Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » B&D, GT201 sövény vágó, kapcsolási rajz
Lapozás: OK   1 / 1
(#) anonim49 hozzászólása Máj 13, 2009 /
 
A gondom nagyon egyszerünek tünik.A gép nem müködik(összel még használtam),szétszedve a kapcsolonál egy motorhoz menő letörött vezetéket találta.Semmi nyoma hogy hova volt bekötve.
Előre is köszönöm a segítséget
(#) POD hozzászólása Máj 13, 2009 /
 
Talán maradt valami helye

vagy?
(#) besi99 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /
 
Sövényvágó.- tehát nem akkumulátoros. Viszont elég rendesen védve van újjlenyirás ellen, kvázi 2 kézzel kell indítani, egyik kéz kapcsol, a másik a reteszelő műanyag "O"-t kell előrenyomni, hogy elinduljon, A kóbor vezetéked innen szakadhatott le, a reteszelő kapcsolóról, szétkapod hanyattfordítod, és máris meglesz a helye
(#) besi99 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /
 
Azt fűszegélynyírónak hívják, és 10 perc üzem után már promlémája van egy masszív fűszállal. Nekem is volt, de nem is vettem meg az akkuját, szivargyújtóról használtam
(#) VIM hozzászólása Máj 13, 2009 /
 
(#) anonim49 hozzászólása Máj 14, 2009 /
 
Bocs ,utolag küldöm a képeket.
(#) besi99 válasza anonim49 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /
 
Az első két képen az látható,hogy szépen leblankolt a kósza vezeték vége, valószínűleg megfuttatva ónnal. Ha közelről megnézed, szerintem csavarnyomot is fogsz találni; és jól elhúztad mindentől, nehogy lássunk valamit. A 3. fotódon szabályszerűen eldugtad az addig libegő vezetéked, ami az ennyiek alapján a reteszelhető kapcsolóba kell, hogy érkezzen. Szerintem a 3. kép direkt ilyen, hogy nehezebb legyen kitalálni
(#) anonim49 hozzászólása Máj 15, 2009 /
 
Elnézést én nem rejtvény ujságba tettem fel a képeket.A kapcsolónál semmi nyoma a letört vezetéknek.A burkolatok levétele után igy nézett ki ahogy lefotoztam.Igazábol az segítene ,ha tudnám a motorra menő négy vezeték bekötését.
(#) Doncso válasza anonim49 hozzászólására (») Máj 15, 2009 /
 
Szerintem is a kapcsolóba kell hogy érkezzen.
(#) tibcsi62 válasza anonim49 hozzászólására (») Máj 15, 2009 / 4
 
A zavarszűrő kondi vezetéke ahova megy oda kell rákötni letört vezetéket . A kondi párhuzamosan van kötve a motor felé menő vezetékkel. A fotón jól látszik a zavarszűrő kondi az a téglalap alakú és két fekete vezeték jön ki belőle , ezt kísérd végig.
(#) vargagerp hozzászólása Ápr 3, 2021 /
 
Sziasztok Balck and Decker elektromos sövénynyíró motorja éppenhogx forog fogalmam sincs mi lehet a gondja!? Érdemes hibát keresgetni vagy menthetetlen szerintetek?
(#) Bakman válasza vargagerp hozzászólására (») Ápr 3, 2021 /
 
Erre nem olyan egyszerű válaszolni. Lehet, hogy szorul valamilyen mechnaika de az is megeshet, hogy a motor a végét járja (vagy már le is égett), netalán csak szénkeféket kellene cserélni.

Működés közben nagy szikrák láthatóak a motoron belül valamelyik szénkefénél?

szerk.:
Fordulatszám szabályzó van agépen?
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2021
(#) vargagerp válasza Bakman hozzászólására (») Ápr 5, 2021 /
 
nincs benne fotd. szabalyzó Lehet megérne egy alapos belső tisztogatást Azt valahgy ki lehet mérni hgy leégett-e a motor?
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem