Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   256 / 444
(#) Leadtek válasza laszlokunstar hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Nemigazán találtam megfelelőt.

nedudgi: Pont azért lenne jó mert nagyon univerzális kábel. Sok dologra fel tudnám használni, nincs konkrétum.
(#) laszlokunstar válasza Leadtek hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

(#) Leadtek válasza laszlokunstar hozzászólására (») Jan 23, 2014 /

Ez akár jó is lehet. Utána nézek, köszönöm!
(#) Pilok hozzászólása Jan 23, 2014 /

Sziasztok!
(Elorebocsajtom nem igazan vagyok jartas az elektronikai dolkokban informatikus, rendszergazda vagyok)
Olyan webshopot keresnek ahol a következő alkatreszeket be tudom szerezni:
- szerelheto Sata tapcsatlakozo es a hozza valo belso "tuskek"
- N42W-x es N42W-x csatlakozok (HEStore -on ez a neve)
- ZZS525-TM es ZZS525-TZ csatlakozok (HEStore -on ez a neve)
- 8 (4+4) pines tap, 24 (20+4) pines tap, 8 (6+2) VGA tap es molex tap csati lehetoleg fekete szinben
A lenyeg kulonbozo tapkabel hosszabitokat kellne keszitenem es sehol nem lattam oket eddig.
Remelem tudtok segiteni.

Pilok
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
(#) laszlokunstar válasza Pilok hozzászólására (») Jan 23, 2014 /

Tipp: Kellytechnél nagyon sokféle kész kábel van. Kíváncsiságból megnéztem a 24 pines hosszabbítót, és van nekik (0,3 m). Nagykereskedés, nem fognak kiszolgálni, de esetleg megkérdezheted, hogy a Ti településeteken ki vásárol tőlük, és rajta keresztül. Bővebben: Link Termékek/kábel/hosszabbító irányban nézz szét először.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
(#) Pilok válasza laszlokunstar hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Szia koszi a kellytechet el is felejtettem. A gond ott kezdodik hogy harisnyazni is akarom.
(#) kadarist válasza Pilok hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Szia!
Arra nem gondoltál, hogy egyszerűen beletoldasz a meglévő kábelekbe? Így a csatlakozó maradhatna az eredeti, és a hosszabbítás meg lenne oldva.
(#) Pilok válasza kadarist hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

A hosszabitokat szeretnem normalisan harisnyazni es ezert kellenek a cuccok, ha a tapot cserlem akkor ne legyen gond csak szethuz, tapot kivesz es ujat berak es megy minden tovabb

Erre felé már szétnéztél?
(#) Pilok válasza kadarist hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Konkretan ezek kellenenek

Még mindig a ominózus oldalt tudom ajánlani a kereséshez és vásárláshoz.
(#) Kovidivi válasza varttina hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Bővebben: Link Szerintem ez ugyanazt tudja, csak szét kell szedni. Igaz, nem magyarországi, de talán vaterán van duplájáért!
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2014
(#) bakaruha hozzászólása Jan 24, 2014 /

Sziasztok nemrégiben találtam a neten valahol 1x1 cm-res tükörkockákat azaz egy A4-es nagyságú lapon voltak felkockázva amiket csak simán le lehet a lapról húzni és felragasztani az adott területre. Az a problémám hogy nem raktam el könyvjelzőbe az oldalt és azóta nem találom. Ebben kérném a segítségeteket . Előre is köszönöm .
(#) bakaruha válasza bakaruha hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Közben eszembe jutott hol kapható Üdv Mindenkinek.
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2014
(#) Csupasz hozzászólása Jan 25, 2014 /

Sziasztok! 30W-os ledekből kellene építenem egy világítást.Tud- e valaki olyanról, hogy ezekhez a 45x50mm méretű ledekhez lehet-e kapni lencsét, és hol?
Köszönöm!
(#) rockersrac hozzászólása Jan 26, 2014 /

Sziasztok! Remélem jó helyre írok, olyan kérdésem lenne, hogy a ucn5810af ic-nek van-e ,,modernebb" de lábkiosztásilag egyező verziója? Van egy 2x20-as karakteres vfd kijelzőm, és annor sikerült a hülyeségem miatt kinyírni párat... Én kerestem neten, de sajnos nem igazán sikerült rájönni hogy van-e ilyen ic...
(#) bakaruha válasza Csupasz hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

(#) Csupasz válasza bakaruha hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

Köszönöm!
(#) usane hozzászólása Jan 28, 2014 /

Üdv!

Keresek valami mini keypadot karakteres szövegbevitelre. Lehetőleg qwerty, ékezetes betűk nem szükségesek. Gondoltam numerikusra és úgy használni mint a telefont, de az macerás. Ja és lehetőleg ne USB vagy wifi, bluetooth, hanem valami más kommunikácó. Soros, spi, esetleg sima mátrixos kivezetés is szóba jöhet, nem tudom milyet forgalmaznak. Egy géphez szeretném kapcsolni, de a sima PC billentyűzet túl nagy, ráadásul USB-s.
Valami ötlet?
(#) usane válasza usane hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

Esetleg ezt ismeri valaki? Hogyan kommunikál?
(#) rockersrac válasza usane hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

Azt pontosan nem írja, de a leírásnál a connect résznél írja hogy wired.... Szóval szerintem ez nem lesz jó neked...
(#) Oraculum hozzászólása Jan 28, 2014 /

Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Szüksége lenne a cégnek egy NTC termisztorra a képen látható karakterisztikával (a függőleges lemaradt, az az ellenállás kohm-ban)
Nagyon fontos lenne!
Előre is köszönjük
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2014
(#) eva.csatari hozzászólása Jan 28, 2014 /

Üdvözlök minden fórumozót , remélem mostmár jó helyre irom a kérésemet
Szeretném segitségeteket kérni egy alkatrész beszerzésében,amely egy beltéri egységben van
mp 2374ds a száma már nézegettem ithoni boltokban de nem jártam sikerrel,lehet hogy ithol nem forgalmazza senki? Esetleg helyetesitőt ithol beszerezhetö alkatrészböl tud-e valaki?
Ehez kérnék információt vagy esetleg van-e valakinek?
Köszönöm elöre is mindenkinek a fáradozását.

smd ic.JPG

(#) antikzsolt hozzászólása Jan 28, 2014 /

Sziasztok.
Van egy alcatel ot995 telefonom és eltört benne az akkumulátor csatlakozó. Bár meg lett javítva szeretném visszaállítani az eredeti állapotában. Előre is köszönöm a segítséget.

Ha már képet teszel fel, akkor legalább arra vedd a fáradtságot, hogy ne egy hatalmas üres terület sarkába tegyél egy légypiszkot!
Frankye
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
(#) usane válasza eva.csatari hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

Ez ha jól nézem egy DC-DC konverter, de valami ismeretlen típus. MPS-nél nem találtam ilyet.
Sajnos mivel nincs meg az adatlapja, nem igazán tudok helyettesítőt javasolni.
Continent beltéri?
(#) Szpisti válasza usane hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

Szerintem dobj össze magadnak egyet!
Egy normál klaviaturát szétkapsz, ami már billentyűhibás, kikeresed a kis nyákon a mátrixpontokat és csinálsz egy hasonlót mint itt lent látható.
Ez kb. 20 éve készült, és jó 6-8 évig szolgált becsülettel.
Azóta nem dobtam ki, most talán ad egy kis ösztönzést.
Egy másik alternativa : veszel egyet azokból a mini tasztaturákból, ami csak a numerikus részt tartalmazzák, és a progam használatát megpróbálod hozzá igazítani, ha lehetséges.

midiKlavi.jpg

(#) Johnny1951 hozzászólása Jan 29, 2014 /

Sziasztok! Keresek ket fajta IC-t: S2555 es S2556 Hol kaphato, vagy ennek megfelelo?
Elore is koszi
(#) voodoo hozzászólása Jan 29, 2014 /

Sziasztok!

Érdekelne mi a véleményetek erről az induktivitásmérős multiméterről? Mennyire pontos? Megmondom őszintén picit félek az ilyen All in one típusú készülékektől. Meg tudna valaki győzni arról, hogy kapcsolóüzemű tápegységek készítéséhez szeretném használni megfelelne-e nekem arra a célra? Vagy inkább vegyek valami LCM3-at?

Köszi.
(#) vicsys válasza voodoo hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

2,5% a gyárilag írt pontossága. Neked kell eldönteni, hogy ez jó-e?
(#) nedudgi válasza voodoo hozzászólására (») Jan 29, 2014 /

A 2mHy méréshatár nem bíztató, ha kapcsoló üzemű táp induktivitásait méred. Én LCM3-at vennék.
Következő: »»   256 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem