Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - 2023. október 30.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - 2023. október 30.
Szerző: sany, idő: Aug 4, 2023, Olvasva: 4912, Oldal olvasási idő: kb. 4 perc
Lapozás: OK   2 / 3

A következőkben szeretnélek tájékoztatni benneteket a regisztráció részleteivel kapcsolatban:

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. biztonsági szabályzata előírja, hogy az Üzemi területet, a Karbantartó és Gyakorló Központot és az Atomenergetikai Múzeumot csak regisztrált személy látogathatja.

Regisztrálni a nekem küldött privát üzenetben tudtok, és én beérkezési sorrendben viszem be mindenkinek az adatait a Tájékoztató és Látogató Központ által kért táblázatba.

 

A regisztráció kezdeti dátuma:                    2023. szeptember 1. (péntek)

A regisztráció véglegesítése és lezárása:      2023. október 14.  (szombat)  

 

Figyelem! Még ne küldje el senki az adatait részemre, csak a regisztráció kezdeti időpontjától tegye majd meg! Köszönöm!

A megadott két dátum között kérhetitek a felvételt a regisztrációs listára (ha nem telik be a létszám, a max. 40 fő). Az általatok küldött adatok bevitelről minden esetben visszajelzést küldök. Ha valaki mégsem kíván részt venni a látogatáson valamilyen ok miatt, akkor a táblázat véglegesítésig és lezárásáig kérheti a már felvitt adatainak törlését. Kérem, hogy csak az a személy regisztráltassa magát, aki biztosan el tud jönni!

A Tájékoztató és Látogató Központ tájékoztatása szerint a Karbantartó és Gyakorló Központ, és az Atomenergetikai Múzeum épülete üzemi területen található. Ezen a területen gyalogosan nem közlekedhetünk. Ezért a gépkocsival való behajtásunkhoz behajtási engedélyre van szükség, amit a Tájékoztató és Látogató Központ munkatársa előre megkér a csoportunk számára. Ezért a regisztrációs adataink mellett meg kell adni azoknak a gépkocsinak a rendszámát is, amelyekkel érkezünk, illetve amelyekkel behajtunk az Atomerőmű üzemi területére. Azonban a gépkocsik rendszáma mellett, az adott rendszámhoz tartozó, adott gépjárművezetőt is ellenőrizi a biztonsági szolgálat. A Tájékoztató és Látogató Központ kérésére ezeket az adatokat egy külön táblázatban meg kell adnom a részükre, ezért arra kérlek titeket, hogy a regisztrációs adataitok megadásánál adjátok meg azt is, hogy ki lesz a gépjárművezető egy adott járműben, és ha gépjárművezető is lesz valaki, akkor kérem adja meg a vezetett gépjármű rendszámát is.

Azonban itt fel szeretném hívni figyelmeteket egy fontos dologra. A Látogató és Tájékoztató Központ arról tájékoztatott, hogy a Karbantartó és a Gyakorló Központnak és az Atomenergetikai Múzeumnak korlátozott a vendég gépkocsik számára fenntartott szabad parkoló helye. Előreláthatóan nyolc autó parkolására van hely a belső parkolókban. Ha létszámunk miatt az előzőekben leírtnál esetleg több gépkocsival érkezünk majd az Északi porta előtti külső parkolóba, akkor ebben az esetben, attól függően hány személyes egy gépjármű, annak az üres ülőhelyeit fel kell majd töltenünk. Tehát, ha pl. tíz gépkocsival érkezünk a külső parkolóba, de behajtani az üzemi területre csak nyolc autóval hajhatunk be, így át kell majd szállunk egymáshoz, abba az autóba, ahol lesz üres hely.  Így az üzemi terület portájához már teli kocsikkal érkeznünk, így csökkentve a szükséges parkoló helyek számát.  A Tájékoztató és Látogató Központ közlése szerint jeleznem kell, hogy végül hány gépkocsival érkezünk majd az üzemi területre, ezért arra kérnélek titeket, hogy a regisztrációs adataitokhoz írjátok oda azt is, hogy előreláthatóan hány szabad hely lesz még az általatok vezetett gépjárműben. Így kiderül, hány gépkocsival megyünk be az üzemi területre, illetve szükséges lesz-e majd az átszállás egymáshoz.

Utolsó adatként pedig kérném, hogy adjátok meg igényfelmérés alapon, hogy jönnétek-e a látogatás után, önköltséges étkezésre a Paksi Halászcsárdába.

Mindent összevetve, a nekem küldött privát üzenetben szükséges megadnotok azokat a pontos adatokat, amelyek a fényképes személyi igazolványotokon szerepelnek. (A személyi igazolványról a megadni szükséges adatokat az 1.-5. pont tartalmazza.): 

 

1. Teljes név (nem nick név)

2. Személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) száma

3. Születési hely

4. Születési idő

5. Édesanya leánykori neve

 

Kérem adjátok meg a következő adatokat is:

 

6. Gépkocsivezető leszek:      igen / nem    

-  Ha igen, az általam vezetett gépjármű rendszáma:             

-  Szabad ülőhelyek száma az adott gépjárműben: ... fő

 

7. A Paksi Halászcsárdában részt veszek az önköltséges étkezésen:

   igen / nem

 

Arra kérlek benneteket, hogy  a fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) érvényességére figyeljetek! Regisztrálni azzal a fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) számmal kell, ami a látogatás napján is érvényes lesz. Az okmányokat biztosan ellenőrizni fogják. Az érvényes személyigazolvány nélkül megtagadják a belépést, a vezetői engedélyt nem fogadják el személyazonosításra. Indulás előtt kétszer is ellenőrizzétek, hogy elraktátok-e a személyi igazolványotokat! Köszönöm!

 

Az általatok megadott adatokat, csak a MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nek adom át, azon belül is csak a Tájékoztató és Látogató Központ által kért táblázatba viszem be azokat. Sem szóban, sem írásban, vagy egyéb módon nem adom tovább harmadik félnek azokat. A regisztrációhoz elküldött adataitokat a privát üzeneteim között sem tárolom, az adatok felvitelét követően minden esetben privát üzenetben értesítelek titeket, majd törlöm a privát üzeneteim közül a kapott adatokat. Adatrögzítő eszközön sem tárolom, marketing és egyéb célra nem használom fel azokat. Továbbá arra kérlek titeket, mivel a Tájékoztató és Látogató Központ is kötelezővé teszi, hogy olvassátok el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Szabályzatát és az Adatvédelmi tájékoztatóját.

MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Szabályzat

MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Adatvédelmi Tájékoztató

Fontos információk a látogatással kapcsolatban a következő oldalon!


A cikk még nem ért véget, lapozz!
Következő: »»   2 / 3
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem