Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Péntekre, szombatra?
Egy jó paprikás krumplit bevállalok. Krumplit és hagymát helyben kell beszerezni. Kolbászt és szalonnát tudok vinni.
Igazad van, könnyen vagyok ezzel.
Nekünk sohasem kell ledolgozós szombaton sem dolgozni, ezért eszembe sem jutott...
A veteményezés miatt most még nem tudok vinni semmit. Sóskát ki kér?
5 tojás 6 személyre… Ők már gondoltak a kollégára, aki hány a tojástól.
![]()
Ez is egy bio módszer ételsűrítésre, de én inkább kanalat használok, nem akkora baj, ha nem annyira sűrű a leve...
Amúgy bicskát, kanalat és papírzsepit mindenki hozzon magával. Eldobható műanyag tálat viszek...
Ha jól tudom, az én védett munkahelyemen se tartjuk a ledolgozós szombatokat, tehát a hétvégék szabadok. Esetemben csupán a helyszínre odajutás és onnan hazajutás a kérdéses.
Tömegközlekedés?
A tejiparba dolgozok. Majd igyekszem tejföllel meg amivel tudok betárazni.
Tavaly be tudtunk ülni valamelyikőtökhöz utasként az autóba, már nem emlékszek, hogy kihez.
Tömegközlekedés esetén nem az ottani dolgok ‒ mi, események, hangulat, fáradtság ‒ diktálnák hogy mikor jöjjünk haza, hanem az, hogy mikor vannak buszok hazafelé, ez a reggeli odaérést is befolyásolná.
Emlékeim szerint nyamnyam mester
![]() Nem tudom jön-e, meg nem én szervezem az eseményt. ![]() Amúgy jót lehetett beszélgetni Veled is meg a Zsuzsikkal is. ![]()
Köszi, legalább te emlékeztél erre.
Engemet meg te beszéltél rá a hajnal kétórás vonatra. ???
Van sütő meg tepsi a helyszínen? Egy jó rakott krumpli t össze rakhatunk.
Van 3-4 háztartásra való tepsi, edény, eszcájg stb.(Gafly: mikor 20-an voltak Anna napkor, az orosz 12 személyes eszcájgot elő se vettük)
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2025
Erre tart igényt valaki? Ingyen céges ajándék. 24 doboz.
Nem rémlik, hogy bárkit is rábeszéltem volna bármi ilyesmire.
![]()
Látom 27-ig jó. A menyen laktózmentes, neki jó lenne 1-2 dobozzal. Viszont addig nem jut el hozzá.
A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2025
Hölgyek, Urak, Szépleányok!
Kérem jelezni a részvételi szándékot, hogy aszerint készüljek. Eddigi jelentkezők: Gafly, Nagy Hohó, Jani'87@Timi (ha nem osztják be aznapra), "mnyugger", Zsombor&Zsuzsa. Gery'78, Erdgab, "nyamnyam"? Remélem a rakottkrumpli megfelel. A hozzászólás módosítva: Ápr 22, 2025
Ebéd rendelés az Osztopáni találkozóra ?infóA május 3. Osztopánban tartandó találkozón üzemel majd Büfé, ebéd babgulyás, amire Ljos barátomnál lehet majd jelentkezni.harminc 1476287
Nem én szervezem, de illendőség kedvéért kijavítottam és sorba rendeztem a listát:
erdgab Gafly Gery78 granpa jani1987 + Timi mnyugger nagy hoho nyamnyam Udvari Zsombor + Zsuzsi Személy szerint én imádom a rakott krumplit, de vendéglátós tanácsadó szerint, aki nyílt tűzön bográcsban 15 főre rakott krumplit csinál, azt megsüvegeli. ![]()
Akinek bográcsba paprikáskrumpli jut eszébe, az nem olvasta el a válaszomat "mnyuggernek".
![]() ![]() VIII. VHETKedves Fórumtársak!Immáron hivatalosan is megjelent a VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó kiírása a főoldalon. VIII. VHET 2025.06.14. szombat 9:00-15:00 ![]() Köszönöm a moderátoroknak, hogy ilyen hamar kitették a cikket, valamint, hogy ide, felülre is kitették a linket. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2025
Elkészült a hivatalos plakátunk is:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |