Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóriasztó és központi zár

Témaindító: hzsolt77, idő: Jan 15, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   164 / 164
(#) jesszusom hozzászólása Máj 13, 2023 /

Sziasztok!
Adott 2001 suzuki swift, ismeretlen immobiliser eszközzel, és kulcsos központi zárral.

Az immot szeretném kiiktatni, a kp zárat viszont távirányÍtósra csinálni. Az immo rohadt idegesÍtő gagyi távirányÍtós megoldás, fotón látszik. Ez teljesen felesleges nekem, csak körülményesebb elindulni vele...

Viszont a kp zár ilyen formában, hogy nem távirányÍtós, teljesen hasztalan.

A kp zárat szerintem meg tudom csinálni egy olcsó aliexpresses cuccal, vagy a másik autómbol kiszedem, még nem tudom.

A problémám az, hogy az immo-t nem tudom hogyan iktathatom ki. A kormány alatt semmi kis kütyüt nem találtam. Hogyan lehetne egyszerűen kiiktatni?
(#) Lezli46 hozzászólása Júl 12, 2023 /

Szisztok!

Nagy és sürgő segitségre volna szükségem!

Egy Spal As90 - s riasztót elküldtem egy ismerősómnek akinek tönkrement a Spal AS80 riasztója., csak a taviranyitókat es a modult küldtem azzal instrukcióval hogy egy az egybe csak felkell dugnod. Most telefonált hogy az As 80 - nak 20 Tüs., . az As90- nek 18 Tüs csatlakozója van.., a két csati nem csereszabatos.

Kellene egy Spal As80 es egy Spal As90 kapcsolasi rajz .., remélhetöleg a stekkerek lábkiosztása is rajta van .., vagy más valami szupermegoldás is létezik???
A Spal As 90 18 Tüs kábelkötege megvan.., csak az autó nagyon messze van innét
(#) Inhouse válasza Lezli46 hozzászólására (») Júl 13, 2023 /

Szia!

Volt már itt ez téma, de nem született igazi megoldás, ami feloldotta volna a problémát. A net szerint az AS80 és az AS90 is 18 pines csatlakozóval rendelkezik. Az AS80-nál KIT-ként hivatkoznak rá, talán itt van a kutya elásva, valami agyament ötlettől vezérelve talán létezik egy másik AS80 verzió?
Van egyébként néhol AS85, néhol AP85-ként hivatkozott készülék is.
Ami 20 pines, az az ACJ-1-es...
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2023
(#) Lezli46 válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 13, 2023 /

Csatoltam a küldött fénykepez a 20 illetve 18 tüs As80 illetve As 90 - s Spal riasztóról...

Lefényképezte., a kábelszinek teljesen megegyezők..., elküldtem az As90 kábelkötegét, abból megtudja majd oldani...

Kõszi a segitséget!

Üdv.
(#) Inhouse válasza Lezli46 hozzászólására (») Júl 13, 2023 /

Köszi. És mi van a 19,20-as pinen?
(#) Lezli46 válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 15, 2023 /

Ma megakartam nézni , hogy megirjam aztán...,csak arról feledkeztem hogy a köteget már elküldtem...

Üdv C
(#) D.D hozzászólása Okt 13, 2023 /

Sziasztok. Segítséget kérnék. 2007 vw caddy-be szerelek univerzális központizár vezérlőt és a zárás szál megvan de nyitni nem nyit. Hány ohm kell a nyitáshoz? Köszönöm a választ
(#) kzozo válasza D.D hozzászólására (») Okt 14, 2023 /

Hello. 120 Ohm.
(#) D.D válasza kzozo hozzászólására (») Okt 14, 2023 /

Szia köszi
Következő: »»   164 / 164
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem