Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Nulla áramerősség biztosan jó neki. Ekkor nem is világít.
Ha a maximális áramerősséget akarod megtudni, akkor mérés közben növeld az áramerősséget. Amikor tönkrement, az már sok volt. Ekkor nem is világít. Eldöntheted, hogy például 90 Celsius-fok legmagasabb hőmérsékletet engedsz meg. Ugyanúgy növeled az áramerősséget, de a hőmérsékletet figyeled. Amikor elérte az eldöntött hőmérsékletet, azt az áramerősséget fogadod el.
Most hajnal 2 óra , félre toltam a szerszámokat. Neki fogtam ősszedobni a modulokat, NE ki, TLC555 be, relé ki, drotozás,stb. Tápnak egy telefon tőltőt használtam, 2A tőbb usb csatlakozos. Szépen műkődik minden a harmadik modulig. ( érdekeség amit még soha nem láttam , a25khz modul 4es laba az 5re volt csatlakozva). DE a konvertert nem tudtam műkődésre bírni . Elsőnél azt hittem hogy elrontotam mikor az ENt felfeszegetem, de egy másadikat sem, majd egy aksiról probáltam amirol majd működnie is kéne, de aval sem. Felmérgelodtem és félre toltam mindent.
Miért nem emel feszűltséget, mindkető a bemeneti feszültséget adja a kimenetén. |
Bejelentkezés
Hirdetés |