Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Zenegép játékgép, készítése javítása
Lapozás: OK   13 / 13
(#) Bakman válasza jokko_105 hozzászólására (») Júl 5, 2024 /
 
Próbálj meg a HDD-n keresni valamilyen szöveges/adatbázis fájlt, ami a meglévő zeneszámok tartalomjegyzéke lehet. Annak módosítása talán eredményre vezet. Nem kell bonyolult dologra gondolni, egyszerű programok ezek.

Már nagyon megkoptak az emlékek melyiknél hogyan ment a feltöltés, de az szinte biztos, hogy az mp3 zeneszámok ID3 tagjait alaposan ki kell tölteni, ide értve a borítóképeket is.
(#) jokko_105 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 5, 2024 /
 
Csatolok képeket. Igy nez ki az id3 tag az egy dolog az menne is a bitmap mappaban a borítókép található de a text mappaban az album.dad fájl azt nem tudom mivel készítették valószínűleg az lenne a kulcs, de ha klónozók 1 mappat a csak a számát valtoztatom meg már akk sem ismeri fel.
Az egyik keven van egy olyan exe fájl, h albumcut.exe azt megnyitom akk ott latok olyat benne h feltöltött albumok 1 oszlop, fizikális albumok 1 oszlop, és marked oszlop. Ha elkeszitem a clonozott mappat akk itt megjelenik a fizikalisban és a marked oszlopban, de hiába jelölöm ki az add to list gomb nem lesz aktív csak a delete gomb.

Ahol az album.dad fájl található a többi fájl csak azt mutatja h az egesz albumbam mennyi szám lett lejatszva a számozottak meg a lejátszott zene száma azt megnyitva meg megmutatja h az a szam hányszor lett lejatszva.
(#) Bakman válasza jokko_105 hozzászólására (») Júl 5, 2024 /
 
Készíts a fájlról egy másolatot és a másolatot nevezd át txt-re vagy zip-re, hátha. Ha van valamilyen HEX szerkesztőd, azzal minden fájlt ki lehet nyitni, hátha látszik, hogy tulajdonképpen miről is van szó.
(#) jokko_105 válasza Bakman hozzászólására (») Júl 5, 2024 /
 
Megnyitva az albumban lévő zenék nevet tartalmazza id3 tagostol.
Következő: »»   13 / 13
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem