Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Igen, jól látod, dedikált "audiofül" barlang nem lesz. Természetesen mindenki elhozhatja az épített erősítőjét, hangfalát, amit kiállíthat és akár meg is hallgathatunk majd.
Asztal beosztás is lészen mindenképpen.
Mikor is lesz ez a találkozó? Elküldték a beosztást májusra bár elég homályos a kép. A lényeg, hogy ha a cégen múlik akkor én nem megyek sehova. A szombat és vasárnap egy helyen szabad csak épp pénteken éjszakázok. Elmennek a jó k... khmm na oda.
Személyes adatokat tartalmazó melléklet törölve! A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2025
Moderátor által szerkesztve
Május 24, és Június 14 a két szent időpont.
Direkt úgy választották a szervezők, hogy 4-re végződjön, mert Szombat. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2025
Biztosra mennek, így nem mondanak csütörtököt.
![]()
Ki mikor indul györökre? Azt a napomat át akarom rakni.
Én pénteken délelőtt indulnék, előző évhez hasonlóan nagy hohó csatlakozik hozzám Pesten.
Mnyugger egy sötét ló, de szerintem Ő is...
Sötééééét? Szőke voltam még ősz előtt.
Mikorra legyek nálad?
Ha még cikcakk (jani1987 és Timi) is lészen, valamint átül valaki szent verdát vezetni, előtte meg ebéd is, hát akkor inkább korábbiakból válasszál.
![]()
Meg van a beosztás. Nos a szombati napot át kell kérjem mondjuk csütörtökre ellenkező esetben szitok áradatot zúdítok a cégre.
Most mondom el utoljára (mert jogosan az orrunkra koppintanak), az én olvasatomban a RÁBAFTA logiszikát:
- Május 23, Péntek. Nagy hoho és mnyugger megérkezik Rákoshegyre tíz óra magasságában. Örömködünk, hoho beparkol a kertbe. - Május 23, Péntek. Elindulunk, útközben eszünk (talán Gárdonyban). Ekkor még hárman vagyunk a piros gépjárművemben, és élelmi tisztaságú műanyag vödör az ebeknek inni. - Május 23, Péntek. Teli hassal megérkezünk Sárkeresztúrra 14 óra magasságában. Örömködünk. - Május 23, Péntek. Szent szürke verdát beüzemeljük, nagy hohó, vagy mnyugger (tessék eldönteni) átül és akkor két autóval 3+3 megosztásban konvojban húzunk Györökre. - Május 24, Szombat. Egész nap örömködünk, elfogyasztjuk a bográcsos rakott krumplit (ami egyébként Györökium ![]() - Május 25, Vasárnap. Reggeli, utána konvoj Sárkeresztúrra. Szürke verda beparkol, nagy hoho és mnyugger Rákoshegyre felszállít. - Május 25, Vasárnap. Könnyes búcsú, ebéd kiki alapon otthon. Szükség helyzetben nálunk/menet közben.
T. Jelentkezők!
Akinek szállásigénye van, most jelezze, de iziben, tüstént, rögvest, mert válaszolnom kell, hogy hány főre számítsunk! 2 szoba, összkomfort, 4-5 fő elhelyezése lehetséges. A tavalyi ár még érvényes.
Szervező számára önmagában az a tény is fontos lenne, hogy ki jön el egyáltalán.
![]()
Megyünk. A szokott helyet kérjük.
Három hét van már csak addig, és gyanúsan nagy a csend...
Sajnos nem látom a nagy tolongást.
![]() Pedig szívesen kiírnám a jelentkezők hosszú névsorát. A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2025
Örülj neki ha csak a törzsgárda lesz meg. Amúgy érdekes, hogy a dunántúl ennyire passzív.
Felajánlás azaz... Kálmán az első mint vendéglátó, a többiről meg ő rendelkezik. Céges ajándék.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2025
A Dunántúl sokaknak kiesik, többek között nekem is, a helyszínek messze vannak, még Budapesttől is, szerintem ezért nem "tolonganak" a jelentkezők.
Basszus! Keszthely már nem Dunántúlon van? Én ott voltam katona, akkor még ott volt..
![]()
Van egy szabad szobám a tiszántúliak részére átmenőre. Még senki nem élt vele mondjuk Paks kapcsán.
Az a baj, hogy valakinek csak el kellene vinni őket Keszthelyről Györökre, és vissza.
Amivel nincsen semmi baj, csak az önkéntesek nem tolonganak. ![]() Szervező meg kivár, hátha mégis elvégzi valaki az aprómunkát. ![]()
Segítségnek készítettem egy helyszínrajzot.
A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2025
Én azért nem megyek mert nincs engedélyem. A verdát meg max sofőrrel és velem kísérettel.
Én ehhez már nem tudok, és nem is akarok semmit hozzátenni.
![]() Meg nem én szervezem. A hozzászólás módosítva: Máj 2, 2025
Akkor pontosítok: Keszthelyről elhozni a Zsombiékat. Pénzt nem kérek de szeretjük a gyümölcsöt.
@jani1987 ‒ Pontosan... A találkozó dátumának közelében akartam volna majd privát üzenetben megkérdezni "nyamnyam"-ot, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is betársulhatunk-e utasnak.
@proli007 ‒ Valamiért azt hittem, hogy olyan találkozókról van szó, mint Békéscsaba meg a többi az ország azon felében, azért írtam, amit. @Gafly ‒ Mit jelentenek a helyszínrajzon a meg nem nevezett sárga számok?
Nem én szervezem, sokadszor is elmodtam.
Mi ezen a nagyon nehéz? ![]() Pestről csak én megyek, viszem nagy hohót, és mnyuggert (mert mindkettőt nagyra becsülöm). Közben esetleg felvesszük Janiékat délután, ha nem követelőznek (és jól összehúzzák magukat a hátsó ülésen a további két órára). Ha a verda nem berreg, hát nem berreg. Amúgy is kellene bele benya. Én mást programot nem terveztem, szerintem más sem. Sárga számokról a szervezőt kell kérdezni, sudoku javaslat: A.) Kecó B.) Gyindzsás C.) Fizetős szállás D.) Síremlék E.) Utca (fő/zsák) F.) Parkoló G.) Szomszéd (aki engem szokott feljelenteni/akit én szoktam feljelenteni/akivel jóban vagyok) H.) Hulladák lerakó (háztartási és elégetjük/veszélyes tároljuk/tároljuk mert kell az még) |
Bejelentkezés
Hirdetés |