Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » Hangdoboz otthonra...
Hangdoboz otthonra...
Szerző: Lázár Péter, idő: Dec 30, 2015, Olvasva: 9657
Lapozás: OK   1 / 10
... avagy mit tegyünk ha megkívánunk egy képről egy kisebb hangdobozt? Csináljunk egyet!

Szép napot!

Köszöntelek újfent kedves olvasóm, örülök, hogy úgy érezted, megnézed, mit alkottam már megint. Mert hát én már csak ilyen, örök alkotási nyughatatlanságban szenvedek, természetesen a jó értelemben. Ígérem, a megszokott módon, picivel hosszabb cikkel jöttem megint, viszonylag sok képi anyaggal. Lesz bőven nézni, és kevés olvasni való is azért. A végére - remélem - senki nem érzi úgy, elpocsékolta a cikkre szánt időt. De bele is kezdenék.

Úgy kezdődik, mint minden nálam, hogy valamit meglátok és megkívánok. Így tévedtem véletlenül rá az interneten a "Kenrick Sound" által gyártott, nem kicsi méretű hangdobozokra. Annyira megtetszett a vonalvezetésük, a precizitás, hogy gondoltam, nálam is elférne egy  hasonló dobozpár. Hát tegyük valóssággá, ami nálam nem a megrendelést jelenti, nekem erre nincsennek millióim.

Ráadásul nem addig van az, szinte semmi nincs hozzá, hogy lesz ebből valami is?

A történet egy kisebb hangdobozzal kezdődik, amit kaptam javítási munkáért cserébe, fizetségként. Persze nem ok nélkül került hozzám, az egyik dobozban a hangszórók mágnesei elmozdultak. Milyen kár. De megjavítottam, itt olvashatsz róla, és itt láthatod magukat a dobozokat. Eléggé lepukkantak, végül a dobozát elajándékoztam, de a hangszórókat félretettem, no meg a benne található szabályozható hangváltót, "Jó lesz ez még valamire!"-alapon. Hogy a Westra, mint hangszórómárka, vagy a Motorola tweeter milyen hangminőséget produkál, azt meghagyom az örök elégedetleneknek. 

Aki utánanézett a fent említett hangdoboz-gyártónak, annak "leesik", hogy még hiányzik bizony egy méretesebb hangszóró-pár is, ennek sem egyszerű a története. A nagy hangszórókkal folytatnám a sort.


A cikk még nem ért véget, lapozz!
Következő: »»   1 / 10
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu