Fórum témák
» Több friss téma |
Ha szkóp-képet teszel fel, legyen látható a kezelőszervek beállítása, vagy add meg a beállításokat!
Gyanús hogy az alsó sugár hullámosabb mint a felső, lehet a tetejére mozgatva meg egyik sem annyira...
Mindenképpen belenéznék, hátha valaki benne felejtett egy csavarhúzót. ![]() Nekem van magnetométerem, mágnes tér mutató fóliám és iránytűm, ezekkel kikapcsolt állapotban is lehetne a gyanúdat igazolni (szerintem igazad van). Jobb ötlet hiányában bontott szines TV degauss tekercset (PTC-vel együtt) próbálnék kikapcsolt állapotban köré tekerni, hátha segít valamit.
Ez a hullám csak itt a képen látható területen jelentkezik. A képernyő felénél már "rendes"- torzulás mentes, és így feljebb is ok.
Egymásra mozgatva azonos az eltérés. Le-föl mozgatva változik a hullám és görbülete, de csak a képen látható területen van a jelenség. Azért más a hullám, mert a pozícióval változik a hullám alakja. (már kiszedtem, tiszta a belső, minimális por volt csak, szemmel nem látszik semmi...)
A tápegység rész jó forró kézzel érintve(a ház/váz a hűtőborda), nem tudom mennyire volna szabad melegednie, lehetséges tápegység probléma? A feszkók mérve, a penelon lévő értékektől csak tizednyire térnek el. A hozzászólás módosítva: 11:33
Akkor három-nullára vezet a "Le kell mágnesezni" csapat, a "Ki kell cserélni az összes kondenzátort" ellen.
![]() Melegedésről nem tudok nyilatkozni, szerintem nem attól törik a sugár. Én leszedném a burkolat egy részét, és belenéznék...
Igen, a lemágnesezésen töröm a fejem... a burkolat "csak egy cső" és nem éri teljesen végig.
A külső fémburkolat levétele lehet, változást hoz.
Én a burkolat alatt nem a csőre gondoltam
, de akkor azt már levetted, ha látod a mágneses árnyékolást. Azt már nem bontanám tovább, de valamilyen titokzatos módon az mágnezeződött fel kívülről. Na ezt kellene úgyanúgy kívülről lemágnesezni...
A védőcső egyben az árnyékolása is, alatta csak a csupasz üvegcső... (na most olyan szerencsés helyzet is van -gondolom valami kontakt-, hogy csak hanyatt hajlandó működni.
![]() Szerintem van valami "leválás" a csőben! Forgatáskor hallatszódik kis mértékű fémes/rácsos csörömpölés és a sugarak is mászkálnak... Valószínűleg csak a cső csere hoz megoldást, már amennyiben fogok vele foglalkozni.Szerintem nem is annyira profin van legyártva már ez a szkóp. A hozzászólás módosítva: 13:53
Biztosan a csőben belül? Még ezt kellene megnézni. Ha ott, akkor kuka a cső.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Valószínűleg csak a cső csere hoz megoldást, már amennyiben fogok vele foglalkozni.