Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! PC CPU hőmérsékletmérésre való, de pontosan mi a neve, vagy típusa?
Sziasztok,
Az alábbi képeken látható aljzatot szeretném kicserélni, mert ez eltörött. Ha valaki ismeri a tipusát, beszerzési helyet, kérem ossza meg velem! Köszönöm. Az aljzat 2 pólusú, belső átmérője 6,5 mm és egy mono jack-dugóhoz hasonló dugót fogad. Volt egy pereme is, az tört le... Üdv, Zoltán
Köszi! Ily3t Pesten biztos nem tudok beszerezni. Mivel tudnám helyettesíteni?
Csak önmagával, esetleg keress hibás PC ventilátor vezérlőket, vagy tartozékokat.
Kár
![]()
Ahogy nézem nem lenne jó, mert más a karakterisztikája. Annó csináltam róla diagramot de egyszerűen nem találom.
Na nem bánom, mennyi kellene belőle? Csak mert van egy halommal, de nagyon lusta vagyok postára menni, szóval szépen kell megkérned. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2016
Én is kerestem a karakterisztikáját, de nem nem találtam meg (még
![]()
A hajamat tépem. Megvoltak TXT-ben a nyersadatok. XLS-ben is megvoltak grafikon formájában, majd erről a grafikonról is készült screenshot, mert egy képpel egyszerűbb bánni mint a táblázatkezelővel és egyik sincs meg...
![]() És végül megvan. A mérések nem hajszál pontosak, de beváltak. A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2016
Rákötöttem egy 10 K potit és beállítottam rajt az általad leírt értékek közül 4-et. A kijelzőn közel azonos hőmérséklet érték jelent meg szóval jó lenne!!!
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a képen látható csatlakozó párját hol lehet beszerezni vagy mi a neve? A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2016
Persze! Képet is teszel fel?
![]()
Köszönöm szépen! Megpróbálok beszerezni ezeket helyettesítő alkatrészeket.
Bocsi! Elbénáztam....
![]()
ISO 9 pólusú csati lesz szerintem. Ilyeneket autókban szoktak használni, érdemes egy autósboltban megnézni. Esetleg még ISO 3x3 néven lelhetsz rá.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2016
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy az SCS gyártó rövidítés milyen céget takar. Köszönöm.
Sziasztok!
Ennél a visszajelzős kapcsolónál azért van három csatlakozó, mert az egyikre nullát kell adni, hogy a visszajelző LED működjön? Köszönöm.
Ühüm.
Értem. Ezt multiméterrel ellenőrzöm majd. De a visszajelzőnek mindenképpen kell nulla, vagy ez nem biztos?
Ha SGS -t akartál írni, akkor az SGS Thompson lenne, ma ST Microelektronics.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Nem, kimondottan SCS, a HQ gyártóként ezt a jelölést alkalmazza.
Szimpla elírás. Ha tovább nyitogatod a tétel adatait, először az STM(ikroelectronics) jön, és az adatlap is ST.
De nem mert az STM is fel tüntetve 1300.-Ft/ db mig az SCS 580.-Ft. /kösz a törlést/
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Egy kifutott, többé nem rendelhető tételnél teljesen mindegy milyen ár szerepel.
Bocs de nem kifutott tétel. Mind a kettő van. És ez nem csak erre a tranyóra vonatkozik, több fajtánál is van ez a két, vagy több féle gyártó.
Akkor rosszul olvasom ami a képen van?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |