Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » XBOX kiegészítők, javítások átalakítások
Lapozás: OK   3 / 4
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Jan 2, 2012 /
 
Kicsit tovább képeztem magam xbox ügyben. HA valakinek még szüksége lenne az információra akkor itt olvashat róla.

Bővebben: Link1

Bővebben: Link2
(#) soad00 hozzászólása Márc 3, 2012 /
 
Esetleg ha Valaki tud egy kapcsrajzot töltsön fel az xbox360 Connenrivity kitjéhez. Mert nem tűnik egy bonyesz dolognak és inkább megépíteném mint megvenném 5500 FT ért mert ha jól láttem egy soros átalakítás egy nem tudom mien jelből rs232 re meg egy feszstab csak nem tudom mien ha esetleg valakinek van egy működő kapcsrajza az ossza meg velem előre is kössz
(#) HALO CE hozzászólása Ápr 17, 2012 /
 
hello
lehet hogy nem ide illő a téma, de nem találtam jobbat.
van egy xbox-om szereztem hozzá kábelt, de a szkárt csatlakozónál majdnem az összes kábel le van szakadva, és még 1-2 kondi is :/ nem tudna valaki egy kapcsolási rajzzal szolgálni? mert nem tudom melyik láb hova megy...
(#) torzsa hozzászólása Máj 4, 2012 /
 
Halli mindenkinek van egy X-Box 360 aminek nincsen táp,de a tulaj rákötötte egy PC táphoz,és most kiment valami belőle,de kibontotta és látta hogy az alaplapon egy fekete 3 lábú kilöte,mi lehet az vagy, van valakinek rajz hozzá valakinek,vagy meg lehet menteni ,köszi.
(#) Bártfai Ferenc hozzászólása Nov 13, 2012 /
 
Ha valakit érdekel, Xbox 3 ledes, E74-es hibát tudok javítani (tartós a megoldás!!) Megfelelő eszközökkel! A processzort a video chip-et és a memória chipeket leveszem, sablonnal újragolyózom, visszaforrasztom, módosítom a hűtőrendszer működését és kész is! Semmiképp ne próbáljátok ki a youtube. com-on látható barbár megoldásokat miszerint Plédbe tekerik a konzolt vagy szándékosan megakasztják a hűtést vagy gáztűzhelyen melegítik.. Stb (Ezek a megoldások az esetek többségében a konzol végleges elhallozásához vezet!!) Esetleg alaplaphibás laptopok És narancssárga -ledes Ps3-ak is jöhetnek
(#) Bártfai Ferenc hozzászólása Nov 13, 2012 /
 
Ha valakit érdekel, Xbox 3 ledes, E74-es hibát tudok javítani (tartós a megoldás!!) Megfelelő eszközökkel! A processzort a video chip-et és a memória chipeket leveszem, sablonnal újragolyózom, visszaforrasztom, módosítom a hűtőrendszer működését és kész is! Semmiképp ne próbáljátok ki a youtube. com-on látható barbár megoldásokat miszerint Plédbe tekerik a konzolt vagy szándékosan megakasztják a hűtést vagy gáztűzhelyen melegítik.. Stb (Ezek a megoldások az esetek többségében a konzol végleges elhallozásához vezet!!) Esetleg alaplaphibás laptopok És narancssárga -ledes Ps3-ak is jöhetnek
(#) whit33r hozzászólása Dec 6, 2012 /
 
Üdv

Szeretnék segítséget kérni Wireless receiver "építésében". Ismert technika hogy xbox360 bekapcsolópaneljén található wireless kontroller vezérlőjéből lehet készíteni PC-hez vezérlőt, egy szimpla usb kábel ráforrasztásával.

Nekem van egy ilyenem, viszont ez már a újfajta xbox-ból való a SLIM-ből, és más vezérlő található rajta. Kérdésem arra irányulna hogy vajon ezzel is megoldható lenne ez a fajta usb-s átalakítás? Ha valakinek lenne ötlete kérem ossza meg velem. Képet mellékeltem a sajátomról.
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2012
(#) whit33r hozzászólása Dec 8, 2012 / 1
 
Áthelyezés következtében,még csak azt sem jelzi ki hogy én voltam az utolsó hozzászoló a topicban, ezért írok még egy üzenetet,hátha így többet meglátják Még mindig nem találtam róla semmit
(#) tomszojer hozzászólása Jún 9, 2013 /
 
Üdvözletem.
Egy Xbox 360-as konzol Usb portjai nem működnek.
A portokon megvan az 5 Volt feszültség,de a portra csatlakoztatott egységeket nem ismeri fel.
Próbáltam Usb-sticket,külső merevlemezt is csatlakoztatni,de semmi reakció.
A legnagyobb gond az,hogy a játékvezérlő kart sem ismeri fel.
A wireless kontrollert felismeri a gép,azzal lehet használni,de az ugye nem Usb.
A kérdésem az lenne,mi lehet a hiba forrása?
Üdv:Tomszojer.
(#) Swix hozzászólása Jún 9, 2013 /
 
Esetleg próbálj meg dasht frissíteni hátha szoftveres gond.
(#) tomszojer válasza Swix hozzászólására (») Jún 9, 2013 /
 
Köszi a tippet,de ennél a gépnél nem lehet dasht frissíteni,mert ez egy testkit fix XDK-val.
Valószínűleg nincs adat az USB-slotban,de nem merem testre húzni 10KOhmmal a d+-t,hogy átverjem.
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2013
(#) Gabó hozzászólása Szept 14, 2013 /
 
Xbox 360nál a külső hdd-be van még kiegészítő elektronika? Vagy simán sata interfaceen keresztül csatlakozik csak a box oldalán speciális csati van?
(#) Ameron24 hozzászólása Szept 23, 2013 /
 
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Adott egy konzol Jasper lapos, és hozzá DVD benq olvasóval ( ha az ismerősöm jól tudja de majd kiderül )

A kérdésem az lenne hogy flashelni akarta pár évvel ezelőt a meghajtóját, de elszúrta a DVD kulcsot...

Ez

A fentebbi link.. egy járható út lenne?
(#) eyess válasza Ameron24 hozzászólására (») Szept 23, 2013 /
 
Járható út , ha meg van az eredeti bin , amivel vissza tudod állítani az eredeti állapotot.
(#) Doncso hozzászólása Okt 21, 2013 /
 
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy vettem egy xbox360 slimet, amin van HDMI kimenet. A TV-m Samsung SP48R1LT1-es projektoros tv, ami tudja a 1080i-t és 100Hz-et is. A gondom az, hogy ezen nincs HDMI csati, de van komponens bemenet. Vettem is egy kábelt 5000Ft-ért az xbox-hoz, amiből kijön egy sima AV kolbász, és a komponens csatlakozók is. Áthapcsoltam HD kimenetre, összekötöttem a TV-vel, lényegébe működik, sokkal szemm is a kép mint AV kábellel, de csak 480-ba működik. Opció van a 720i-re is meg a 1080i és 1080p módra a menüben, de ha átkapcsolom, akkor a TV-n nem jelenik meg semmi. Pedig a TV elvileg tudja, mert rá van írva. Mi lehet a probléma?
(#) macsaba hozzászólása Nov 30, 2013 /
 
Először is azt kérdezném, hogy jól tudom-e hogy ez magán célra, ha nem futtatok vele tört játékokat, akkor teljesen legális? Amennyiben mégsem lenne az, pusztán elméleti síkon akkor is érdekelne a dolog, mivel szeretem az elektronikát. Szóval találtam egy oldalt (Bővebben: Link) ami szerintem elég jól körüljárja a dolgot. Kezdésnek olyan kérdésem lenne, hogy ha esetleg csinált már valaki ilyet milyen tapasztalatai vannak, hol lehetnek hibák, illetve hogy csak így a leírás alapján érdemes e belefogni házilag (forrasztásos kellékek és némi tapasztalat is rendlkezésre áll). Tudom hogy van már xbox átalakítás téma, de az rgh már annyira népszerű hogy szerintem megérdemelhet egy külön témát, és egyébként is az a másik igen csak kihalt.
Üdv,
Csaba
(#) Doncso válasza macsaba hozzászólására (») Nov 30, 2013 /
 
Én azt javaslom, inkább csináltasd meg. Már potom pénzért megcsinálják garanciával egy tizesért. Ha tönkrevágod a konzolt az kicsit drágább lesz. A chipet mindenképp meg kell venned. Tehát ingyen nem jössz ki sehogy. Akkor meg szerintem okosabb egy pár ezret rááldozni, és tuti lesz a géped.
(#) dickheadz hozzászólása Dec 11, 2013 /
 
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a vezetéknélküli kontroller nem működik az AA-s akkukról, csak a Play&Charge kábellel?
Elkezdtem méregetni a panelt: 2 P-csat. FET-en keresztül kapna tápot, és elvileg a vezérlő IC-ig el is jut, de mégsem lehet bekapcsolni.
Bármilyen infót szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.

Sajnos az ára miatt nem érné meg javíttatni, ezért küszködök vele...
(#) kaqkk válasza dickheadz hozzászólására (») Dec 11, 2013 /
 
Próbáld meg AA-s elemmel a 2 akku feszültsége 0,6v al alacsonyabb mint a két elemé
A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2013
(#) dickheadz válasza kaqkk hozzászólására (») Dec 11, 2013 /
 

Már 2 napja szenvedek vele, de tutira nem ez a gond
Mellesleg sokan használják NiMH akkuval, rendszeresen, többek között már évek óta én is.
Külsô tápot csatlakoztattam az érintkezôkre,így próbáltam.
(#) topi123 hozzászólása Dec 23, 2013 /
 
Sziasztok én egy xbox 360 Slim tulajdonosa vagyok és LT+2.0-s flash van a gépen.
Beleestem abba a hibába, hogy frisitettem a dasboard-ot és ezáltal az XGD3-as játékokat nem tudok lejátszani vele csak XGD2-est. Ha valaki tudja, hogy hogyan kell LT+ 3.0-s flasht tenni a gépre akkor az nagy segítség lenne mert ezt itthon szeretném csinálni és nem tudom, hogy milyen eszközök, programok szükségesek a flasheléshez??! Válaszotok előre is köszönöm!
(#) Doncso válasza topi123 hozzászólására (») Dec 23, 2013 /
 
Hát ez első körbe függ a meghajtódtól. Meg lehet otthon csinálni, vannak nagyon jó leírások magyar xbox oldalakon, van kettő is. De az igazi az RGH, és akkor soha többé nincs semmilyen ilyen jelegű problémád. Egy tizesért már megcsinálják neked. Az nem sok.
(#) G6nd1 hozzászólása Dec 25, 2013 /
 
Sziasztok, nagyon kezdő vagyok a témában de érdeklődnék hogy XFPS adapter nélkül van esély billentyűzet csatlakoztatására xboxra? esetleg egy ilyen adapter megépítésének menete is érdekelne, ha nincs rá más megoldás.
(#) fakóló hozzászólása Jan 21, 2014 /
 
Üdv! Tud valaki segíteni? Van egy xbox 360 két led hibával, 0132 másodlagos hibakóddal. Találkozott már ilyennel valaki? A J1D2 pontjainál az 1 és 3 ponton kikapcsolt állapotban is van 1,2v a 0 helyett.
(#) roland9 hozzászólása Feb 1, 2014 /
 
sziasztok!

A mai nap folyamán került hozzám egy xbox javításra, de a neten nem találok róla semmilyen információt sem. A gépet ha bedugom a táp narancs sárgán világít de a gép nem indul el se venti se semmi. Találtam egy videót erről a hibáról.

Videó

Hátha van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond.
(#) tomszojer hozzászólása Feb 4, 2014 /
 
Sziasztok.
Xbox-360 Phat gépnél az USB portok nyugalmi feszültsége 5,1 Volt.
Bekapcsoláskor leesik a feszültség 4,2 Voltra és semmilyen USB eszköz nem működik.
Próbáltam másik táppal,azzal is ugyan ez.
Mi lehet a megoldás?
Üdv:Tom
(#) merciabc válasza whit33r hozzászólására (») Feb 14, 2014 /
 
Szia!
Megoldódott a problémád? Mondok egy egyszerübb dolgot!
Cseréljük el! Nekem van régi fajta!
Zoli
(#) merciabc válasza dickheadz hozzászólására (») Feb 14, 2014 /
 
Szia! Ezt én is egyszer benyaltam! Nem megy elemröl,de ... átvertem! Szereztem egy GYÁRI akksit próbaképp, és láss csodát, megy a joy!
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2014
(#) newtreader74 hozzászólása Szept 3, 2014 /
 
Sziasztok!
Lenne egy problémám,amire hátha tud valaki ötletet adni.Nemrégiben került hozzám egy 2007-es (még működő) Xbox360.Egy ideig naponta játszottam vele max 1-1.5 órát,és egyik este a rettegett 3 piros led fogadott.Sajnos figyelmetlen voltam és a dvd meghajtó tápkábelét valószínűleg fordítva dugtam vissza,ettől füstszag lett és nem kap feszültséget a dvd meghajtó.A boxot sikerült megjavíttani de a dvd meghajtó nem működik.Lenne másik meghajtó,de az árán túl még nekem tetemes költség lenne összerendelni a box alaplapjával.A dvd meghajtó paneljén két kis háromlábú feszültségszabályzó égett ki.Ilyet a neten sem találtam külön árusítva.Az egyik a tápcsatlakozón érkező 3.3voltból 3.3voltot,a másik pedig 2.5 voltot állít elő.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek más módon lehet-e helyettesíteni ezt a stabilizátort?Zénerdiódával vagy más módon?A válaszokat előre is köszönöm!György
(#) Ktulu válasza newtreader74 hozzászólására (») Szept 3, 2014 /
 
Próbálkozhatsz az LM1117-el.
Igaz, ennek 800mA-nél 1.2V a feszültség ejtése.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2014
Következő: »»   3 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem