Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   142 / 215
(#) attika válasza zsolt58 hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

1-4-ig tudod a számokat léptetve beírni.
1-es nyomkodva lépteti felfelé
2-es nyomkodva... és így tovább.
(#) kadarist válasza zsolt58 hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Nézd meg az első találatot. Eléggé értelmesen el van magyarázva, hogy hogyan kell csinálni. Bővebben: Link.
(#) zsolt58 válasza kadarist hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Köszönöm mindenkinem kiprobálom és majd írok, hogy sikerült.
Üdv.
(#) zsolt58 válasza zsolt58 hozzászólására (») Aug 28, 2016 /

Ez alapján csináltam::

1. Gyújtást adjuk rá a járműre

2. AS gombot nyomva tartva kapcsoljuk be a készüléket.

3. 1-2-3-4 gombokkal adjuk be a kódot. Helyi érték szerint tudjuk megtenni, tehát a számokat lapozzuk.

4. AS gombot nyomva tartva elfogadtatjuk a rádióval a kódot.
(#) Cumo hozzászólása Szept 3, 2016 /

5000 ft-t adok egy használható kódért.vagy valami megoldást kérek,nem leszek hálátlan

DSC_0013.JPG

(#) attika válasza Cumo hozzászólására (») Szept 3, 2016 /

Ha minden gyári akkor bemész egy szakszervizbe és annyiért amennyit itt ajánltál meg is mondják neked.
(#) Bakman válasza attika hozzászólására (») Szept 3, 2016 /

A legszomorúbb az egészben az, hogy az ilyen problémák költségeit legtöbbször a becsületes használók kénytelenek megfizetni.
(#) attika válasza Bakman hozzászólására (») Szept 3, 2016 /

Ez talán így is van, de egy kép alapján senki nem fog tudni neki kódot mondani.
Minimum kéne egy gyári szám meg típus de kár is róla beszélni mert ez nem az a fórum.

persze..szétnéztem, 39 euróért adna a német kódot. nem vicc de ha kételkednétek ime nézzetek utána. [audi a6 navigation plus. az is megoldás lenne ha valaki tudná törölni az epromját hogy többet kód sem kell hozzá,van iljen is mert hallottam róla
persze ha van itt olyan aki már foglalkozott vele..vagy kiiktatni a kódrendszert.
(#) Stewe válasza Cumo hozzászólására (») Szept 3, 2016 /

Védelmi célú szoftver szándékos megkerülése a büntető törvénykönyv szerint a számítógépes csalás törvényi tényállását is jelentheti, tehát semmiképp se ebbe a fórumba való.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Szept 3, 2016 /

Sose értettem, hogy mi értelme van az ilyeneket kódolgatni, csak a felhasználó szív vele, ez nem olyan, hogy kiszedem és behajítom egy másik kocsiba, nyilván legyártottak x mennyiségű a6-ot x mennyiségű rádióval, kell valakinek a babakocsiba is és lopat egyet?
(#) Bakman válasza Stewe hozzászólására (») Szept 3, 2016 /

Mennyire törvénysértő pénzt kérni azért, amit már egyszer valaki kifizetett? Ráadásul a 39 € elhanyagolható összeg az autó árához képest, de ahhoz elég, hogy a tulajdonost bosszantsa ez a kicsinyesség (nyomdafeséket nem tűrő szó való ide).

csak ujra hasznositani akartam ember! az enyém tönkrement az autóban nem javitható, de most vettem egy másik törött a6-ost amibe üzemképes volt,de mikor át tettem kódot kért..vagyis büntethet a gyártó hogy nem a bontóba került bezúzásra hanem ujrahasznositottam.. akkor miért nem adott örökös garanciát arra ami tönkrement? na ez a pénz csalás a gyártótól!
(#) FeketeVipera hozzászólása Szept 4, 2016 /

Sziasztok! Azt olvastam, hogy TDA7377-esen hogy a standb funkció ki legyen iktatva, 10k-n keresztül a +12V - ra kell csatlakoznia a Standby lábnak. Vagy legalábbis ez az én értelmezésem, de tartok tőle, hogy rossz, mert a végfok bizony meg se szólal így Megmondanátok, hogy így elvben mennie-kéne -e? Köszi'
(#) BarnaPili válasza Cumo hozzászólására (») Szept 4, 2016 /

Hello!
Az eprom átépítése nem megoldás a problémára?
István
(#) Zotya123 hozzászólása Szept 6, 2016 /

Sziasztok.

Segítségre lenne szükségem ezzel a fejegységgel kapcsolatban : Bővebben: Link

Teljesen rendben a cucc,de a netet nem tudom életre kelteni.
A könyvében vannak felsorolt eszközök,amikkel működnie kell,már sikerült is beszereznem egy modemet,ami jó hozzá. Mégsem megy a net. A mellékelt képen van a net beállítási lehetősége.
Az APN internet.vodafone.net Acces number az adott rajta,de mi a user és felhasználó?
A voda szerint admin-admin,de hiába írom be nem kapcsolódik a netre.

Ha valaki tudná, igazán hálás lennék.

Használd a "Link" gombot legközelebb kérlek.
ÜDV: Moderátor
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2016

erisin.jpg

(#) pucuka válasza Zotya123 hozzászólására (») Szept 6, 2016 /

Ha az USB sticket számítógépbe dugod, akkor van net?
(#) Zotya123 válasza pucuka hozzászólására (») Szept 6, 2016 /

Igen,úgy működik. Gyári vodafone stick huawei E220 típus.
Ezekkel kompatibilis a könyve szerint,s benne szerepel a listában.

A számitógépen nem kér user nevet? A stick viszonylag szabad térben van? Remélhetően nem a műszerfal mélyén a fejegység mögött.

Nem ,átállítottam már a pin kérését is,s automatikusan csatlakozik a netre.
Teljesen szabadon,látható helyen van.

A fejegység menüje látja? Ezek általában automatikusan szoktak települni, itt is megtörténik?

Nem hiszem,tápot kap a stick,mert villog rajta a hálózati led. A fejegységen annyi az összes APN konfigurációs rész,ami a fényképen látható.

Sajnos nem tudom, a voda készülék beállítási segítsége (honlapon) nem működik.

Rendben,köszönöm. Azért még nem adom fel,hátha valaki tud ebben segíteni.
(#) Sanitatum hozzászólása Szept 7, 2016 /

Üdvözletem! A minap kaptam egy autórádiót hogy nézzem meg, de sehogysem jutok előre. A tipus "clatronic ar 615 cd mp3". A problémám az, hogy mikor kap tápot felvillan a háttérvilágitás kb 3 másodpercig és ennyi, aztán eltünik, nem reagál gomb nyomásra. Valakinek van ötlete hogy hol keressem a hibát? Előre is köszönöm!
(#) pucuka válasza Zotya123 hozzászólására (») Szept 7, 2016 /

Eszembe jutott még valami. Megnéztem a sajátomat, bár ez tcom -os.
Az APN: internet.telekom. Neked is valami hasonlót kéne beírni a 3GNET helyett. Az enyém nem kér sem felhasználó nevet, sem jelszót. A *99# egy USSD kód, (telefonszám) amivel csatlakozol a szerverre. (ma már ilyenre sincs szükség, elintézi az APN automatikus beállítása)
Az admin/admin -al a modem menüjébe tudsz belemenni, miután böngészőből meghívtad a 192.168.1.1 -et. A fejegységben nem tudom, van-e ilyen. Ott állíthatod a csatlakozásmódját az internetre. Szerintem érdeklődj a voda technikai segítségénél.
De a stick működik, ahogy mondtad, így valami csatlakozási probléma lehet. A stick drivere automatikusan települni szokott, itt is lehet hiba, próbáld meg másik USB csatlakozóból.
Az is lehet, hogy a fejegység hibás beállítást ad a sticknek. Hátha van infó erre nézve az User Manuálban.
(#) enree hozzászólása Szept 13, 2016 /

Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni 2002-es 1.6-os Zafira rádióhoz menő kábelkötegét kellene megfejtenem. A tápok+világítás és a hangszórók megvannak. De még van egy marék kábel, kormánytáv és a rádió fölötti kijelző...
(#) AstraCDX hozzászólása Szept 14, 2016 /

Ez az idióta fórum valamiért nem engedi egyben elküldeni a hozzászólásomat, ezért több darabban lesz !

Sziasztok !

Most készülök rádiót váltani Gamma-ról Delta 6-ra .
Az autó VW Golf IV 2002, még nem Can Bus-os .
Melyik szálakat kell/ajánlott átküldeni az autó csatlakozójáról a Delta 6 bemeneti csatlakozójára .
A hangszóró egyértelmű, abban az irányban semmi kérdés .

1 – Sebesség jel > Szerintem ezt így a Delta 6 nem tudja fogadni .
(#) AstraCDX hozzászólása Szept 14, 2016 /

2 – Némítás > Mehet a Delta 6 megfelelő (Mute) helyére ? Tudja kezelni ?
3 – K-Line > Ezt nem tudom mi .
4 – Gyújtáskulcstól 12V > Mehet a Delta 6 Safe+ lábára ? Tudja kezelni ?
5 – Tápfeszültség 12V > Ezt hova kössem ?
6 – Világítás > Ennek nincs bemenete a Delta 6-on .
7 – Memória Táp +12V > Mehet a Delta 6 B.Up+ lábra ?
8 – Test > GND

Kaphatok ehhez szakmai megerősítést, esetleg kiegészítést ?

A CanBus hiánya mennyire befolyásolja/korlátozza a Delta 6 használatát ?

Üdv.

Astra
(#) merciabc hozzászólása Szept 25, 2016 /

Sziasztok! Segítségeteket kérném!
Kezembe akadt egy Alpine 7" multimédia. Bekapcsolásra minden gombja működik, de a kijelzője totál fehér. Csak sötétben, nagyon haloványan látni a kijelzőt. Az érintője is rendesen működik.
Hol keressem a hibát?
Zoli
Következő: »»   142 / 215
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem