Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
40 A biztosíték 10 db és érdekes feszültségű izzók vihetők Zuglóból vagy Bgyörökről. E 27- esek, 130 V 25 W, 3 db. 140 V 60 W 7 db. 110 V 60 W. B22- esek, 110 V 60 W, 240 V 15 W 3 db., B 15- ös 220 V 15 W 3 db.Egy db B22- es foglalatot is adok.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2026
Rendelési duplikátum volt a védőtok. A telefon kiválóan működik egy védőtokkal Éva néninél.
TelefontokEgy 65x140 mm-es, víztiszta, átlátszó telefontok vihető Zuglóból.A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2026
Ilyen tekercsek voltak a dzsekszlire forrasztva.
Ha nem 6-os tengelyen van, akkor adok 6-ost dobozból.
Szombaton Pesten lesz.Amúgy 6-os tengelyesek, de az egyik eltört, mert az alu perselye rá van rohadva a tengelyre. A másiknak a pereme picit sérült. Ez réz perselyes, lecsúszott rendesen.
Köszöni, jól van. Egyszer rá kerül a sor.
![]() ![]() Valakinek elígértem már.
Akit érdekel, viheti. Valami műszer készült, szignál?
A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2026
Szia!
Mellé vannak csomagolva. Már Zuglóban vannak. Ha jársz Pesten, bármikor elviheted. CsillámkondiEzeket is lehet vinni.
A hátulja a kijelzőnek.
Érdekel ez valakit vagy e-hulladék?Érdekel ez valakit vagy e-hulladék?
És hogyan kerül a PC-be a fénykép? Ehhez nincs aparátom és ándungom se.
Gondolom, nem vitaindítónak szántad. Nyúl írta a szöveget, mert én nem tudom berakni a HE-re a képeket. Emiatt az előző szöveget írta.
![]() ![]() Ezek bizony csillámkondik, kerámia lapon (egyik bakeliton). ez milyen alkatrészElvihető Zuglóból vagy Balatongyörökről.
Én meg adok hozzá egy Sokol-t. Hogy komplett legyen.
Nem fűrészeltem le semmit, így örököltem és az évvel ezelőttiben nem szerepelt, mert nem együtt volt elrakva.
![]() Hová lettek a gyűjtők? A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2026
MI ezAki felismeri mi ez, az ingyen viheti Balatongyörökről vagy Zuglóból.Lapos TVZuglóból vihető egy Samsung UE32F5000AWXXH (75x40 cm). Hirtelen leállt, azóta semmi. Egyszer már volt javítva (40 eFt), még egyet nem ér szerintem.
Ez 2 db. készülék: a ...646 és ...300 egyik, a többi 3 kép a másik.
régi rádió ingyen elvihetőIngyen elvihető darab. Balatongyörökről vagy igény szerint Zuglóból.LG TVBalatongyörökről vihető egy 38x62 cm-es LG TV. Teljesen működőképes, pár cm2-es színhiba az alsó sarokban.
Kérem szépen. Hozd el a találkozóra légy szíves.
Nem figyeltem oda szemüveg nélkül.
Ezt lehet váltani, hogy melyik tartományban mérjen?
RádióMár volt felajánlva, de megmaradt.STRELASUND RR 1022 RFT gyártmány rádió vihető. Zugló vagy B.Györök. Állapota ismeretlen, de egyben van némi lakkhibával a tetején. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Szombaton Pesten lesz.