Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: Balatongyöröki találkozó, Balatongyörök-Becehegy, Vadrózsa u. 17., 2026. május 15-16-17. (péntek-szombat-vasárnap) Korábbi: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba
Ezt azért gondold át.
![]() ![]() Lemértem a bográcsomat: 32/16. tehát alig kisebb a tiednél és kicsi. A hozzászólás módosítva: Hé, 19:25
A zasszonynak kicsi az étvágya és számold hozzá az egyéb köretet.
No, ha kicsi, akkor elhozom a Gafly bográcsát.
És rettenetesen dzsuvás is, mert egy éve ki van cseszve a gazkupacra mindkettő.
Jó hír, hogy amikor láttam őket akkor domború felükkel az égnek voltak...
Nem gazkupac, nejlonzsák, nem dzsuvás, csak kissé oxidált és kormos. Seperc alatt verdefényes némi homokkal.
A hozzászólás módosítva: Hé, 21:05
Akkor nevezzük patinának.
Legyen az, hogy előrendelem Zolinál a cuccot, péntek délelőtt SZS felcuppantja az inox bográccsal és állvánnyal együtt. Azért az inox, mert nincsen vita hogy tiszta-e. Visszafelé is ugyanígy kérem, de homokkal és drótkefével a közelébe sem mehetsz.
Jelentem él és virul. Ingyen van, és halmokban áll szakirodalom és az ingyen vihetős. Két napig lehet még menni...
Például nagyon jót szórakoztunk a GRIMAS XRF spektrométerrel. A többes szám a kiállítókat is jelenti, nekik is rettenetes fejtörést okozott, hogy a 10 és 20 Ft érme tömegének háromnegyede réz. De akkor ez egyik miért fehér, a másik miért sárga? ![]() Na ez van, ha a kedves nézelődő megkérdezi, hogy csak ezt a mintát lehet megnézni, hanem bármit, és benyúl a zsebébe? ![]() Lazsi mester nem röhög hangosan.
Pontosítsunk már: arra a felnire hegesztett állványra gondolsz? (én azt hiszem).
Tényleg mérd már meg, milyen magas. Tudjam, hogy befér-e. A hozzászólás módosítva: Kedd, 20:36
Olyan ronda koszos rozsdás vackot nem teszünk bele.
Képek vannak még?
![]() Hozz már el nekem ezeket a műszereket, ne hagyd ott az ingyen vihetőbe.Még a végén kidobják...
Valakinél nincs véletlen egy 6 voltos motor? Napelem tesztre.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |