás után már megbüntettek a bolt előtt.
(#) laszlokunstar válasza Doky586 hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Korábban a weben is volt fent ár. Árváltozás?
(#) zolika60 válasza Doky586 hozzászólására (») Szept 16, 2013 /

Nekem nem szilikon, hanem textilüveg cső kellene. Az nem volna gond.
Következő: »»   245 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem