Kösz, én nem értek hozzá, nyomtatóm sincs. A kérdésem tapasztalatra vonatkozott volna. Ha meggyőző igent kapnék, akkor is keresnem kell valakit, aki kinyomtatja.
Szerintem nem ér annyit az egész. Meg kell szerkeszteni a modellt hozá, kinyomtatni ami vagy jó vagy nem. Egy ilyen kategóriás gép meg kb 10ezer forint...
Ez volt a másik gondolatom.
Szia! 0,4 fúvóka bőven jó hozzá, nincs ferde fal. 0,2 fúvókával csökken a rétegkötés. Ha nem akarsz "műszaki műanyaggal" (pl. PA, PC..) bajlódni, legjobb lehet a PCTG GF, vagy az ASA AF. A fröccsöntésre optimalizált modellt illik átalakítani 3D nyomtatásra, úgy ki fogja bírni.
Nyomtasd ki PCTG GF vagy ASA AF anyagból, 0,4 fúvókával. Tegyél letörést vagy rádiuszt a tengelycsonk és a kerék közé. Szerintem megéri megmenteni egy régi gépet, mert az újak azok elég gyenge konstrukciók. Én pl. egy 25 éves Moulinex gépet mentettem így meg. Ha elakadsz, írj nyugoodtan.
R75
Ja bocs, most olvasom, nincs nyomtatód... Keress nyugodtan. 3D modellt meg tudod szerkeszteni?
Szia!
Te leszel az én emberem, ha tényleg tudsz segíteni! Előre is köszönöm! Persze én szerkeszteni sem tudok, ellenben van tolómérőm

Folytathatjuk magánban?
Fogaskerék
Talált a gugli - helyett Duck.
Nem rossz kereső az, próbáljátok ki: duckduckgo
Remélem, segítettem.
A hozzászólás módosítva: 13:30
Király vagy!
Még le kell ellenőriznem, hogy tutira kompatibilis-e, aztán meg is rendelem.
Köszi!!!!!!!!!
Sokat nyomtatok 0,4-es fúvókával. Tapasztalatból tudom hogy ronda lesz az eredmény ilyen kicsi modulnál.
Az utolsó mondatod nem értem. STL formátumból a szeletelő beállítás határozza meg hogy a rétegek hogyan épüljenek fel.