Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DB 108 vezeték nélküli csengő
Lapozás: OK   1 / 1
(#) pallaci hozzászólása Nov 1, 2009 /

Szeretném megkérdezni a hozzáértő szakemberektől a következőt !
DB 108 tip vezeték nélküli csengőt vásároltam a nyár folyamán. 1 hónap után a csengő nem működött elemeket cseréltem benne, de nem az volt a hibás.!
Azóta is hetente elnémul, akkor a csengő részből ki kell venni az elemeket ,visszatenni ,kettöt pittyent utánna egy hétig működik, majd kezdödik minden előről.
Mit tegyek, mi a hiba ?
(#) aderka válasza pallaci hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Szia!
Milyen elem volt benn, és milyet vettél bele?
Csakmert nem mind1, hogy hány mA/h-ás elemeket teszel bele. Ha aksikat vennél, igaz drágább, de visszahozza az árát. Lemerül, csak feltöltöd, és használod tovább.

üdv: Dávid
(#) pallaci válasza aderka hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Elemcserénél Maxell AA 1.5 v ceruza elemet ,ami azelött is volt benne, illetve CR2032 3V elemet.
A nyomógomb és a csengő közti távolság kb 3 méter, és nincs fém a postaládán kivűl a közelbe.
(#) aderka válasza pallaci hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

Nemtudok mást mondani. Nagyobb kapacitású elemmel próbáld ki. Ha működik 1 hétig, valószínű nincs elektronikai hibája... csak éppen leszívja az elemet.
(#) kaqkk válasza aderka hozzászólására (») Nov 1, 2009 /

A csengőt tápláld meg hálózati tápról : de nézd meg
hogyan van megoldva mert láttam olyan csengőt ami
+- tápot kapott (a négy elem középső csatlakozása is ki volt vezetve az elektronikára )
(#) dizi válasza pallaci hozzászólására (») Nov 2, 2009 /

Szerintem vegyél egy új,megbízható csengőt lehetőleg hálózatit vezeték nélküli típust.
Nálam is ez volt a probléma, csak amikor a sokadik postai értesítő is a ládába landolt és sok vendég se tudott a kapun be jutni, úgy döntöttem,hogy iktatom az elemes kivitelt. :yes:
(#) pallaci válasza dizi hozzászólására (») Nov 3, 2009 /

Szeretném megkérdezni milyen tipust vettél,gondolom utánnajártál a neten.
(#) olihun hozzászólása Júl 25, 2010 /

szevasztok. én is hasonló cipőben járok mert lenyúlták a Db 108 nyomóját. nem tudnátok segíteni hogy a beltérin melyik pontokat zárjam rövidre hogy vezetékkel működtessem?? már nagyon megszoktuk a dallamát. kössz.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem