Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » GPS alapú magasság- és sebességmérő v2
GPS alapú magasság- és sebességmérő v2
Szerző: Bakman, idő: Szept 26, 2016, Olvasva: 17970
Lapozás: OK   4 / 4

Megkérek mindenkit, hogy a beállításokat ne vezetés közben végezze el! Bárki, aki egy kicsit is úgy érzi, hogy az eszköz zavarja vezetés közben, kapcsolja ki! A fejlesztést egyedül végeztem el, a tesztjeim ellenére lehetnek hibák mind a SW, mind a HW oldalon! Az erre az eszközre alapuló mérési hibákért és az esetleges erkölcsi/anyagi károkért felelősséget nem vállalok!

Az eszköz fogyasztása teljes fényerővel kb. 1,25 W. Akinek kérdése, észrevétele, megjegyzése van a készülékkel kapcsolatban, közzteheti a GPS házilag c. témában, illetve a kijelzővel kapcsolatos kérdéseket a saját topikjában.

Az építéshez szükséges dokumentációk, a kijelzőre töltendő fájl és annak forráskódja, a kontroller programja, stb. letöltető innen: GPS_auto_v2. Az itt megtalálható anyagok nyilvánosak, szabadon terjeszthetőek, a kontroller programjának forráskódja viszont nem.

Update:
Az eredeti összeállítás tartalmaz egy apró hibát, a hőmérsékletet hibásan jelzi ki fagypont alatt. A mostantól letölthető csomagban a kontroller javított programja (GPS_Auto_v2.1_PIC18F26K22_program.hex) található meg.

A NYÁK-terv fotózásos/vasalásos technikához készült.

Mint az alábbi képen is látszik, a hőmérő IC nem úgy van beforrasztva a NYÁK-ra, mint ahogy egyébként illene, hanem "lógatva", hogy a lehető legjobban tudjon mozogni körülötte a levegő, és az egyéb, esetlegesen melegedő alkatrészek ne zavarják a mérést. GPS v2

GPS v2

GPS v2

A készülék megépítéséhez és használatához sok sikert kívánok!

Bakman

Következő: »»   4 / 4
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem