Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok
 
Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   5 / 59
(#) dposa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Okt 20, 2013 /
 
Szia! Sajnos csak a routeren van WPS? lehetőség, a telefonon nincs. Kösz a gyors választ!
(#) dposa válasza Gabó hozzászólására (») Okt 20, 2013 /
 
Szia! Ez a készülék egy Samsung galaxy S4 mini, leellenőriztem ujra, sajnos nincs paragrafus jel. Ugyanigy nincs a tableteiken sem, de azon van WPS lehetőség.
Kösz a választ!!
(#) SzervízMacska válasza dposa hozzászólására (») Okt 20, 2013 /
 
Telepíts külső forrásból másik billentyűzetet, biztos találsz olyat a playen, amiben bent van a paragrafus jel. Nem egy egzotikus szimbólum ez...
(#) _vl_ válasza dposa hozzászólására (») Okt 20, 2013 /
 
Akkor nem marad más: át kell állítani a jelszót.
(#) sprofan válasza dposa hozzászólására (») Okt 20, 2013 /
 
Olyan nincs hogy nincs, mert van! Mind a samsung billentyűzeten mind pedig a swyp-on is van. De már rég beírhattad volna egy txt-be a jelszót amit ráteszel a telefonodra és egyszerű másol-beilleszt megoldással kész is vagy.
(#) sprofan válasza sprofan hozzászólására (») Okt 20, 2013 /
 
Megnéztem neked, még tableten is van paragrafus jel.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2013
(#) dposa válasza sprofan hozzászólására (») Okt 22, 2013 /
 
Kösz a segítséget, ujra telepítettem a routert új jelszóval. Nem vitstkozom, csak a tények:Samsung Galaxy Tab2 Gt-P3110-es és Samsung Galaxy S4 mini telefon alapkéxszletében nincs paragrafus-jel. Konyec!

Üdv: dposa
(#) peti333 hozzászólása Nov 21, 2013 /
 
Sziasztok! Némi segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. Van egy tabletem,vagy telefonom, lehet tenni bele SIM kártyát, szóval telefon. Galaxy tab 2 10.1 kb. három napig nem használtam, ki volt kapcsolva, és amikor ma bekapcsoltam, akkor egyszerűen nem akart bebootolni. Lejátszotta az animációt, majd nekiállt villogtatni a samsung feliratot, ahogy bootolni szokott, ami ideális körülmények között 12-15 másodpercig tart, de most órákon keresztül úgy maradt, és közben rettenetesen melegedett. Megpróbáltam lekapcsolni, de mindig újraindult, de a végén megtaláltam a megoldást, feldugtam töltőre, miközben kikapcsoltam, és akkor a töltés indult el és nem állt neki újra bootolni. Keresgélésem eredményeképpen megtudtam, hogy a jelenég a "boot loop" és ezt a leírást találtam, illetve hasonló videókat. A wipe cache partition opciót megcsináltam, de nem segített. Annyi lenne a kérdésem, hogy meg lehetne-e javítani valami más módon, mint a gyári állapotra való visszaállítás, illetve az újraflashelés? Elég sok adatom van rajta, nem pótolhatatlanok, de jó lenne visszanyerni, illetve nem szeretnék egy újabb napot eltölteni a személyre szabásával.
(#) neocska válasza peti333 hozzászólására (») Nov 21, 2013 /
 
Szia! Tudsz egy backup-ot csinálni... USB csatlakozon keresztül. Bekapcsolo gomb és Hang+ gomb kombinciot lenyomod, majd bedugod az USB csatlakozot, ijenkor a számitogéped egy uj eszközt ismer fel. ADB vagy ANDROID ennyit fog kiirni. egyszerü adb parancsokkal letudod menteni a DATA particiot. Olvasmány
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Nov 22, 2013 /
 
Sziasztok!
Van egy samsung galaxy ace telefonom, már vagy egy hónapja, vannak rajta zenék, lejátszási listába pakolva, meg csengőhangnak beállítva, stb. Eddig nem volt vele gondom, vagy ha akadt, egy restart megoldotta. Újraindítottam ma a telefont, és hívott valaki, de az alap csengőhangon szólt. Megnéztem, mit állíthattam el, mindegy, gondoltam visszaállítom, de nem találtam a zenéket. Sokat láttam, de egy jó párat, amiket azóta tettem rá, mióta ez a telefon van, egyet sem. Na jó, gondolom nem érzékeli az sd kártyát, kivesz, berak, érzékel, felfog. Még mindig semmi. Rádugom gépre, az összes zenét látja, minden oké. Ha a telefonon belül a fájlokhoz megyek, ott is látom, de a zenelejátszóban a lejátszási listákon és a csengőhang beállításnál sem hozza elő egyiket sem. Mit tegyek?
Szerk.: Most nézem, hogy a fájloknál sem tudom lejátszani egyiket sem, pedig minden létező zene mp3 formában van.
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2013
(#) kameleon2 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 22, 2013 /
 
Szia! Tudom buta kérdés - amolyan Microsoftos.. - Másik készülékben is próbáltad a kártyát, esetleg más készülék kártyáját próbáltad a telefonodban? Tudom, - favágásnak hangzik - de jó próba a kétesélyes dolgok eldöntésére... Persze mindezt megelőzően azért egy víruskeresés sem ártana....
(#) mikrokapcsolo válasza kameleon2 hozzászólására (») Nov 22, 2013 /
 
Más telefonon sem játsza le, illetve érvénytelen fájl. Gépre kimásolva, 0KB a fájl mérete. Ha újra ráteszem a telefonra, akkor oké. Ezeket már tönkre vágta.
(#) kameleon2 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 22, 2013 /
 
Lehet, hogy csak a kártyád adta be az unalmast.
(#) mikrokapcsolo válasza kameleon2 hozzászólására (») Nov 22, 2013 /
 
Remélem nem, eddig működött, szerintem a telefon szúrta el a zenéket.
(#) bbb válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 22, 2013 /
 
Nekem eddig két SDHC kártyám adta meg magát és kellett kicseréltetnem örökéletgarin belül. A második pont ezt a jelenséget produkálta, amit te is leírtál.
(#) mikrokapcsolo válasza bbb hozzászólására (») Nov 22, 2013 /
 
Na, majd kiderül, ha ezt csinálja mégegyszer, kicserélem.
(#) nightlife válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 23, 2013 /
 
Lehet, hogy belefutottál egy hamis méretű kártyába?
(#) mikrokapcsolo válasza nightlife hozzászólására (») Nov 23, 2013 /
 
? Ezt nem értem. Eddig ment, másik telefonban is, és mindenhol 4GB méretet látok. Hogy érted, hogy hamis méretű?
(#) neocska válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 23, 2013 /
 
A hamis méretü kártya az anyit jelent, hogy valojában 1-2gb a 4gb kártya. S ha az a megadott tárhely betöltödik a többi adat fantom fájl ként lesz a kártyán.
(#) mikrokapcsolo válasza neocska hozzászólására (») Nov 23, 2013 /
 
Értem. Csak azt nem értem, hogy semmit nem csináltam vele, nem másoltam rá több dolgot, semmi, addíg ment, egyszer csak nem.
(#) neocska válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Nov 24, 2013 /
 
Ezen nagyon nincs amit gondolkodni. Ha garanciában van akkor kikell cserélni. Ha meg nincs ujat venni. Sajnos az ijen memoriák bármikor beadhatják a kulcsot. elméletileg végtelen az életük, csakorlatban 1000-1500 irás/olvasás ciklus után már lehet mondani hogy várhato az hogy tovább nem müködnek.
(#) Aldure hozzászólása Dec 14, 2013 /
 
Üdv!A kérdésem a következő lenne. Usb otg ntfs támogatásra hogyan lehet megoldani egy Androidos telefont? Jelen esetben egy Lenovo P780 ról lenne szó ami támogatja az OTG-t csak FAT32-ben és hát ugye hiába van 32GB pendrive-om ha 4GB nál nagyob file nem fér rá csak ha szétdarabolom de annak meg nincs értelme.Találtam egy oldalon választ csak nem teljesen világos a dolog.Bővebben: Link
Részleteket nem írtrak azt sem hogy ez esetleg a telefon oprendszerének meghibásodását okozhatja-e vagy sem és azt a két file-t amit említ honnan és hogyan másolja be? stb ,stb.
(#) neocska válasza Aldure hozzászólására (») Dec 15, 2013 /
 
Szia!
NTFS fájlrendszert csak akkor tudsz müködésre birni ha a telefon ugynevezett root-olva van.
Le kell elllenörizni, hogy létezik-e egy olyan fájl rajta hogy ntfs*.ko (* az barmilyen karakter lehet). Ha nem akkor kell root-olni, majd super usert instalálni, majd root explorert s beszzerezni az ntfs*.ko drivert majd bemásolni a megfelelö mappába (ahol az ezközön van a többi .ko file).
Vagy megprobálhato ez is Link .
Nekem a tabomon gyárilag benne volt az ntfs support. 4.1 android.

Vagy ha tudsz jol angolul, akkor ezt olvasd el, s csináld meg. ha nem akkor irj, mert segitek Link
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2013
(#) StMiklos válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 15, 2013 / 1
 
Szevasz!
Én most nemrég rendeltem 2 db 16GB-os kártyát, még csak nem is Távolról, hogy ne kapjak hamisat, hanem Hollandiából.
Megjött 2 db 16-os és az az adapterben "bennfelejtve" egy 32-es. Hosszas másolgatás, visszaolvastatás után, mert tudok a trükkről, úgy 2 nap után derült ki, hogy tulajdonképpen hekkelt 2GB-os kártyák, csak nagyobbnak mutatják magukat.,
Talán tudom őket 2 GB-osra formázni üzembiztosan használni. Momentán ez van próba alatt.
Kb. 90% az esélyem, hogy igen.
Piszkosul letoltam a hollandot, kérte küldjem vissza, mondtam 20dollárért nem fogok postára rohangálni, kap tőlem hatalmas negatívot. Könyörgött ne, mondtam küldjön másikat. Mondta, nem szeretne, mert ez úgy új kínai beszállító, többi se biztos, hogy jó, inkább visszautalja a pénzt.
Ebben maradtunk, pénz megjött, én meg "vallatom" a kártyákat.
Egyébként másoláskor "nem mondja", hogy a hely elfogyott, szorgalmasan másol, csak a korábban felmásolt anyagok könyvtárait kiüríti. Azért a számokból látszik, hogy hazudik rendesen, semmi nem stimmel. Na ezt a TotalCommanderes képet kapta tőlem a holland, hogy számoljon csak! Úgy látszik nem tudott a trükkről.
Üdv: StMiklos
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2013
(#) mikrokapcsolo válasza StMiklos hozzászólására (») Dec 15, 2013 /
 
De legalább visszautalta a pénzt, azért jófej, ezt Magyarországon nem tudnád megcsinálni... De ebbe most ne menjünk bele, a lényeg, ha tartósan működik az átformázás, akkor szólj, inkább teljen meg a kártya, minthogy az újonnan rátett dolgaim kinyomják a régebbieket.
(#) Aldure válasza neocska hozzászólására (») Dec 16, 2013 /
 
Üdv!És azt hogy keresem meg adatkábelt használva átnézem a telefonon lévő mappákat vagy kell hozzá egy program?Amúgy még ezt akartam megpróbálni Bővebben: Link de sajnos ezt írta ki a program.És itt kaptam egy ilyen választ is
Idézet:
„@ Aldure Szia, a hibaüzenet az ADB drivereket hiányolja. Találtam neked egy Logaut-os leírást, ez alapján úgy látom meg lkehet csinálni:
http://logout.hu/cikk/lenovo_p780/rootoljunk.html

Csak saját felelősségedre, én nem próbáltam a leírást!
igazából még ilyen dolgokat nem csináltam ezért kicsit parázok ha netán elrontanám a telót.

root.jpg
    
(#) neocska válasza Aldure hozzászólására (») Dec 16, 2013 /
 
Sajnos van esély rá hogy rootolás közben elrontsad a telefont, mivel a boot particion is átirodnak dolgok.
ADB parancsokkal is meglehet oldani a dolgot.
A beállitsoknál USB debugging bekell legyen pipálva, ilyenkor pc-röl lehet parancsokat küldeni a telefonnak.
(#) Aldure válasza neocska hozzászólására (») Dec 16, 2013 /
 
Hát nem igazán merem bevállalni mert ha elrontok valamit akkor a telót utána már nem lehet megjavítani ha újra telepítik nekem?Szerintem vissza küldöm annak akitől vettem hogy csinálja meg rajta nekem ezt az NTFS kezelést.Itt vásároltam a telót Bővebben: Link
(#) neocska válasza Aldure hozzászólására (») Dec 16, 2013 /
 
Ha elrontod, ujra lehet rakni a softot, s minden visszaáll a gyári beállitásra.
Ha nem vagy biztos benne, akkor ajánlott ojannak odaadni aki már root-olt telefont, s softolt is, nameg ért egy cseppet a linuxhoz (bár ha elolvasod a leirást, s az szerint csinálod, akkor nem szabad hogy elromoljon).
Ahogy nézem MEDIATEK processzora van (rossz tapasztalatok softolassal). Egymagad ne fogj neki.
A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2013
(#) Aldure válasza neocska hozzászólására (») Dec 17, 2013 /
 
üdv!Meg van rootolva a teló már fel tudom tenni a programokat csak még mindig nem látják az ntfs rendszert pedig kettőt is kipróbáltam.Bővebben: LinkBővebben: Linkazt írjál hogy látják legalább is az első linken lévő program de mégsem működik.
Következő: »»   5 / 59
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem