Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » XVII. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny
XVII. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny
Beküldte: Topi, idő: Feb 10, 2014, forrás:

A korábban megrendezett Konstrukciós Versenyek folytatásaként a Divelex Bt. Országos Elektronikai Konstrukciós Versenyt hirdet meg a 2013/2014-es tanévre az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának védnökségével, a www.hobbielektronika.hu valamint további szponzorok támogatásával, a Divelex Bt. (az egységes építési- és mérési feladat kidolgozója és szállítója) szervezésében.

A hazai és határon túli középfokú szakiskolák a versenyre nevezhetik évfolyam korlátozás nélkül azokat a tanulókat, tanulópárokat (oktatási intézményenként legfeljebb két pályaművel), akik az elektronika bármely területével kapcsolatban állnak. A pályaműveknek egy elektronikus áramkörből vagy komplett készülékből, valamint 3 példány teljes körű nyomtatott dokumentációból kell állnia. A pályamunkákat önállóan kell elkészíteni konzulens tanár felügyeletével. A témája alapjául saját ötlet, vagy hazai, ill. külföldi szakirodalom szolgálhat.

A verseny időpontja és helye:

 2014. április 25. (péntek)   Bolyai János Műszaki Szakközépiskola és Kollégium

                                               1134 Budapest, Váci út 21. (www.bolyai-szakkozep.hu)

 2014. április 26. (szombat) BHE Bonn Hungary Electronics Kft. (www.bhe-mw.eu)

                                               1044 Budapest, Ipari Park út 10. (Újpesti Ipari Park)

A versenyre nevezni 2014. február 14 -ig a divelex@gmail.com e-mail címen lehet a jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével és eljuttatásával. A jelentkezéskor kérjük megjelölni a versenyző(k)- és a felkészítő tanár nevét, elérhetőségét, a pályázó iskola adatait, valamint a pályamű megnevezését. A jelentkezéseket írásban visszaigazoljuk. Részletes információval a (+36-1) 223-5056 vagy a (+36-20) 410-3856 telefonszámon szolgálunk.

Nevezési díj: 3.900 Ft vagy 13€ amelyet az oktatási intézmény címére továbbított számla ellenében, banki átutalással kell kiegyenlíteni.

A dokumentációt 2014. április 22-ig kell eljuttatni három példányban, nyomtatott formában, a Bolyai János Műszaki Szakközépiskola fenti címére személyesen, vagy postai úton, „Konstrukciós Verseny 2014” felirattal.

Az első versenynapon a versenyzőknek dokumentáció alapján egy átlagos bonyolultságú áramkört kell megépíteni, üzembe helyezni, majd bemérni. A mérési utasítást követve az eredményeket jegyzőkönyvszerűen kell dokumentálni, valamint írásban röviden válaszolni a feltett – a megépített áramkörhöz kapcsolódó  –  elméleti kérdésekre.

A korábbi versenyek egységes építési- és mérési feladatául szolgáló áramkörök leírása a következő honlapon található: www.elektronikai-kitek.5mp.eu.

A második versenynapon a versenyzők a zsűri és az érdeklődők előtt bemutatják és előadás formájában „megvédik” pályamunkájukat, bizonyítva felkészültségüket a maguk által választott témában.

Ugyancsak ezen a napon, az elektronikai szakterületen működő, a versenyt támogató szponzorok bemutatják vállalkozásukat, megismertetik az érdeklődőkkel tevékenységüket.

A versenyen résztvevők oklevelet kapnak, a dobogós helyezettek a szponzorok által felajánlott értékes tárgyjutalomban részesülnek.

A Bolyai János Műszaki Szakközépiskola és Kollégium a résztvevők szállásáról igény esetén gondoskodik, melynek térítését és az utazási költséget a pályázatot benyújtó iskola fedezi.

A verseny nyilvános napján (2014. április 26-án, szombaton) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. Aktuális információk a www.elektronikai-kitek.5mp.eu honlapon lesznek elérhetők.




Hozzászólás íráshoz bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem