Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm, csak az a bajom, hogy 75Ft a dugó, és 1100Ft a posta...
Az ingyenposta jobb, mert itt a háromszorosát számolják bele az árba!
![]()
Sziasztok,
Éppen akkumulátor után keresgélek és rábukkantam erre. Ebbe lehet valami átverés? Létezik, hogy ilyen olcsó?
Ez bizony átverés a javából...
Sem a kapacitása, sem az ára nem életszerű.
Az, hogy ilyen olcsó, az igen relatív. A ráírt teljesítmény töredékét tudja, abban biztos vagyok.
Az értékénak nagy részét az "Ultrefira" matrica teszi ki. A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2014
Sziasztok!
Hangfrekvenciás kistrafó, 1:4 áttétellel hol kapható, vagy miből csinálhatnék? Primer 600 Ohm, 10-20Volt , Sec. 40Volt 300mA. Osztott csévetestes kéne.
Kb. egy 12V, 1A-es dugasztáp trafójából, vagy régi TV kimenőjéből. A csévébe teszel egy osztó lapot. A többi csak számolás, tekerés.Ld. trafós téma.
A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2014
Van valaki aki rendelt már ebay-ről li-ion akkut?
Nézeggetm és elég nagy a választék. Némelyikről nagyon nyilvánvaló, hogy turpisság van a dologban. Ennek ellenére az itthoni árakhoz képest töredékárak vannak, viszont jópár érékelésben látom,hogy nem tudja azt amit ráírnak.
Nagy valószínűséggel a ráírt kapacitás max.1/3-át kapod.Jobb esetben....
Sziasztok.
Kérlek segítsetek nekem. Keresek SATA csatlakozót olyat amit panelba tudok forrasztani állót apá-t. Ha tudtok róla, hogy hol lehet ilyet kapni kérlek jelezzetek. Lomexben, Hq-ban nincs sajnos. Köszönöm.Üdv Robi A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2014
Nem tudom segítség-e, de talán ilyet keresel: Bővebben: Link
Köszönöm, majdnem ilyet de már közben ebay en találtam bár picit drága a szállítás erre gondoltam
Kollegák!
Egy kis segítséget kérnék. Keresek a képen látható 6 V-os kis motort, ha valaki tudja, hol lehet kapni. Sajnos semmi jelölés szám, vagy betű nincs rajta. Köszönettel előre is!
Ez például hasonló méretű. Igaz 12V-osnak van írva, de szerintem jó az 6V-ra is. Egyébként modell boltban biztosan találsz kedvedre valót.
A hozzászólás módosítva: Feb 20, 2014
Gyanúsan hasonlít a CD/DVD meghajtók tálcakitoló motorjára.
Szia! Nekem lehet lesz ilyenem, keress meg privátban.
Spéci rádiós tarnzisztornak keresem a nevét valaki le tudná irni???
![]()
A kis méretű, BF...-el kezdődő típusok mind rádiós tranzisztorok.
Üdv ezeket hol lehet kapni ? Vagy esetleg mivel helyestesíthető ?
M430g2553 lb1835
Köszönöm, megoldódott a probléma a HQ-nál.
Ilyen sorkapcsot keresek, csak olyan formátumba, hogy fel szeretném csavarozni egy műanyag doboz oldalára, és úgy rá forrasztani a vezetékeket.
Egyszerűbb lenne hagyományos csoki, hozzá érvéghüvely.
Az lesz, mert a Google-t végig pásztáztam egy szűk órába, de hiába.
A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2014
Sziasztok
STK672-610 léptető vezérlő IC-t keresek, tud valaki üzletet ajánlani? Üdv
|
Bejelentkezés
Hirdetés |