Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DVD lejátszó javítás
 
Témaindító: ddr, idő: Szept 10, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   81 / 81
(#) FAZ1 válasza eyess hozzászólására (») Okt 12, 2018 /
 
Mindegy - nekem mégis NAGYON megérte.
Igaz, valamikor néhány éve még a gyereknek vettem, aztán utána sohasem használta senki, mert az általam "kukázott" Toshiba DVD azért valamivel mégiscsak jobb.
Viszont ami ennek a gépnek nagy előnye - van rajta a 2 db. Jack bemenet - a mikrofonoknak ((az állítólagos karaoke képességekhez) , no meg ott az sok RCA kimenet (első jobb-bal, hátsó jobb-bal, középső jobb-bal és ráadásnak a subwoofer kimenet, melyek mellett egy D-SUB kimenete is van, azaz - simán és egyből rá lehet dugni bármely régebbi számítógépes monitorra! (melyeken még pontosan olyan (VGA) a számítógépes videójel bemenet!)
Nekem - például kinn a telken meg pontosan olyan LCD monitorom van (NEC Multisync LCD1770NX-BK-2), amelyen hátul van VGA D-SUB, de DVI bemenet szintén.
Így aztán persze többnyire a számítógép is elmegy vele, meg a DVD is elmegy vele. Azonban sohasem egyszerre, de önmagában már az a fő előnye, hogy nem kell a videókábeleket folyton átdugdosni.
Tegnap este pl. egy 3 órás filmet néztem vele végig, tehát a "javításom" nagyon SIKERES!
(amúgy még sohasem próbáltam, hogy mi van olyankor ha mégis együtt tolom rá a kettőt?)
(#) eyess válasza FAZ1 hozzászólására (») Okt 12, 2018 /
 
Valószínű , csak az egyik kimenet lenne aktív .Mégpedig az, amit a menüből ki lehet választani , de ezt nem tudom , ezt te tudnád megnézni.Ha nem lehet , akkor pedig , lehet , hogy automata , tehát mihelyt valamelyik kimeneten monitort észlel , akkor az lesz az aktív.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2018
(#) Tosh39 hozzászólása Okt 23, 2018 /
 
Jó napot! Készülékem nem kapcsol be,a kijelzőn a preparing szó látható egy percig majd csak zúg.Dvd-t és a winchestert megmozgatja!
(#) CHZ válasza Tosh39 hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Szia!
Idézet:
„Készülékem nem kapcsol be....”

Így megfogalmazott kérdésre, nem hiszem, hogy értékelhető segítséget kaphatsz!
(#) Tosh39 válasza CHZ hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Nem csak ezt írtam olvasd végig!
(#) FAZ1 válasza Tosh39 hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Valójában azt se tudom (vagy ebből a nagyok kevésből /készülékem/ szörnyű nehéz értelmezni), valójában tehát mi nem kapcsol be? Számítógép, TV, házi musikcenter, vagy csupán a DVD.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2018
(#) CHZ válasza Tosh39 hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Végig olvastam! Nincs több használható információ benne.
Megsértődhetsz, de inkább nézd meg milyen típusú készülék amit használsz!
Ha ezt megtetted, kérlek nekünk is áruld el!
(#) eyess válasza CHZ hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
A Techwood hdd dvd író készülékről lenne szó ahogy utána kutakodtam.Viszont teljesen nem egyértelmű számomra sem.Mert ha valami nem kapcsol be , akkor nincs kijelzés , nincs DVD , és HDD vezérlés sem.Tehát kíváncsian várom én is a további fejleményeket.
(#) Tosh39 válasza eyess hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Merevlemezes dvd felvevőről van szó! GDV5160S tipusú! A dvd része párat forog,lézer is csak megmutatkozik,a vinyót forgatja lehet hallani,de mintha nem teljes fordulaton menne!csináltattam sentinel tesztet ,az eredmény kíváló 30 napot ment!
(#) Tosh39 hozzászólása Okt 23, 2018 /
 
Egy valamit elfelejtettem irni!Ez a gép olyan típus,hogy kb.2 percet vesz igénybe a bekepcsolás,addig a preparing felirat látható!Na itt tart most,ennél az állapotnál,holott be kellett volna adni az analóg tuner valamelyik csatornáját! Köszi,hogy foglalkoztok az üggyel!
(#) Tosh39 hozzászólása Okt 23, 2018 /
 
Kedves tagok! Én nem is bánnám nagyon ,ha az író nem lesz talán jó,ha találnék olyan IDE rendszerű másik készüléket ami a merevlemezt kezeli(sok fontos felvétel van rajta)!Kérdeztem a barátomat nem lehetne e pendrive ra másolni az anyagot?De nem,mert a számítógép nem látja a felvételeket!Számunkra ismeretlen formátummal dolgozik!
(#) eyess válasza Tosh39 hozzászólására (») Okt 23, 2018 /
 
Értem , hát akkor, mint minden készüléknél általában az elején szokás kezdeni a hiba feltárást.Tehát a tápegység , és minden olyan rész , ahol a tápnak meg kell lennie, és ráadásul terhelten is .Tehát a feladat adott mérni , mérni , és mérni.
(#) Tosh39 hozzászólása Dec 8, 2018 /
 
Rossz techwood dvd íróm winchesteréről szerretnék adatot menteni!Javaslatokat,ötleteket kérnék!
(#) kadarist válasza Tosh39 hozzászólására (») Dec 8, 2018 /
 
Szia!
Rakd bele egy PC-be és Linux-al nézd meg a tartalmát.
(#) Tosh39 válasza kadarist hozzászólására (») Dec 8, 2018 /
 
Köszönöm,megpróbálom feltétlen!
Következő: »»   81 / 81
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu