Fórum témák
» Több friss téma |
Valaki tud segiteni ebbe hogy milyen ellenállás lehetett ott? Egy magas elott levo hangvaltoról van szó. Több egyforma hangvaltom ment tönkre. Ne tevesszen meg a kép. Egy ellenallas ment csak ki
A fénykép nem igazán adja vissza a színeket, ráadásul megbarnult az egész.... Ha már a közepén úgysincsen festék, mérjél jobbra, balra, ha mutat valamit a műszer, az érték 2x-e volt az ellenállás.
Üdv.
Szeretném megtudni hogy az alábbi induktivitás mire használható, mi ez? A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2016
Hálózati zavarszűrő a szokásos 2x12mH induktivitással. Max 0,3A áramfelvételű készülék bemenetére lehet kötni.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2016
Kvarcot még nem láttam, amiben kondik is voltak.
Ez piezo-rezonátor - olyan kivitelben, mint az SFE szűrők.
Üdv
Sürgősen kellene egy adatlap egy ilyen hálózati aljzatról,sajnos nem találok. Vagy ha lenne valakinek, egy külső méret és furat távolság is jó lenne. Cnc n marnám a helyét,ezért kellene a mérete. Előre is köszi. Csati A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Használd egészséggel. A PANEL CUTOUT méretre van szükséged valószínűleg.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Sziasztok, a kérdésem a fotókon látható digitális kapcsolóórára vonatkozik:
mi az az alkatrész, aminek az egyik oldalán egy "+" jel látható a 88-as végű fényképen? Valami elem/akksi? Mert hogy a 84-es végű képen látszik, hogy olyan, mint egy tönkrement elem ("kivirágzott"). Az utolsó képen látszik, hogy sajnos NYÁK túloldalán egy darabon, V-alakban megette a rezet ez az anyag, de ezeket majd pótlólag odaforrasztott vezetékdarabkákkal áthidalom. Köszi előre is a megfejtést!
Utólag eszembe jutott, de már nem volt módomban korrigálni; aztán elfelejtettem.
![]()
Igen, az egy 2,4 voltos backup elem az óra részére.
Köszi. A Hestore-nál ezt a kettőt találtam.
Ezekről/ilyenekről lehet szó?
No, a segítségeddel már jobban tudtam keresni: az olyan alakúak, mint az enyém, azok 1,2V-osak, az átmérőjéből meg majd kiderítem a kapacitását. kép
Köszi a segítséget! ![]()
Lehetséges az 1.2 V. A képen nem látom pontosan, hogy 1 vagy 2 cella van.
Gyenge minőségű a fényképem, jogos. De hogy megmondtad, mi az, így már tudtam pontosítani - kösz!
Udv!
Van nekem egy ilyenBővebben: Link kijelzôm. Hogyan tudom a megfelelö digithez tartozo tizedes pontot kapcsolni? Ugyanis nincs annyi lába.
A linkelt oldalon ott van a doksija is, vess rá egy pillantást: a 3-as kivezetés a tizedespont anódja. A közös katódok a 8, 9 és a 12-es kivezetések.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni egy motor bekötéséhez.Aképen látható motort kekllene bekötni. Valaki letudná rajzolni hogyan kell? köszönöm
Maga a motor úgy kezelhető, mint a szokásos egyfázisú aszinkron gépek: a 90fokban mechanikailag elhelyezett két tekercs közül az egyikre rá kell kapcsolni a működtető feszültséget, a másikra pedig (az adattáblán megadott 9uF) kondenzátoral sorosan tesszük ugyanezt. A generátor részt én még sosem használtam, jó régi szép technika...
Köszönöm hogy válaszoltál.Az aszinkron motor bekötését azt értem viszont az adattáblán írja gerj.42v vez.12v,ez eggyen vagy válto fesz.
Hello! Olvasd el!..
Sziasztok.
OBD kiolvasónk 20cm-ről leesett azóta csak az lcd háttérvilágítása működik. Milyen tip.lehet az lcd meghajtó mert a sárgák jól kiköszörülték a feliratot.
Bármilyen. Azt sem tudjuk milyen a kijelző. De én inkább valami tápfesz problémát keresnék, repedést a nyákon, hibás forrasztást, esetleg leesett smd alkatrészt.
A kijelző.
Azért kéne a típus,hogy melyik lábán mit keressek. A stab IC-n még meg van az 5v, mechanikai sérülést nem látok. Szkópal néztem az LCD lábait de semmi mozgás. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2016
Hello! A kvarcokat nézd meg rezegnek-e. Mert azok érzékenyek lehetnek egy mechanikai ütésre.
Azokat néztem szkóppal de semmi mozgás,gondolom leterheli és megáll.
Kicserélem őket hátha. Köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |