Ha szkóp-képet teszel fel, legyen látható a kezelőszervek beállítása, vagy add meg a beállításokat!
Gyanús hogy az alsó sugár hullámosabb mint a felső, lehet a tetejére mozgatva meg egyik sem annyira...
Mindenképpen belenéznék, hátha valaki benne felejtett egy csavarhúzót.
Nekem van magnetométerem, mágnes tér mutató fóliám és iránytűm, ezekkel kikapcsolt állapotban is lehetne a gyanúdat igazolni (szerintem igazad van).
Jobb ötlet hiányában bontott szines TV degauss tekercset (PTC-vel együtt) próbálnék kikapcsolt állapotban köré tekerni, hátha segít valamit.
Ez a hullám csak itt a képen látható területen jelentkezik. A képernyő felénél már "rendes"- torzulás mentes, és így feljebb is ok.
Egymásra mozgatva azonos az eltérés. Le-föl mozgatva változik a hullám és görbülete, de csak a képen látható területen van a jelenség. Azért más a hullám, mert a pozícióval változik a hullám alakja. (már kiszedtem, tiszta a belső, minimális por volt csak, szemmel nem látszik semmi...)
A tápegység rész jó forró kézzel érintve(a ház/váz a hűtőborda), nem tudom mennyire volna szabad melegednie, lehetséges tápegység probléma? A feszkók mérve, a penelon lévő értékektől csak tizednyire térnek el.
A hozzászólás módosítva: 11:33
Akkor ott alul lehet valami mágnesesség.
Persze, lehet valami tetején tárolták...