Fórum témák
» Több friss téma |
Bocsánat hogy hülye vagyok a képszerkesztéshez. És a kép csak illusztrációnak szántam mert sajnos semmilyen adatot nem tudok róla.
Üdvözöllek
Közben olvasgattam mindenütt,találtam egy fórumot hátha segit Bővebben: Link Remélem jól linkeltem be,amúgy egy amikó beltériröl lenne szó,de biztos több tipusban is megtalálható az emlitett alkatrész A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2014
Köszönöm a segítséget a " moderátornak"
Kollegák!
12 V-os, balos magnómotorra lenne szükségem. Tudja valaki hol lehet kapni? Ugyanis ahol eddig volt, már elfogyott... ![]()
zotek.hu
villért vagy próbáld meg a Madzag Bt.-t, (VIII. ker.) Most ennyi jutott eszembe.
Esetleg HQ elektronika XIII. Kerekes utca?
Sajnos már nincs nekik, de van az Árwillnél, tehát megoldódott a probléma.
![]() Köszönöm a segítséget.
Hali. Tanácsot szeretnék kérni. Nagyban vásárolnék alkatrészeket, kérdés hogy honnan a legjobb árakon? Itthon SKban általában a TME-nek vannak a legjobb árai. Viszont megfigyeléseim alapján elég sok lengyel gyártmányú dolgokat árulnak, ami azt jelentheti, hogy lengyelből megérné venni (főleg cinezés-egyéb szerszámok, tehát ami nem alkatrész), csak nem tudom milyen netes üzletből. Ismertek valamilyen lengyel eshopot? Vagy valakinek valami más tippje, milyen nagyraktár van még, ami még a TMEnél is olcsóbb? (Mármint ha Magyarországon a TME a legolcsóbb)
Szia
Van egy szerelő ismerősöm, ő közvetlenül a lengyel oldalukról rendel.Szerinte olcsóbb, és ő is nagy tételben vásárol.
Na hát ez az, hogy melyik lengyel oldalról?
![]()
Hát TME van nálunk (SK) is, és nálatok (HUN) is. Ez az amit írtam, hogy a legolcsóbb, de hátha tud valaki ettől is jobbat..
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy Németországban van-e olyasmi üzlet mint nálunk a HQ? Amióta kijöttem dolgozni nem sikerült rábukkannom ilyen boltra ahonnan tudnék rendelni normális raktárkészletből. Sajnos a HQ nem postáz ide külföldre. Köszönöm előre is Szép estét A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2014
Szia!
A TME-nek van német oldala, jó a raktárkészlet is. Ott van még a Conrad, de most néztem nálunk 1/4W ellenállás 15 Ft/db azért húzós.
Szia!
Menj rá a webshopra. Elviekben kiskereskedelemmel is foglalkoznak.
Sziasztok!
Szuksegem lenne egy olcsobb multiturn absolute encoderre. En csak 150-200 ezer forinti osszegert talaltam. A keretem ra kb 50-70 ezer forint. Pontossag: fordulasok szama max 70 fordulat. Egy fordulatnak meg eleg 10-12 bites. Tud valaki esetleg ajanlani valamit? Koszi! A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2014
Hello! Emlékeim szerint a Kuebler és Stegmann gyártmányok szoktak "olcsóbbak" lenni. De nem könnyű ügy.. üdv!
Szia!
Koszi a valaszt, de azok eleg dragak. Kozben talaltam egy alternativat az avago-tol. Single turn kb 50 EUR: Bővebben: Link plusz a multiturn hozza kb 100 EUR: Bővebben: Link A disk hozza kb. 25 EUR. Igy elviselheto lenne, viszont nem merem bevallalni, az osszerakasat. * Koszi!! Használd a link gombot! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2014
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy GTO tirisztor hol kapható? BT157-re gondolok például (nem kell nagy teljesítményű, de legalább 400V (hálózati feszültségről járna).
Olyan készülékeknél, melyek POE kimenetes eszközre csatlakoznak és igen kicsi méretûek. Most is megoldom, egyszerûen beragasztom a csatlakozót, de ez nem elég elegáns megoldás
![]()
Értem. Csak lövésem sincs, hogy a beforrasztott csatlakozón hogyan oldod a ki a reteszelést?
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2014
A retesz még házon kívül van, úgy képzeld el, hogy a csatlakozó hosszabbítása a ház. Természetesen megoldható sima, rövid UTP kábel (mint toldó) és normál RJ45 aljzat használatával is, illetve akár félbevágott, beforrasztott UTP kábellel is, csak így lenne igazán kompakt, elegáns.
Szevasztok,keresek egy LCD kijelzőt (olcsót) egy 32" Daewoo tv hez,ami jelenleg a tv-ben van az törött,müködik de 2/3-da pixel hibás.A kijelző tipusa a mellékelt képen látható.Köszönöm
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2014
Sziasztok
Autó adapter USB csatlakozójába keresek dugót por, kosz ellen.Kapható valahol ilyen, és mi a neve?
Vicces hogy ahol korábban dolgoztam TV gyár, mázsaszám dobták ki ezeket mert gyárilag vakdugós USB-t ültettünk be a panelokba, itt meg 75Ft darabja
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |