Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   775 / 775
(#) nyamnyam válasza atis76 hozzászólására (») Sze, 11:07 /

Irtam privátot !
(#) granpa hozzászólása Sze, 16:22 /

MI ez

Aki felismeri mi ez, az ingyen viheti Balatongyörökről vagy Zuglóból.
(#) pipi válasza granpa hozzászólására (») Sze, 16:44 /

Batman sugárpisztolyának darabja?
(#) sargarigo válasza granpa hozzászólására (») Sze, 16:49 /

Ez valami hogyishívjáknak a micsodája! Nem lehet Batmané, mert neki nem volt sugárpisztolya! Vagy lemaradtam arról a lapról?? Inkább Joker szuperrádiójába lesz ez valami integrált hangolt tekercs!
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Sze, 16:52 /

Mi a fenének fűrészelted le a kupakját ennek a GDO mérőfejnek, és a többi darabja megvan-e?
(#) Gafly válasza sargarigo hozzászólására (») Sze, 18:01 /

Mellesleg jó egy éve kérdezted már, bár ez már a sokadik darab lehet amit előásol a pinecéből.
A hozzászólás módosítva: Sze, 18:03
(#) rectamas válasza granpa hozzászólására (») Sze, 20:40 /

Egy jobb minőségű megcsapolásos induktivitás szerintem egy kommunikációs vevőből, katonai rádióból esetleg mérővevőből vagy szignálgenerátorból.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 20:59 /

Nem fűrészeltem le semmit, így örököltem és az évvel ezelőttiben nem szerepelt, mert nem együtt volt elrakva.
Hová lettek a gyűjtők?
A hozzászólás módosítva: Sze, 21:03
(#) rectamas válasza granpa hozzászólására (») Sze, 21:40 /

Én szívesen elvinném, habár van jobb minőségű kerámiába égetett ezüst tekercses nitrogén? védőgázban, igaz az kisebb induktivitású.
(#) granpa válasza rectamas hozzászólására (») Sze, 21:43 /

Ha felvittem Pestre, szólok.
(#) sargarigo válasza Gafly hozzászólására (») Sze, 22:40 / 1

Idézet:
„Mellesleg jó egy éve kérdezted már, bár ez már a sokadik darab lehet amit előásol a pinecéből.”

Én az't ugyan nem! Mellé
(#) rectamas válasza granpa hozzászólására (») Csü, 6:25 /

Köszönöm.
(#) em válasza Kinka István hozzászólására (») Csü, 9:13 /

Hát annyit tudok, hogy barna szalaggal összeragasztom a kettőt, és úgy küldöm, csomagolás nélkül.
(#) Gafly válasza em hozzászólására (») Csü, 10:14 /

Budapesten belül miért nem lehet érte elsétálni?
(#) Kinka István válasza em hozzászólására (») Csü, 10:26 /

Számomra tökéletes, köszönöm.
Privátba küldöm az adataim.
A hozzászólás módosítva: Csü, 10:29
(#) bbb válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 11:13 / 2

Soroljam?
- Időbeosztás más, nem tud elszabadulni munkahelyről
- Az asszony nem nézi jó szemmel, ha "csavarog"
- Nem teljesen mobilis az ember (mozgásában korlátozva van valamilyen formában)
- Nincs autója, nincs kit megkérjen, BKV-val meg nehéz elcipelni az adott holmit
- Nem szereti a személyes találkozást az emberekkel, mert fóbiája van
- Egészségügyi kockázatot jelent neki az időjárás
- Fél a környéktől, az utazástól
- Drágább elmenni érte, mint kifizetni a szállítás költségét (pl. nincs bérlete és két átszállás van, az hat jegy = 3000Ft, 10-es gyűjtő meg 4500Ft, esetleg Budapest 24 órás jegy 2750Ft)

Ez csak ami most így hirtelen eszembe jutott, de tuti van még jó pár objektív ok, amit sokkal nehezebb leküzdeni, mint egy csomagautomatához eljutást. Döntse el mindenki saját maga, hogyan tudja megoldani ezeket a helyzeteket.
(#) Gafly válasza bbb hozzászólására (») Csü, 13:45 /

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ismerem a felajánló kollégát, és van neki végtagja (tudja is használni), valamint közelében tömegközlekedés is.
Tulajdonképpen, ha már járóképes a felajánló, akkor miért nem viszi házhoz (ha már úgyis ingyen van).
(#) Kinka István válasza Gafly hozzászólására (») Csü, 14:56 / 2

Nem kívánhatom, hogy elhozza Délpestre. Tömegközlekedéssel egy óra irányonként. Én váltott műszakban dolgozok, egyszerűbb éjfélkor elmennem egy automatához. Ha vállalja a postázást lehet neki is egyszerűbb min otthon várakozni az érkezésemre.
(#) Gafly válasza Kinka István hozzászólására (») Csü, 17:26 /

Meggyőztél...
(#) Elektro.on hozzászólása 12:01 /

Érdről vihető

Érdről egyben vihető.
Postával sajnos most nem tudok foglalkozni.
Következő: »»   775 / 775
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem