Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Van egy olyan gondom, hogy vettem a bontóban egy Casio SF-9350-es menedzserkalkulátort 500Ft-ért, megjavítottam, működik is, de kellene hozzá magyar használati utasítás. Megnéztem a casio oldalán, de ott csak angol van, és megpróbáltam lefordítani, de nem megy. Azt szeretném kérni, hogy aki tud az küldjön egy linket ahol ingyen letölthetem a magyart, ha talál, vagy rakja fel ide a file-t. Előre is köszönöm. Elnézést a bénáskodásomért. ![]()
A Google Translate-ben sem megy?
Google Translate
Köszönom a tippet, de adobe reader-ből nem enged másolni szöveget a gépem.
Tedd fel azt a file-t!
De miért nem találom a CASIO oldalán ezt a készüléket?
![]()
Én sem találom.
Lehet szöveget másolni!
Keress egy olyan menüpontot, hogy More Tools (pl. jobb gomb az eszköztáron), aztán a felugró ablak alján pipáld ki a Select Tool nevezetűt, és kész! Üdv!
Szia! Annak idején nekem is volt egy ilyenem, mindenféle bővítőkártyákkal, tartozékokkal együtt. Az akkori forgalmazó ( ott voltak a körúton, a Baross u. sarkánál ) mindenhez adott magyarra fordított kezelésit, A4-es formátumban stencilezve. A maga idejében a Casio ezen termékvonalának zászlós hajójaként ez a kütyü durván 6 havi(!!!) fizetésbe került. Ebből az aspektusból nézve finoman fogalmazok, amikor azt mondom, pofátlan a kérésed, amikor külön hangsúlyozod, hogy ingyen szeretnéd. Először még gondolkodtam rajta, hogy feltúrom a lakást, hátha meg vannak még a fent említett doksik, aztán valahol beszkenneltetem, vagy lemásoltatom - végül meggondoltam magam, mivel feltehetően többe került volna a fénymásolás, mint amennyiért a készüléket vetted a roncstelepen. Amúgy is szinte biztos, hogy már régen kidobtam a kukába. Én kérek elnézést, és egyúttal nekem kellemetlen. Javaslom, próbálkozz ezzel inkább számítástechnikai fórumokon, mert itt többnyire elektronikával foglalkozunk.
Köszönöm, a Google Translate-ben ment.
![]()
Köszi a pontot!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |