Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » Első Egri Hobbielektronika Találkozó
Első Egri Hobbielektronika Találkozó
Szerző: varttina, idő: Jún 11, 2020, Olvasva: 10164, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   1 / 1
Zsáka és Békéscsaba után, idén végre Eger is belép az alternatív Hobbielektronika találkozók helyszínéül szolgáló helységek sorába.

Kedves Fórumtársak!

Szeretettel meghívunk Benneteket az Első Egri Hobbielektronika Találkozóra.

Egy ilyen esemény célja szerintem a szakmaiságon kívül a személyes kapcsolatok építése, illetve ápolása.
A tervek szerint fel lesz állítva egy "ki mit épített", valamint egy "börze, csere-bere" asztal. Remélhetőleg sor kerül majd szakmai vitákra, közös fejlesztésekre, tesztelésekre. Lesz tábortűz, és közös bográcsozás. Ha az igény úgy kívánja, lehetnek egyéb programok is. Reményeim szerint mindenki élményekben gazdagon tér majd haza.

 Az Első Egri Hobbielektronika Találkozó hivatalos plakátja

Ez egy szabadtéri rendezvény lesz, annak minden előnyével és hátrányával.
Lehet bográcsozni, grillezni, sátrazni, viszont ki leszünk téve az időjárás szeszélyeinek. Fel lesz állítva egy sörsátor, ahová eső esetén behúzódhatunk. Ha pedig nagyon rosszra fordulna a helyzet, van ott egy hétvégi faház menedék gyanánt. Villanyunk lesz (1 fázis, 16 Amper), viszont vezetékes vizünk nem. Megfelelő mennyiségű ivóvízről természetesen gondoskodom. Mivel elég távol leszünk a lakóházaktól, akár éjszakába nyúló hangtechnikai bemutatót is tarthatunk. Parkolóhely akad bőven. A legközelebbi bolt gyalog 20 perc.

Hosszabbítóim és elosztóim vannak, viszont tapasztalatból mondom, ha be kell dugni valamit, sosincs egy szabad aljzat. Ezért akinek van rá lehetősége, hozzon magával elosztót!

Időpont: 2020. 07. 10.-11.
Helyszín: Eger, Bajuszvölgy
Az esemény Eger külterületén lesz megtartva, másfél kilométerre a civilizációtól, ahol sem utcanév, sem pedig házszám nincs. A helyszín koordinátái: 47.927836, 20.383953
Készítettem egy "Hogyan juss a Bajuszvölgybe" videót a könnyebb tájékozódás érdekében.

Regisztrálni továbbra is az Alternativ HE találkozó(k) topikban lehet, illetve további információkért is forduljatok bizalommal ide. A jelentkezésre csupán a létszám felmérése végett van szükség. Nem zavarunk haza senkit, ha előzetes regisztráció hiányában jelenik meg.

A belépés természetesen ingyenes.

Szeretnék köszönetet nyilvánítani mindazoknak, akik munkájukkal, eszközeikkel, illetve regisztrációjukkal hozzájárultak a találkozó szervezéséhez! Külön köszönöm Emesének a plakátot, TAttila77-nek pedig a találkozó ötletét!

-

A rendezvényt nem a Hobbielektronika.hu rendezi (nem Official), de ajánljuk!

Következő: »»   1 / 1
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem