Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A4 tech rádiós billentyűzet
 
Témaindító: Zoli1974, idő: Júl 17, 2012
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Zoli1974 hozzászólása Júl 17, 2012 /
 
Sziasztok!

Testvérem vett nekem potom 500 FTért egy kétcsatornás A4 tech RFKBTX-5-1 billentyűzetet csak egér és vevőegység nélkül. Körülnéztem a neten és pechemre lejárt hirdetésekbe ütköztem, egyéb ötletem csak az, hogy egy vevőegységet bütykölni kell hozzá.
A billentyűzet működik mert a meglévő Logitech rádiós egeremet zavarja.(kiveszem a billentyűzetből az elemet és jó az egér).
Szóval erre keresek megoldást. Igazság az, hogy ez a billentyűzet lesz majd a második megépített Guitar Hero gitár alapja - az első még vezetékes- ezért nekem az egér nem kell. A készülék 27.095 MHZ-n és 27.195 MHZ- is működik.. Szóval van-e valakinek e téren tapasztalata vagy vevőegység kompatibilitás-átalakítási ötletete?
(#) Hurka válasza Zoli1974 hozzászólására (») Júl 17, 2012 /
 
Van egy olyan sejtésem, hogy erősen felejtős a dolog... Nem elég egy vevőt építeni, a számítógép által emészthető formába kell önteni a jeleket... És ez igen húzós lehet.
Bocsi az OFF-ért.
Üdv.: Hurka
(#) Zoli1974 válasza Hurka hozzászólására (») Júl 17, 2012 /
 
Köszönöm, megfogadom a tanácsot és hetente hivogatom a bontót, hátha érkezik be nekik ilyen.
(#) Sebi válasza Zoli1974 hozzászólására (») Júl 20, 2012 /
 
Nekem is van egy ilyen szettem, fél éve döglött meg...
Az egér biztosan jó, a vevőegységben történt valami. Ha érdekel, neked adom. Vettem egy másikat (technika), az egy hét múlva adta fel: előbb az egér, újabb egy hét elteltével a klavi... Ennek is a vevője halott.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem