Fórum témák
» Több friss téma |
Ha a hátsó árnyékoló-hővédő burkolatot leszereled, pontosan leolvashatod, az elektródarendszer alapján az sem fogja tudni pontosan azonosítani, akinek esetleg ismerős lenne.
Sziasztok!!
Ezeket az alkatreszeket egy nagy fenymasolos nyomtatobol szedtem ki, egymas mellett voltak, a femkeretehez csavarozva. Rakerestem a google-ba az oldalan levo szamok alapjan de semmit nem talaltam. Egybe biztos vagyok, hogy nem diodahidak. Valaki latott ient?? Mi lehet ez??
Köszi kadarist & Stewe.
3-ból kijött hogy Tesla ZM1082T. Most már csak egy adatlapot kell hozzá találni.
Szia!
Ezek szilárdtestrelék. A vékonyabb kivezetések a vezérléshez (4-7V DC) tartoznak, a vastagabbak a főáramkörhöz (240V AC). A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2013
Kérek engedélyt irígykedni!Bővebben: Link
Fúha, miért is?
![]() Köszönöm. Kicsit magasabb feszültséggel működik mint gondoltam, de nem vészes.
Az hogyha a vekonyabbik labra 5V feszultseget adok, rovidre zarja a tapegysegem (aval teszteltem) de ha leveszem az 5V-ot meg mindig vezet.
Ez igy rendben van?? Hogy kell kotni hogy 5V tap megszunese utan ne vezessen??
Hello! Oda van írva, hogy 240V AC! Vagy is váltófeszültséget kapcsol a kimenetén! üdv!
Szia!
A benne levő triac egyenfeszültség megszünésekor kapcsol ki. Ugyanis 240VAC -re tervezték, az 50Hz hálózat biztosítja, hogy 10 ms -ekenként az áram 0 lesz.
Tehat akkor ha valtofeszultseget kotok ra, akkor miutan leveszem az 5V tapfeszultseget rola, kikapcsol??
A következő időpontban, amikor éppen nullára vált a váltófeszültség. Ez 10ms-onként megtörténik.
Sziasztok. Van itthon kettő, számomra beazonosíthatatlan típusú elektroncsövem.
Teszek fel róla képet, hátha valaki megtudja mondani, hogy mi ez. Annyit tudok róla, hogy a lábai aranyozottak, de ez látszik a képen is ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2013
Szia!
Akár még E180F is lehet, vagy ha nem, akkor valamilyen más precíziós ipari cső. Meg kellene nézni, hogy mennyi elektróda van benne.
Nagyon úgy tűnik, hogy igazad van. Lábkiosztás stimmel és az egyiken még fel lehet fedezni egy E betű maradványait. Azt még megtudtam róluk, hogy Philips gyártmányúak. És egyébként 5 elektródája van.
Hello! Nem ismered azt a trükköt, hogy a zsíros homlokodhoz kell nyomni, közben tekerni egyet rajta? Mer úgy sokszor olvashatóvá válik a "nemlétező szöveg".. üdv!
Szia, eddig nem ismertem, de nem is segített a dolgon.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2013
Szia!
A kapcsolt körre ne egyenfeszültségű áramkört köss. Erre az oldalra egy váltakozó áramú feszültség forrás (hálózat - a mérés idejére transzformátor szekunder tekercse) kapcsolódjon egy fogyasztón keresztül. Ha van vezérlés az 5V -os oldalon, a váltófeszültséget rákapcsolja a fogyasztóra, ha megszünik a vezérlés a váltakozó áramú körben az áram max 10ms -ig maradhat még fenn.
Sziasztok!
Az alábbi alkatrészből szeretnék venni újat, hogy megjavíthassam egy készülék alaplapját, de nem tudom pontosan a nevét.. A csatlakozón keresztül csatlakozik a tápegység az alaplapra egy 10 tűs csatlakozóval. Sajnos annyira nem vagyok járatos ebben, ezért kérném a segítségeteket. http://kepfeltoltes.hu/view/130319/kiv_ve2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Látható, hogy sikeresen kitört a csatlakozó az alaplapból. http://kepfeltoltes.hu/view/130319/bet_ve_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130319/t_pegys_g_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez a tápegység csatlakozója, amin keresztül csatlakozik. az alaplapra A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2013
Jobb lenne, ha ide töltenéd fel a képet...
Tolómérővel mérd meg a méreteket, de szerintem kb. ez kellhet oda.
Amúgy a harmadik képeden látható egy ventilátor sarka. Az a ventilátor minek a része? A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2013
Off
Jól látom? Valamilyen Tecan műszert javítasz? Milyent? (Csak kíváncsiskodom.) On Amúgy szerintem is az előző hozzászólásban van a megfelelő alkatrész. Régi streamerekből lehet ilyen kitermelni. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2013
Pár éve kolesz nagytakarításkor szereztem őket, akkor még fogalmam se volt róla mire jók.
![]()
Sziasztok!
Megtudja valaki mondani, hogy a képen látható csatlakozó milyen gyártótól van és mi a típusa? Üdv: Márió
Üdv mindenkinek!
Van egy ilyen alkatrészem: gp10nc60kd. hol lehetne ezt megrendelni vagy valami helyettesítőt. Kösz mindenkinek. Laci!
Ilyet találtam ami hasonlit irgb1560kd csak nem tudom hogy a 15 az mit határoz mert nekem 10 van rajta, esetleg az ampert jelenti? akkor jó volna hejette a 15- is?
Pl. itt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |