Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Nem. A mérő enyém (ld. jún. 19.), a másik kiállítási tárgy.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2025
A lágyvasas és az egyik Ohm skálás (mellette vagy felette) műszert tedd légy szíves Gafly batyujába. (ha még nem késtem le róla)
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2025
Ha másnak nem kell nagyon, akkor kérem. (vagy osztozással kérek belőle)
Mivel nem sürgős, elhozom személyesen, cca. 3 hét múlva.
Szia!
A .174552 képen, a fogyasztásmérő (gondolom működik) érdekel, de csak július 18-20-a tájban tudnék érte menni. Ha tudod addig tárolni.
22(44) km helyett ~350(700) km? Jó kanyar, a rádió itt van Györökön.
![]()
Biztosan, mert 300 van ráírva.
![]() TP link routerTP-link router, 3000 Mbps wireless N, sosem használt, dobozában elvihető B.Györökről, Zuglóból vagy B.Csabáról.
Ha már felvittem Zuglóba, annyi mintha már Csabán lenne.
![]()
Nem gond, beteszem a hátizsákba; mindegy, hogy 20 vagy 22 kiló.
![]() Aiwa TáskarádióAIWA 250 Stereo (kazettás magnós) táskarádió vihető B.Györökről vagy esetleg Zuglóból. Nem próbáltam, de ránézésre rendben van.
Gerzson volt az első jelentkező, osztozzatok.
Ezt így dobozban kaptam (Dalma?), nem volt beépítve, ill. nem volt műszer.
TekercsekÜdv. mindenkinek!A képen látható rádió tekercsek elvihetők Zuglóból. A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2025
De hová? Nehogy még egy kört menjen.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 1, 2025
A játékautó érdekel. A héten mennék érte.
Nagyfaluból menet, több út is lehetséges. Utálok Postára járni, pedig Zuglóban nem 3 km-re van, mint Györök(küls)ön
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Tiéd.Ha nem nagy kerülő Szentesre menet -nem tőlem függ- szombaton meg is kaphatod.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
First Austria táskarádióZuglóból vihető két dolog.First Austria kis méretű táskarádió (18x14x4 cm) és egy mini USB-s fülhallgató. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2025
Attól függ, hogy akarsz-e csomagolni, Postára menni vagy várni a csomagküldőt. Avagy elugrok érte és elvisszük "hege88"-nak.
Ezen a fórumon a privátban jelentkezés illetlenség és nem tolerált!
![]()
Mondjuk, azt az ampermérőt lepucolhatnád.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |