Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   994 / 994
(#) Lacika hozzászólása Kedd, 16:26 /

Tesla orsós magnó

Úgy látszik ma már mindent hamisítanak. A képen egy Tesla B113 vagy B116-os orsós magnó van, valamikor az 1980-as évek vége felé gyártották. Most kapott egy új gyártói logót és 120 euróért szeretné valaki eladni ..... Kapsz hozzá még valamilyen házilag eszkábált hangfalat is .......
(#) lazsi válasza Lacika hozzászólására (») Sze, 11:47 / 1

Akkor már miért nem így?
(#) somitomi válasza Lacika hozzászólására (») Sze, 12:00 /

Az a hangfal szerintem szintén gyári KGST termék, mert láttam már máshol is (talán adományboltban), de azért így is elég komoly. A fejtakaró búrán a feliret kinek és mit köszön meg?
(#) Lacika válasza lazsi hozzászólására (») Sze, 12:57 /

Azt az eladótól kellene megkérdezni.
Azért figyeltem fel a hirdetésre, mert nekem is van B116, ez végfok nélküli, és törött a plexije. Át kellene ékszíjazni, átnézni az egész elektronikát, majd valamikor....
(#) sonajkniz válasza Lacika hozzászólására (») 6:05 /

Micsoda fejlett technika!
Nekem még Tesla B5-ösöm volt. 4 sávos, 2 sebességes. Ha ügyesen játszottam a sávváltóval, bekevert két sávot. Jó kis kakofóniát lehetett összehozni vele. Főleg ha még a sebességgel is szórakoztam.
(#) elektrorudi válasza Lacika hozzászólására (») 6:12 /

Annak idején, nyálcsorgatva álltam a KERAVILL kirakata előtt, annak tudatában, hogy nekem soha nem telik egy ilyen gyönyörűségre. (mondjuk pont ezt, nem is láttam még boltban)
Most pedig az jut eszembe róla, hogy tudtak egy ilyen ronda, amatőr szinten is közepes készüléket gyártani?
Következő: »»   994 / 994
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem