Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Biztonsági kamerakép mobilra
Lapozás: OK   1 / 1
(#) balage42 hozzászólása Ápr 3, 2013 /
 
Sziasztok!

Gondoltam segítek magamon egy kicsit, és biztonsági kamera képeket a helyszínen, közvetlenül a telefonomra csatlakoztatva, majd beállítom a képeket. Igen csakhogy a telefonomon összesen 3 csatlakozási mód van és önállóan egyik sem alkalmas a videó jel fogadására. Így arra szántam el magam, hogy kreálok valami eszközt erre, de rá kellet hogy jöjjek elégé hiányosak az ismereteim, hogy ezt egyedül megcsináljam.
Szóval, ha valaki(k) segítenének ebben azt megköszönném.
Üdv: B.
(#) Kera_Will válasza balage42 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /
 
Manapság ezek IP alapúak vagy 1 olyan stream serverre dolgoznak ami rögzíthet és még továbbíthat is neten keresztül.
Azt a servert távolról vezérelheted NET böngésző alól.Ez az alap.
Telód böngészőjéből is akár.
Persze mobiladat vagy WiFi kapcsolat kell LAN oldalon ahol a server van, mert telefonodon csak wifi port van ami elég széles erre. Elvileg van usb portod ,adat kábeled , sajnos az alap streAMER server nem biztosan tudhat kezelni csak úgy, az usb portjára rádugott okostelót mint adathordozó külső winyó.
Kissé feltételes módban írok , mert a pontos tipus eszköz nélkül nehéz bármi konkrétat mondani .Felsorolásom csak elvi lehetőségeket rejtenek.Legjobb lenne ha RTFUMet végeznél mielőtt bármit is tennél. (Read The F@....g User Manual!!!)
Attól már sokkal okosabb lennél.Amennyiben analóg eszközökről van szó akkor nem sok esélyed van bármit is telódra átrakni .Ehhez digitalizáló eszköz rendszer szükséges.
Jobb esetben már létezik a videoservernek saját okos telefonon futattható manager felülete is.Kreálni kreálhatsz de nem sok értelme van azon kívűl hogy rászánsz sok időt és pénzt aminek a töredékéből új digitalizált rendszert vehetnél .
(#) mineral válasza Kera_Will hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /
 
Párezer forintért veszel egy fej/mechanika hibás hordozható DVD-t. Azokon álltalában van video bemenet.
(#) balage42 hozzászólása Ápr 4, 2013 /
 
Igen, innen nézve igazatok is van, és elnézést kell kérnem, hogy nem beszéltem a célokról és eszközökről. Tehát a probléma abból adódik, hogy ez a lehetőség pontosan azért kell, mert ez a munkám részét képezi, tehát telepítjük a biztonsági kamerákat. Amikor a képekkel kel szórakozni, akkor még internet nincs, ez kilőve. Viszont adott számomra egy sonye...x8 telefon. A 3 csatlakozási lehetőség usb, wifi, bluetooth. A kameránál pedig egyszer rá tudok akaszkodni a 12v tápra és a jelre. Persze ha ezt közvetlen teszem ki is nyírtam a telót, legalább is a 12v-l.
(#) kokozo válasza balage42 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 / 1
 
Legegyszerűbben veszel egy usb-s tv tunert aminek van video bemenete és a problémád meg van oldva. Már csak olyan tv tunert kell találnod ami megy a telefonoddal. Nem tudom azon milyen rendszer van de androidot az újak már majdnem mindegyik támogatja. Youtubon van sok video róla hogy oldják meg!
Üdv Kokozo.
(#) Gafly válasza balage42 hozzászólására (») Ápr 4, 2013 /
 
De mindezt miért telefonnal kötelező csinálni???
(#) Johnycorp hozzászólása Ápr 4, 2013 /
 
Üdv4

Ahogy előttem is írták a lehetőségeid:
1: Ha IP kamera/a DVR már hálózaton lenne, akkor akár WI-FI kapcsolattal elérhetnéd. A legtöbb (értelmes) rögzítőhöz van mobil kliens program vagy elérheted a webes felületen (ha nem valami Active-x beépülős).

2: USB-s TV tuner, amit kezel a telefonod.

3: Szerintem a legegyszerűbb és én is alkalmazom. Veszel (pl. Vatera) egy mini LCD tv monitort, melynek van Kompozit és/vagy S-VHS bemenete. A kamerát simán rákötöd. Az eszköz is 12V-ot kér, megfelelő áramkörrel biztosítható a fordított polaritás és tápfesz ingadozás elleni védelme is.

Szerény véleményem szerint egyébként igénytelen dolog telefonon nézni. Ugyan mit látsz egy akkora kijelzőn. Max az irányt, hogy hova néz a kamera. Értelmesen beállítani nem lehetne a segítségével.
(#) balage42 hozzászólása Ápr 4, 2013 /
 
A telefon nem kötelező csak, adja magát. Szerelés közben rajtad van a szerszámos tatyó, meg a kamera pozicionáló csavarjai megvannak lazítva (a kamera nyeklik-nyaklik) a telefon amúgy is a zsebedben van, és még egy negyedik cuccot is vigyél fel magaddal, amivel beállítod a képet. Szerintem a telefon nem rossz megoldás. Habár a kép, igen lehetne nagyobb is, de a lényeget ennek ellenére is látni. Ma pont egy ilyen szerelésünk volt, és most a kolléga is jelen volt, aki nem a szereléssel, hanem a beállítgatásokkal és egyéb dolgokkal foglalkozik. Neki van egy kompozit eszköze, ami nem sokkal nagyobb a telefonomnál, és gyönyörűen sikerült beállítani a képeket, csak ez a kolléga nem mindig van velünk, sőt. A tuner csatlakozóra rákeresek, remélem akad valami, ami jó lesz. A telefonon Ginger DX 2.3.7 fut.
Mindenesetre köszönöm eddigi válaszaitokat is.
(#) rejano hozzászólása Okt 13, 2018 /
 
Helló! Segítséget szeretnék kérni: Van egy TX-28 wifis kiegészítő kamerám amely egy rendszer része. Hogyan tudnám önállóan életre kelteni,úgy hogy ne vegyem meg hozzá a vevő egységet.Képet csatolta.

kamera3.jpg
    
(#) pittosi hozzászólása Feb 5, 2023 /
 
Nekem van guudgo kamerám de már ez a program a múlté volt másik program az új telomon de azt a balaton eláztatta Szeretném letöltetni de nem találom. ha tud valaki segIteni köszönöm.
(#) bbb válasza pittosi hozzászólására (») Feb 5, 2023 /
 
Ezt fogalmazd meg úgy, hogy mi is megértsük mit szeretnél mondani!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem