Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Jössz Balatongyörökre az Idősek Napjára? Mert én ott leszek szombaton; Zuglóban csak 14-e tájban, de Éva néni otthon van, odaadja bármikor, ha arra jársz.
Hahaha! Kire gondoltál? Nem találtad el, de van esélye.
Szia!
Érdekelnek. Tarts ki, megpróbálok fuvart szerezni.
Szerintem hozzám, tőlem valahogy eljut hozzád.
Elnézésedet kérem, a másikat (FIRST) már elvitték a múltkor, csak elfelejtettem. Mert egy másikkal együtt ment el.
![]() Egy SOKOLT vigaszdíjként felajánlhatok. A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2025
Ha Zugló megfelel, egy hét múlva átvehető.
Van, ha arra vágysz. Milyen színben?
![]() Viszek egyet Zuglóba, aztán csak tovább kerül. ZsebrádióGyörökről vagy Zuglóból elvihető egy ELNA zsebrádió(cska). (kb. 2 gy.doboz nagyságú) Állapota ismeretlen, elemfedél hiányzik, amúgy egyben van. Zuglóból vihető még egy zsebrádió, amiért >egy éve nem jönnek. (kb. 5x12x18 cm) Majd megírom a nevét is.
Bocsánat az infóhiányért; a Vidi működőképes (minden része), csak a hálózati csatlakozójánál van valami gubanc, hol jó, hol nem. A másikra nem emlékszem, de lehet, hogy az is jó. Tényleg First, nem tudom, hogyan írtam el.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2025
RádiókEgy kissé kopott "FJAST" Austria zsebrádió (a skálaplexije valahol megvan) és egy Videoton, kazettás magnós rádió vihető Zuglóból.
A BEAG trafókra jelentkezem. Jövő hét közepétől várhatóan viszem.
Írtam. 15'-e is, most is.
A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2025
A fúrók érdekelnének. Mennyi lenne valami csomagküldővel a vagy 10 kilónyi cucc.
Pü. ment.
Nem. A mérő enyém (ld. jún. 19.), a másik kiállítási tárgy.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2025
A lágyvasas és az egyik Ohm skálás (mellette vagy felette) műszert tedd légy szíves Gafly batyujába. (ha még nem késtem le róla)
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2025
Ha másnak nem kell nagyon, akkor kérem. (vagy osztozással kérek belőle)
Mivel nem sürgős, elhozom személyesen, cca. 3 hét múlva.
Szia!
A .174552 képen, a fogyasztásmérő (gondolom működik) érdekel, de csak július 18-20-a tájban tudnék érte menni. Ha tudod addig tárolni.
22(44) km helyett ~350(700) km? Jó kanyar, a rádió itt van Györökön.
Biztosan, mert 300 van ráírva.
Nem vettem észre, hogy a klaviatúra prellezett. (szokott) TP link routerTP-link router, 3000 Mbps wireless N, sosem használt, dobozában elvihető B.Györökről, Zuglóból vagy B.Csabáról.
Ha már felvittem Zuglóba, annyi mintha már Csabán lenne.
Nem gond, beteszem a hátizsákba; mindegy, hogy 20 vagy 22 kiló.
Aiwa TáskarádióAIWA 250 Stereo (kazettás magnós) táskarádió vihető B.Györökről vagy esetleg Zuglóból. Nem próbáltam, de ránézésre rendben van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |