Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Köszönöm a lehetőséget, de ez nem megfelelő az én készülékemhez.
A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2025
Szia!
Mivel xxxyyy fórumtársunknak sajnos nem megfelelő a méret, ezért a Tiéd a csomag. Többit privátban. Üdv.
Szia!
Vteo elvitte. Sajnálom. Üdv. A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2025
Hogy valóban működik-e, azt általában úgy szoktam leellenőrizni, hogy az elemcsatlakozóknál rámérek az áramfelvételére. Ha a gombok nyomkodására vesz fel bármennyi áramot - működik.
Ennél viszont - még csak kedvem sem volt ellenőrizni.
Az is jó, mert leggyakrabban a gomb van agyonnyomorgatva, vagy a LED forrasztása törik el, meghát az elem(tartó)...
De ehhez műszer kell, telefon meg ott lapul mindeninek a zsebében.
Gyanús, hogy az egyik távirányító Thomson, ha működik a DVD lejátszóval, akkor inkább azzal együtt adjad.
tv philips rc 5903, rc 9050. (Google szerint)
Köszi, ez elkerülte a figyelmemet. Meg fogom nézni.
Üdv. magnók, rádiók, lemezjátszókSziasztok!A XVIII. kerületből ingyen elvihetőek az alábbi dolgok: -Telefunken magnó -Tesla B100 - Aiwa deck - Orosz hordozható lemezjátszó - VT camping házilag készített hálózati táppal
Szia
Az orsós magnót elfoadnám.
Szia! Akkor a tiéd!
Futár megoldható lenne esetleg? Természetesen fizetem, és fáradozásaidat is. Az Aiwa 220 nagy kincs lenne számomra a gyűjteményben.
Szia! Megoldható igen, akkor a tiéd! (Lesz munka vele, mert a kazettaajtója nem nyílik megfelelően)
Szia!
Igazad van, működik a távirányítóval. Akkor a távirányító pakkból kimarad és átkerül a DVD hez. Köszi a figyelmeztetést. Üdv.
Aiwa decket vinném.
írok privit. Szerk, látom már lekéstem. A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2025
Szia!A Telefunken magnót köszönettel elfogadnám, ha tudnád küldeni valamilyen automatába.
Még megvannak az (eltérítő?) magok és került hozzájuk egy Sherwood lemezjátszó.
Működik, de szíjat kell benne cserélni, plexi karcos, zsanér törött. Sződről vihető.
Szia! Én szívesen elfogadnám!
![]()
Szia!
Engem is érdekelne.
Szia! Megpróbálok dobozt keresni, szerintem megoldható
alco szegélynyíró motorIngyen elvihető alco szegélynyíró motor.Üzemképes. Nyák fúró maró motorja lett volna de sose készül el. Foxpost vagy posta FeleslegesIngyen elvihető egy EPSON EPL5800 lézer nyomtató , müködőképes , toner kifogyóban !
Postázod is? Ha igen, akkor engem érdekel. Kösz.
Nekem csak a helyet foglaljaSony CRT TV ingyen elvihető.Teljesen müködőképes, távirányitóval. Két hajvágó, melyek értékesek lehetnek valakinekLehetőleg egyben elvihető a képeken látható két hajvágó gép (az egyik akkumulátoros, a másik hálózati üzemű) a XVI. kerületből. Esetleg csomagküldéssel is átadom őket, a szállítási díj kifizetése esetén.A fotókon minden látható. Mindkét készülék működik. Ha a fiók alján hever nálad, kis méretű (2-4-8Gb-os), hibátlan pendrive, vagy micro SD memóriakártya, azt örömmel elfogadom cserébe, de természetesen enélkül is vihető ingyen minden. A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2025
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |