Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem ez egy 2,7 Ohm-os teljesítmény ellenállás.
Egy 2.7 tized Ohm-os, 2 Wattos ellenállás
A forgórészről rakhatnál fel egy képet, hátha "meaner" tekercs az a mintázat. Szerintem egy gerjesztés, kettő mint resolver megy. Esetleg egy-két képet összeszerelve, mi, hol van a forgórész előtt, hogy helyezkednek el...
Sziasztok!
A pirossal jelölt óra kvarc?! adatait hogy kellene értelmezni, a leírt számok szerepelnek rajta. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2015
Hú, ez sem mai pentium alaplap.
Az órajelgenerátor adatlapja szerint az egy 14.318MHz kristály.
Szia!
Köszönöm! Megkérnélek belinkelnéd azt a bizonyos adatlapot, elmenteném későbbre. Valóban nem mostani, Pentium 2 környékére sorolnám első ránézésre.
Tessék, parancsolj.
Inkább pentium 1. 100MHz az órajel, illetve ennél, csak 66MHz, de mintha a 08-asnál már 100Mhz lett volna, azt most nem találom. Egyébként az alaplapon rajta van a típusa abból kiderül mihez van. A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2015
Sziasztok!
Táblagépben tönkrement egy WS4503S sop8 töltésvezérlő ic, de seholsem találok. Valaki esetleg tud valahol? Vagy helyettesítője is érdekel. Köszönöm.
Sziasztok!
Szükségem lenne egy 32,768KHz kvarc kristályra. A képen egy ébresztőóra elektronikája van, de nem tudom az ebbe használt kvarc milyen értékű, írni nem ír rajta semmit.
Ha órában van, akkor pontosan az, amit keresel. De ha újat akarsz, küldhetek postán, csak add meg a címed mailban. Ha vasárnap feladom, akkor elvileg 4 nap alatt odaér.
Nem kell köszönöm! "Anyos" mindentudó fokijában van egy rakás ilyen vekker. Majd jó lesz alapon...
A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2015
Szasztok van valakinek ötlete hogy kell ide bekötni a neont,esetleg utmutató?
Segitségeteket köszönöm.
Ebbe? Sehogy. Ez egy halogén izzó táp. Kapcsolóüzemű és kb. 12V-ot állít elő. Rá van rajzolva, három izzót tud ellátni.
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2015
Sziasztok!
Tud valaki segiteni abba hogy ennek a EPCOS B82790S513N201 szürönek mi lehet más a váltoja? köszi
Ismétlés a tudás anyja. 1 hét után ismét: Egy TP102F, TO92, 2 lábú izé. Mizé?
Köszönöm.
Szia, Tessék.
Tetszik, tetszik, de sajnos ez nem az (én is csak ezt találtam). TO92, 2 lábú! tokban nagyon "szuper" lenne.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2015
Talán itt, valami.
Köszönöm! Látom nem könnyen adod fel.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2015
Miben van ez a "valami"?
Egy HBF4047, és egy CA555 társaságában egy kis panelen. (nem tudom miben volt)
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, mi lehet ez? Telefonos internettel tudom kapcsoltba hozni, de ott van még rajta a hangszóró kimenet, amit egy TDA1519A hajt, ha minden igaz.
Én valami régi autós mobiltelefon kihangosítóra tippelek.
Lehet, bár a lan port lejelánléte elég fura,de mindegy is, valószínű, hogy alkatrészként lesz használva, csak kíváncsi voltam mi lehetett ezekkel a portokkal ellátva.
Nekem Nokiában van, azon van egy mikrofon és egy hangszóró csatlakozó, olyan mint a képen bal oldalt. A lan csatlakozóba ment a telefon , a fehér csatlakozó jobb oldalt a táp. A másik kettőt nem tudom. De ez csak tipp. Az egyik lehet hogy a headset-é.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2015
Az nem LAN csatlakozó, hanem egy 8P/8P csatlakozó. Kihangosítóknál is használták.
Köszönöm mint kettőtöknek! Így legalább már tisztán látok.
Passz, én sem találtam semmit rá.
A lengyelek szerint is kihangosító: Bővebben: Link.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2015
Akkor én is kérdezek.
Ez most valami, vagy megy valahová? Az első képen a fekete egy pillanatgomb, a fémes a dobozból jön ki, egy alumínium fix vasdarab. A második képen a fekete egy biztosíték. 230 V-os dugója van, viszont az első képen látható ezüst színű vasdarabon kívül semmi se jön ki belőle. A belsejében egy gyantával beleöntött nagy tekercs található. Annyit tudok róla, hogy valami orvosi műszerhez tartozott valaha. |
Bejelentkezés
Hirdetés |