Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Oks, én bevállalom a sört. A többit meghagyom másoknak.
![]()
Jön a folytatás.
IMG_8466: Los Angeles, utcai oszlop. IMG_8309: Kocsikáztunk épp a kötelező megnézendő dolgok felé (Hollywood felirat), miközben találtunk egy kis "kilátót". IMG_8313: Találtunk egy táblát, felfelé menet... Mi? Ez meg hogy jött ki. Miért pont $541 a bírság?! IMG_8316: És a kötelező hollywood felirat fotózás.
Folytatás. Épp tartunk a San Francisco felé, de vagyunk annyira bolondok, Zsíros Dani kollégámmal, hogy el kell mennünk San Jose-ba. (Szilícium völgy: ATMEL, Google, eBay, stb meglátogatása)
A szemfülesek azt is kiszúrják, hogy igen... Google street. Naplemente és távvezeték című sorozat ![]()
Ne csak mindig pózna-pózna-trafóház.
Egy kis San Francisco.
Kőművesek? Hát az ácsoknak is van mit tenni. Íme egy domboldalhoz igazított garázskapu.
IMG_9403 -as képet elnézve, érdekes bulikat okozhat egy kis kézifék probléma...
Igen, a kézifék használatára tábla hívja fel mindenhol a figyelmet.
Nem
![]() Mint láthatod némely póznából csak 1 van.. Csak tudod, három fázis ![]()
Első ránézésre olyan, minha bemozdult volna, ezért van a végén a smile...
Azért ezek nagyon durvák!
Itt Magyarországon EGYSZER láttam fa oszlopos nagyfeszültségű kábeleket de azon 3szál huzal ment nem több száz ![]() De itt Egerben is van furcsaság mint a földtől 1méterre van egy pózna trafó és az a pár ezer voltocska emberi magasságban van. Bár elvan kerítve de akkor is veszélyes picit. De majd ha ara járok csinálok képeket. :yes: Meg láttam már vonatállomáson,hogy az áram szedő bele akadt az egyik csatlakozási pontba és össze rántotta 25kV-os távvezetékeket.... ![]()
Azt tudom, arra gondoltam, ha mondjuk éjszaka elpattan egy kicsit a kézifék bowden, és nincs parkingba az automata váltó. A domino elv, az egy működő történet...
...IMG_8313: Találtunk egy táblát, felfelé menet... Mi? Ez meg hogy jött ki. Miért pont $541 a bírság?!...
423 dollár 80 cent + áfa ![]()
Ha jól tudom, akkor büntetik, ha nem a padka felé van tekerve a kormány.
![]()
Lassan aktuális
Bővebben: Link
Egy ember betelefonál a rendőrségre:
- Halló rendőrség? Kérem, jöjjenek azonnal a Rezeda utca 8-ba, mert betörő van a lakásban! - Hogy hívják? - Nem kérdeztem tőle.
Nem tudom volt-e márBővebben: Link
Kicsit huncut, talán belefér:
- A lámpa dzsinnje vagyok! Parancsoljon asszonyom. - Ó dzsinn, szeretnék ebben a pillanatban boldog lenni! - Akkor miért a lámpát dörgölöd, te kis csacsi?
Mit raknak ki a képen a repülőgépből?
Na jó, egy kis segítség: a kép 1956-ban készült. Nos, rájöttél? Na szóval ez egy egy komplett 5 MB-os diszk egység az IBM 305 RAMAC típusú számítógépéhez, az első SuperComputer-nek nevezett masinához, amit 1956 szeptemberében helyeztek üzembe. A képen látható holmi több mint egy tonnás volt és elismerésre méltó 5 MB tárolására volt képes. Remélhetőleg erre is gondolsz majd, amikor legközelebb a 8 GB-os USB memóriakulcsot előveszed a nadrágzsebedből.
Legyünk pontosak!
- Tudod mennyi 3x7? - 21. - Nem azt kérdeztem hogy mennyi, hanem hogy tudod-e!
Egy papucsférj nagyon megelégeli a házasságban betöltött szerepét, és elmegy a pszichiáterhez. Megtudja tőle, hogy az egész azért van, mert nincs kellő önbecsülése, nagyon kevésre tartja magát és ezen változtatni kell. Ehhez segítségként kap is rögtön egy könyvet.
A fickó a hazaúton végig lázasan olvas és szívja magába a tudást. Amikor hazaérkezik rögtön nekiesik a feleségének: - Na idefigyelj! Mostantól minden megváltozik! Én vagyok a ház ura, és te azt teszed, amit én parancsolok. Most azt akarom, hogy azonnal készíts nekem egy pompás vacsorát. Utána hogy azt megettem, egy ízletes desszerttel fogsz meglepni. Aztán eresztesz nekem kellemes fürdővizet, hogy a kádban kipihenhessem magam. Végül pedig mit gondolsz, ki fog szépen felöltöztetni és megfésülni engem? - A temetkezési vállalkozó! ![]()
Mai gyerek:
Egy kisfiú keservesen zokog az utcán. Odamegy hozzá egy férfi, és megkérdi: – Mi történt veled, kisember? – Eltévedtem – zokog a fiú. – Tudod a címedet? – Igen, tudom: pistike@freemail.hu.
A nőti lélke rejtelmei / közül egy/:
A férj faggatja a feleségét: - Drágám! Hol van a tea? - Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A tea a gyógyszeres fiókban van egy kakaósdobozban, amire az van ráírva, hogy só.
Három idős hölgy az öregedés nyavajáiról beszélget.
- Gyakran előfordul velem, hogy állok például a hűtőszekrény előtt, egy adag majonézzel a kezemben, és egyszerűen nem emlékszem, vajon most vettem-e ki onnan, vagy most akarom visszatenni - így az első. A másik idős nő erre ezt mondja: - Igen, velem is előfordult már, hogy álltam a lépcső közepén, és képtelen voltam rájönni, vajon felfelé, vagy lefelé indultam el. A harmadik gyorsan mondja: - Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim. Ezt le is kopogom... Nahát! Ti is hallottátok? Biztos a postás az, megyek, és megnézem mit akar.
Két félvezető közül melyik fiú?
A tranzisztor, mert annak 3. lába is van. Mi a közös a tranzisztorban és a sánta kutyában? Mind a kettőnek három lába van.
Üdv!
Egy kis informatika... A szoftver azon része a számítógépnek amit szidni lehet, a hardver pedig az amit rugdosni is lehet. ![]()
Részletek gyerekdolgozatokból:
Mi borítja a csirke testét? Műanyagfólia Jellemezd a vidrát! - Teste: formás. Melyek hazánk természetes életközösségei? Magyar, német, finn. Jellemezd röviden kedvenc hősödet utazókról, felfedezőkről olvasott könyv alapján! Nekem Jean-Claude van Damme, mert bátran viselkedik és jó a mozgása. Hogyan keletkeznek a barlangok? A víznyelő elnyeli a vizet, és ami lerakódik a víz kap okszigént és lepetyeg és pár évenként növekszik és így keletkezik a mészkő barlang. Milyen a gyékény gyökérzete? Csavargó. Milyen a férgek testének alakja? Hengeregyenes. Görnyet, fére van. Ismerd fel rajzról az állatokat! Pézsmapocsék Mocsári patkány Írj magyarországi halakat! Potty, pngy, jégér, szálszalóka, légy, gólya. Milyen betegséget lehet kapni a parlagfűtől? Energiát. Az oroszlán jellemzése. Hangja: vastag, kitörő. Látása: gonosz. A cápa jellemzése: Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni. Milyen tápanyagokat ismersz? Sósav, színsav. Egy kis közlekedéstörténet: A gőzmozdony nem sokáig maradt ringben, mert kiütötte a dízelmozdony, ami motorjában robbanás történt. A lóvasutat az ember is tudta húzni. A villamost úgy különbözetjük meg, hogy sárgára festik. 1970-ben feltalálták a vonatot és így már könnyű elutazni bárhová. Csak fizetni kell a jegyért. Harmadikosak a csapadékképződésről: Ha a hideg levegő összeütközik a meleg levegővel, abból lehelet lesz. Ha hajnalban kimegyünk, vizes lesz a papucsunk. A hódara káros, mert feldönti a kocsikat. Csapadékfajta: lisztharmat. A baktériumokról: Van mikroszkopikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható. A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek maguk elé. A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak. Nyáron nő a kalapos gomba, télen a kucsmagomba. Villon fő műve az Ótestamentum. A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda... II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt. A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá. Barbarosa seregében kitört a pestis, amely elől maga a császár is csak álruhában tudott mene-külni. Ady Boncza Bertalant vette feleségül. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak. A Toldi olyan mű, amelyben a főhőst feldolgozzak. A kőolajat kövekből sajtolták. Eötvös József többek között Budán született. A 18. századi főurak palotakertjei tele voltak szépen nyírt szökőkutakkal. Anonymus III. Béla névtelen jegyese volt. A Bibliát Guttenberg találta fel. A kutatók az őshazában megtaláltak az ősmagyarok hátrahagyott részeit. A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit nem lehet kétszer megölni. Egyiptom őslakói a múmiák. Julius Ceasart a márciusi Idusok ölték meg. És akkor a költő megírta Szundi két apródja című versét. Lincoln anyja már csecsemő korában meghalt. Az éhen halt sereg kitakarodott az országból. A harangvirág a bimbambuszok családjába tartozik. A végek vitézei többnyire nem éltek haláluk napjáig, mert már korábban elestek. Shakespeare víg nőkkel élt Windsorban és tévedésből vígjátékokat írt. Zrínyit a bécsi kamarilla által felbérelt ólmozott vadkan ölte meg. Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz még nem tette be a lábat. A zsidó egyházi zene legismertebb tekintélye Palesztina volt. Kolombusz háromszor indult útnak, bár a második útján meghalt. Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa.
Nagy a jóisten állatkertje.Amikor már tényleg csak a kerítés alacsony.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |