Fórum témák
» Több friss téma |
Nemigazán találtam megfelelőt.
nedudgi: Pont azért lenne jó mert nagyon univerzális kábel. Sok dologra fel tudnám használni, nincs konkrétum.
Ez akár jó is lehet. Utána nézek, köszönöm!
Sziasztok!
(Elorebocsajtom nem igazan vagyok jartas az elektronikai dolkokban informatikus, rendszergazda vagyok) Olyan webshopot keresnek ahol a következő alkatreszeket be tudom szerezni: - szerelheto Sata tapcsatlakozo es a hozza valo belso "tuskek" - N42W-x es N42W-x csatlakozok (HEStore -on ez a neve) - ZZS525-TM es ZZS525-TZ csatlakozok (HEStore -on ez a neve) - 8 (4+4) pines tap, 24 (20+4) pines tap, 8 (6+2) VGA tap es molex tap csati lehetoleg fekete szinben A lenyeg kulonbozo tapkabel hosszabitokat kellne keszitenem es sehol nem lattam oket eddig. Remelem tudtok segiteni. Pilok A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
Tipp: Kellytechnél nagyon sokféle kész kábel van. Kíváncsiságból megnéztem a 24 pines hosszabbítót, és van nekik (0,3 m). Nagykereskedés, nem fognak kiszolgálni, de esetleg megkérdezheted, hogy a Ti településeteken ki vásárol tőlük, és rajta keresztül. Bővebben: Link Termékek/kábel/hosszabbító irányban nézz szét először.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
Szia koszi a kellytechet el is felejtettem. A gond ott kezdodik hogy harisnyazni is akarom.
Szia!
Arra nem gondoltál, hogy egyszerűen beletoldasz a meglévő kábelekbe? Így a csatlakozó maradhatna az eredeti, és a hosszabbítás meg lenne oldva.
A hosszabitokat szeretnem normalisan harisnyazni es ezert kellenek a cuccok, ha a tapot cserlem akkor ne legyen gond csak szethuz, tapot kivesz es ujat berak es megy minden tovabb
Konkretan ezek kellenenek
Még mindig a ominózus oldalt tudom ajánlani a kereséshez és vásárláshoz.
Bővebben: Link Szerintem ez ugyanazt tudja, csak szét kell szedni. Igaz, nem magyarországi, de talán vaterán van duplájáért!
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2014
Sziasztok nemrégiben találtam a neten valahol 1x1 cm-res tükörkockákat azaz egy A4-es nagyságú lapon voltak felkockázva amiket csak simán le lehet a lapról húzni és felragasztani az adott területre. Az a problémám hogy nem raktam el könyvjelzőbe az oldalt és azóta nem találom. Ebben kérném a segítségeteket . Előre is köszönöm .
Közben eszembe jutott hol kapható Üdv Mindenkinek.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
Sziasztok! 30W-os ledekből kellene építenem egy világítást.Tud- e valaki olyanról, hogy ezekhez a 45x50mm méretű ledekhez lehet-e kapni lencsét, és hol?
Köszönöm!
Sziasztok! Remélem jó helyre írok, olyan kérdésem lenne, hogy a ucn5810af ic-nek van-e ,,modernebb" de lábkiosztásilag egyező verziója? Van egy 2x20-as karakteres vfd kijelzőm, és annor sikerült a hülyeségem miatt kinyírni párat... Én kerestem neten, de sajnos nem igazán sikerült rájönni hogy van-e ilyen ic...
Szia kérdezd meg itt.
http://elektronika.vatera.hu/muszerek_alkatreszek/dioda/10w_high_po...6.html
Üdv!
Keresek valami mini keypadot karakteres szövegbevitelre. Lehetőleg qwerty, ékezetes betűk nem szükségesek. Gondoltam numerikusra és úgy használni mint a telefont, de az macerás. Ja és lehetőleg ne USB vagy wifi, bluetooth, hanem valami más kommunikácó. Soros, spi, esetleg sima mátrixos kivezetés is szóba jöhet, nem tudom milyet forgalmaznak. Egy géphez szeretném kapcsolni, de a sima PC billentyűzet túl nagy, ráadásul USB-s. Valami ötlet?
Esetleg ezt ismeri valaki? Hogyan kommunikál?
Azt pontosan nem írja, de a leírásnál a connect résznél írja hogy wired.... Szóval szerintem ez nem lesz jó neked...
![]()
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Szüksége lenne a cégnek egy NTC termisztorra a képen látható karakterisztikával (a függőleges lemaradt, az az ellenállás kohm-ban) Nagyon fontos lenne! Előre is köszönjük ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2014
Üdvözlök minden fórumozót , remélem mostmár jó helyre irom a kérésemet
Szeretném segitségeteket kérni egy alkatrész beszerzésében,amely egy beltéri egységben van mp 2374ds a száma már nézegettem ithoni boltokban de nem jártam sikerrel,lehet hogy ithol nem forgalmazza senki? Esetleg helyetesitőt ithol beszerezhetö alkatrészböl tud-e valaki? Ehez kérnék információt vagy esetleg van-e valakinek? Köszönöm elöre is mindenkinek a fáradozását.
Sziasztok.
Van egy alcatel ot995 telefonom és eltört benne az akkumulátor csatlakozó. Bár meg lett javítva szeretném visszaállítani az eredeti állapotában. Előre is köszönöm a segítséget. Ha már képet teszel fel, akkor legalább arra vedd a fáradtságot, hogy ne egy hatalmas üres terület sarkába tegyél egy légypiszkot! Frankye A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
Ez ha jól nézem egy DC-DC konverter, de valami ismeretlen típus. MPS-nél nem találtam ilyet.
Sajnos mivel nincs meg az adatlapja, nem igazán tudok helyettesítőt javasolni. Continent beltéri?
Szerintem dobj össze magadnak egyet!
![]() Egy normál klaviaturát szétkapsz, ami már billentyűhibás, kikeresed a kis nyákon a mátrixpontokat és csinálsz egy hasonlót mint itt lent látható. Ez kb. 20 éve készült, és jó 6-8 évig szolgált becsülettel. Azóta nem dobtam ki, most talán ad egy kis ösztönzést. Egy másik alternativa : veszel egyet azokból a mini tasztaturákból, ami csak a numerikus részt tartalmazzák, és a progam használatát megpróbálod hozzá igazítani, ha lehetséges.
Sziasztok! Keresek ket fajta IC-t: S2555 es S2556 Hol kaphato, vagy ennek megfelelo?
Elore is koszi
Sziasztok!
Érdekelne mi a véleményetek erről az induktivitásmérős multiméterről? Mennyire pontos? Megmondom őszintén picit félek az ilyen All in one típusú készülékektől. Meg tudna valaki győzni arról, hogy kapcsolóüzemű tápegységek készítéséhez szeretném használni megfelelne-e nekem arra a célra? Vagy inkább vegyek valami LCM3-at? Köszi.
2,5% a gyárilag írt pontossága. Neked kell eldönteni, hogy ez jó-e?
A 2mHy méréshatár nem bíztató, ha kapcsoló üzemű táp induktivitásait méred. Én LCM3-at vennék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |