Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DVD lejátszó javítás
 
Témaindító: ddr, idő: Szept 10, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   81 / 81
(#) FAZ1 válasza eyess hozzászólására (») Okt 12, 2018 /
 
Mindegy - nekem mégis NAGYON megérte.
Igaz, valamikor néhány éve még a gyereknek vettem, aztán utána sohasem használta senki, mert az általam "kukázott" Toshiba DVD azért valamivel mégiscsak jobb.
Viszont ami ennek a gépnek nagy előnye - van rajta a 2 db. Jack bemenet - a mikrofonoknak ((az állítólagos karaoke képességekhez) , no meg ott az sok RCA kimenet (első jobb-bal, hátsó jobb-bal, középső jobb-bal és ráadásnak a subwoofer kimenet, melyek mellett egy D-SUB kimenete is van, azaz - simán és egyből rá lehet dugni bármely régebbi számítógépes monitorra! (melyeken még pontosan olyan (VGA) a számítógépes videójel bemenet!)
Nekem - például kinn a telken meg pontosan olyan LCD monitorom van (NEC Multisync LCD1770NX-BK-2), amelyen hátul van VGA D-SUB, de DVI bemenet szintén.
Így aztán persze többnyire a számítógép is elmegy vele, meg a DVD is elmegy vele. Azonban sohasem egyszerre, de önmagában már az a fő előnye, hogy nem kell a videókábeleket folyton átdugdosni.
Tegnap este pl. egy 3 órás filmet néztem vele végig, tehát a "javításom" nagyon SIKERES!
(amúgy még sohasem próbáltam, hogy mi van olyankor ha mégis együtt tolom rá a kettőt?)
(#) eyess válasza FAZ1 hozzászólására (») Okt 12, 2018 /
 
Valószínű , csak az egyik kimenet lenne aktív .Mégpedig az, amit a menüből ki lehet választani , de ezt nem tudom , ezt te tudnád megnézni.Ha nem lehet , akkor pedig , lehet , hogy automata , tehát mihelyt valamelyik kimeneten monitort észlel , akkor az lesz az aktív.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2018
Következő: »»   81 / 81
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu