Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Elsőre azt olvastam:10 db.!
![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2020
Azt hittem a macsek megcsinálta helyetted a szerelést.
![]()
![]()
Voltunk Vasárnap Csongrádon.
Direkt nem csengettünk be, mert undokok vagyuk.
Pedig nem lettetek volna elzavarva, sem megverve.
![]()
Helyette megnéztük a Köröstorkot. Ott sem vertek meg meg bennünket. Ötből hárman még nem látták.
![]()
Láttatok valami érdekesset? Sajnos most nincs part.
![]()
Csuka csárdában Mártonnapi akciós menü volt.
Kálmán anyázott egy sort, mert szerinte(is) nagyon rágós volt a libacomb. ![]() A rántott libamáj, amit elvitelre vettünk, az meglehetősen jó volt, de csak kóstolóként jutott belőle egy pici darabka. ![]()
A fenébe. Ha leesik a tantusz, küldhettem volna pici csomagocskát sany -nak. (néhány átvezető kondit)
Köszönöm, de ne fáradjatok ( fáradtatok volna) miattam!
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2020
Ha nincs kutyád kijárási tilalomban séta esetére.
Ilyen esetre vannak szakosodott eszközök, konkrétan megvásárolható termékről van szó.
Ez mekkora már! Lenne bambulás a környéken, ha megsétáltatnám Hektort egy ilyennel! Lehet jönnének megsimizni
![]()
Miért?
Elsőnek azt kell választani, aki a legjobb pacalt főzi. Utána egyéni megitélés kérdése a cigánypecsenye, krumplifőzelék, rétes, húsleves, lecsó, és hadd ne folytassam. A sorrendet némileg árnyalhatja a teljesítőképesség (sör a boltból, aktivitás este nyolc után, anyós lekvár vagy cefrekészítő adottságai), stb. Kihagytam valamit?
Ez miért lenne vicces? Inkább a szomorú valóság.
![]()
Nagyon nem vicces, a modi törölni fogja, amit helyesen tesz.
Togoban kellene laknod. Ott nem tesznek veled ilyen galádságot. Ha teszt kell, akkor szerezzed be magadnak. Itt a köz beszerzi és ha szükséged van rá, akkor kifizeted nekik.
A napokban jutott eszembe egy régi klasszikus.
Szakmai gyakorlaton voltunk a Telefongyárban, elektronikai és mechanikai műszerészek vegyesen. Jön a szaki, kiválaszt közülünk valakit hasra, hogy itt ez az IC, szerelje be ebbe a panelba. Ő fogta a jó öreg ua760-at, fúrt bele egy a furatot, századmilliméterre a mértani közepébe természetesen, megvágta bele az M3 menetet, felcsavarozta ![]() (A srác mechanikais volt, és haragban volt azzal a szakival. Az üvöltésre csak a vállát vonogatta, kacsintott felénk, neki ehhez nem kell értenie. Nem is lett belőle semmi.)
Modern orosz farm
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2020
Elég vad! Biztos sok munka van benne!
![]()
Eléggé vad ár, máshol fele ennyiért is meg lehet kapni de akkor is... Ez a hónap terméke.
Próbáld gyorsan kimondani angolul: "három fa tea".
![]()
Hülyén hangzik, de a "mit sütsz kis szűcs" nehezebb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |