Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » 3D nyomtatás

Témaindító: KBal76, idő: Jún 9, 2010
Lapozás: OK   206 / 206
(#) bitmixer válasza vargham hozzászólására (») Vas, 20:35 /

Kösz, én nem értek hozzá, nyomtatóm sincs. A kérdésem tapasztalatra vonatkozott volna. Ha meggyőző igent kapnék, akkor is keresnem kell valakit, aki kinyomtatja.
(#) Pali79 válasza bitmixer hozzászólására (») Vas, 20:44 /

Szerintem nem ér annyit az egész. Meg kell szerkeszteni a modellt hozá, kinyomtatni ami vagy jó vagy nem. Egy ilyen kategóriás gép meg kb 10ezer forint...
(#) vargham válasza Pali79 hozzászólására (») Hé, 10:23 /

Ez volt a másik gondolatom.
(#) jonasr75 válasza bbatka hozzászólására (») Hé, 12:25 /

Szia! 0,4 fúvóka bőven jó hozzá, nincs ferde fal. 0,2 fúvókával csökken a rétegkötés. Ha nem akarsz "műszaki műanyaggal" (pl. PA, PC..) bajlódni, legjobb lehet a PCTG GF, vagy az ASA AF. A fröccsöntésre optimalizált modellt illik átalakítani 3D nyomtatásra, úgy ki fogja bírni.
(#) jonasr75 válasza bitmixer hozzászólására (») Hé, 12:29 /

Nyomtasd ki PCTG GF vagy ASA AF anyagból, 0,4 fúvókával. Tegyél letörést vagy rádiuszt a tengelycsonk és a kerék közé. Szerintem megéri megmenteni egy régi gépet, mert az újak azok elég gyenge konstrukciók. Én pl. egy 25 éves Moulinex gépet mentettem így meg. Ha elakadsz, írj nyugoodtan.
R75
(#) jonasr75 válasza bitmixer hozzászólására (») Hé, 12:31 /

Ja bocs, most olvasom, nincs nyomtatód... Keress nyugodtan. 3D modellt meg tudod szerkeszteni?
(#) bitmixer válasza jonasr75 hozzászólására (») Hé, 12:44 /

Szia!
Te leszel az én emberem, ha tényleg tudsz segíteni! Előre is köszönöm! Persze én szerkeszteni sem tudok, ellenben van tolómérőm
Folytathatjuk magánban?
Következő: »»   206 / 206
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem