Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Köszönöm szépen az invitálást. Ha megoldható az éjszakai szállás úgy mint tavaly, szívesen megjelennék. Erre 95% az esély.
A lényeg, hogy mivel szombati napon lesz, így én is szeretnék jönni ‒ 2 fő.
![]() Addig is keresek valakit, akihez Keszthelytől idén is betársulhatnánk utasnak az autóba.
Azért vannak a szervezők, és őslakosok, hogy gondoskodjanak az odacsődített vendégsereg legteljesebb kielégítéséről.
Békéscsabán ez példásan működik, Mohinger fórumtársunk ![]() ![]() Rábafta esetében megtisztelő lenne, ha a fű lenyíródna a birtokon, szemetes zsákok eltűnnének, eső esetére a polikarbonát felkerülne, és hasonlók... ![]()
Lenyírt fű esetén mondjuk egy sátrazás is beleférhet...
Eső után...? Csak azért rakom ide, hogy majd lássuk, mi válik be a 60 napos jóslatból.
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2025
Köszönöm szépen. Akkor a megjelenésem esélye 98%.
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2025
Sátraztam már esőben, nem volt probléma. Mondjuk az utolsó alkalommal úszott a sátorban a cuccom, de akkor a Balaton feljött megnézni mennyire stabil a helyzet és ahol én vertem le, ott még térdig ért a vize... Ekkor csak annyira volt viharos időnk, hogy a szél erejétől a kultúrhelyiség üvegajtaján felfele folyt a víz
![]() Sima esőben még nem sikerült ezzel a tesco sátorral beázni, pedig próbálkoztam vele párszor ![]() Ha nagyon redvás a talaj, akkor a trükk, hogy viszel magaddal fóliát is, amit aláteríthetsz, az is sokat segít ám. Idézet: „Ez is komplett hétvégés?” Kérdezd a szervezőt. Igazán én még nem láttam hivatalos meghívót és kiírást. ![]() Idézet: „Idén hány főt hozol?” Mivel nincsen még sem kiírás, sem lista a jelentkezőkről, ezért nehéz megmondanom. ![]() - Több éves tapasztalatok szerint valószínűsíthető, hogy nagy hoho eljön saját autóval péntek délelőtt Pestre, itt leparkol, és viszem tovább Györökre. - Mnyugger, ha van taktikai érzéke, akkor félúton csatlakozik. Közben eszünk valahol. - Gery78 gondolom az idén sem jön, pedig Granpa mellett a VIP ágy csak rá vár. - Sötét lóként madzagos és TAttila77 is beeshet, akkor nagy hoho és mnyugger szállítása is esetlegesen megoldott. - Szs és Zsuzsi még nem nyilatkozott. - Egri kemény mag is kérdéses, valószínűleg motorkerékpárral támadnak. Az is egy lehetséges variáció lehet, hogy beugrunk Sárkeresztúrra. Valamelyik jogosítványos kolléga beugrik a jani1897 szuper verdába, és konvojban megyünk Györökre. Ekkor mindenki kényelmesen elfér. Szerintem a földszinti nászutas lakosztály még nincsen lefoglalva. Már így is nagyon késő a kiírás, mindenképpen kellene a hivatalos meghívó, étlap, vendég lista... Félreértések elkerülés végett, mindezeket a szervezőtől (granpa) várjuk, a találkozó előtt néhány héttel. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2025
Idézet: „- Szs és Zsuzsi még nem nyilatkozott.” Azon a hétvégén nem. Anyám már 78 éves, úgy várja a maradék vén gyerekeit (meg az unokákat) arra a hétvégére, mint aki már nem tudja, lesz-e még számára többször a gyerekei napja. Ez van. Mint ahogy Anyák napján sem érek rá. Olyankor is egész hétvégére vár minket. Ha netán május 17.-én lenne a rendezvény, akkor beleférne... De a maradék hétvégékbe pedig bele kell férnie nálad egy festékkenegetésnek is, úgy emlékszem ; A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2025
Idézet: „ha van taktikai érzéke, akkor félúton csatlakozik.” Mire gondoltál? Pénteken utazzak fel Pestre. S onnan együtt tovább? Tihanyba tudok jó vendéglőt.
Több dolog is motoszkál a fejembe:
- Ha kicsivel több tiszta gatyát és zokni pakolsz, akkor két alvással nettó tiszta szombatod lehet. - Ha nagy hohó felvesz valahol útközben, akkor Poroszlóról poroszkálhattok együtt, és nem unatkozik egyikőtök sem. - Ha Madzagosék jönnek, akkor kicsit korai keléssel ottalvás nélkül is meg lehet úszni. - Ha Jani1897 felé megyünk, akkor átugorhatsz az szent verdájukba (vagy nagy hohó) és konvojban (én vezetem a pirosat, ti meg a szürkét) mehetünk. - Ha jól számolom, akkor péntek délelőtti indulás lészen, útközben ebéd és vasárnap délelőtti indulás haza, ebéd otthon. - Ha nincsen jobb ötlet, akkor megint ehetünk Gárdonyban, annyira nem volt gatya, bár az én emlékeimben sokkal nagyobb élet volt ott régen.
Ha több napos akkor igényt tartok egy leselejtezett edényre. 3 kutya van szóval van ivóvíz fogyasztás.
Ők is mennek.
![]() Biztos vagyok benne jutna nekik, is egy-két jó falat. ![]() ![]()
Végülis:
-tett szándéknyilatkozást -írt egy céldátumot (amit én igyekeznék május 17-re hozni) Rajtunk (is) áll, hogy hogyan hozhatjuk össze a dolgot.
Nekem valamilyen szinten mindegy, csak hétvégén legyen.
Én majd csak 25-e körül tudom meg mikor érek rá a következő hónapban
És ottalváshoz péntekre is ki kell venni egy (azaz összesen kettő) nap szabadságot...
Ugyan nem én szervezem, de mit akartok enni? Granpa egytálételt szeretne, ami magyarul gulyást jelent.
RÁBAFTA, ídőpont:május 24-e. Balatongyörök Vadrózsa u. 17. (átszámoztak)
Ha a gulyás megfelel, az lesz, de lehet más is. Szállás dolgában -a messziről jötteknek- még nem érkezett visszajelzés a szomszédból (fizetős 3-4-5 fő). Nálam 4-5 fő. Ebből Jani (ha tud jönni) Timivel, az alsó szint. Az 50 km-en belülieknek kötelező megjelenés. ![]() Eddig 3 fő biztos jelentkező. ![]() Várom a kérdéseket, jelentkezőket. A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2025
Szívesen főzök nektek, de a hozzávalókat nem cipelném 350 km-t.
Akkor a kőbevésés megtörtént, RÁBAFTA cikket írni felesleges.
Szervező (nem én vagyok) szerint előző évhez képest könnyített változat várható: - Nincs torta - Nincs egyenruha - Nincs kultúrprogram Némi zsebpénzt illik dugni, ottalvóknak kaját, piát, ilyesmit... |
Bejelentkezés
Hirdetés |