Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Gondolkodó ház avagy házautomatizálás
Lapozás: OK   41 / 41
(#) Droot válasza Atis57 hozzászólására (») Kedd, 8:04 /
 
Köszönöm a kielégítő választ!
A hozzászólás módosítva: Kedd, 8:05
(#) Moderátor hozzászólása kameleon2 hozzászólására (») Sze, 8:21
 
Idézet:
„1. A fórum teljes felületén az árusítás, hirdetés szigorúan tilos.”
(#) proba válasza Atis57 hozzászólására (») Sze, 9:30 /
 
Szerintem bármilyen okos otthon utólagos kiismerése, javíthatósága, ha saját ha gyári, elég reménytelen, főleg 5-10 év távlatából. Új lakás feltételezhetően felújítás, feltételezhetően új igények, új rendszer. Más részről meg ha egyedi rendszer, nem értem miért nem jó az eddig használt rádiós modul. Biztonságot a mögötte dolgozó szoftver ad minden rendszernek. Ha a lehallgathatóság a gond, a kód küldése közben félúton módosítani kell az adó meg a vevő frekvenciát. Aki ezt lehallgatja az már nagyon be akar menni, és be is fog.
(#) Droot válasza proba hozzászólására (») Sze, 10:38 /
 
Sajnos gyakran tapasztalom ezen a fórumon, hogy kérdez valaki egy A dolgot és teljesen elkanyarodik a téma egy B irányba. Vagy hogy egy sikeres projektet pl kameleon leócsárolnak. Nem baj, majd nézek akkor magamnak valami modult és 5-10 év múlva jelentkezem hogy még bővítettem is, elromlani biztos nem fog, mert úgy fogom megcsinálni, hogy ne legyen vele gond.
(#) Kovidivi válasza Droot hozzászólására (») Sze, 11:15 /
 
Nyugodtan készítsd el magadnak, nem kell félned, hogy ezen az úton törnek be hozzád. A betörők nem használnak hyperszámítógépet millió interfésszel, csak egy feszítővasat.
Plusz, nézd meg, hogy 1 év múlva, ha elveszted a forráskódod, te sem fogod tudni se a programod módosítani, se másik modulról belépni, mert egyéni megoldásokat használsz, amit senki sem ismer, te pedig el fogod felejteni, hogy is volt.
Amit a többiek írtak a ház eladásról, rendszer javításáról, felújításról, teljesen igaz.
A hozzászólás módosítva: Sze, 11:16
(#) Droot válasza Kovidivi hozzászólására (») Sze, 11:43 /
 
Gratulálok, ne magadból indulj ki...!
A hozzászólás módosítva: Sze, 11:48
(#) kameleon2 hozzászólása Sze, 12:01 / 1
 
Köszönöm a moderációt, bár nem reklámoztam a terméket. Válaszokat szerettem volna adni. De lassan az embernek már nem lehet semmit leírni, hogy ne moderálják. Beszélgessünk rébuszokban, ha már szakmai az oldal.
Idézet:
„Szia! Sok jó kérdést látok.
Ezekre mi a ...(rébusz)... tervezésénél adtunk válaszokat. Ma a villanyszerelő konferencián akár beszélhettünk volna is ezekről személyesen. De ha tényleg érdekelnek válaszok, szerintem gyere el hozzánk a ...(rébusz)... Rá fogsz jönni, hogy csak a felszínt kapirgálod. Sok rendszer telepítőjével találkozom, ma is találkoztam. Bármit is telepítenek, nagyjából ugyanazokra a válaszokra jutottunk.”
(#) Bakman válasza Kovidivi hozzászólására (») Sze, 17:47 / 1
 
Csak egy apró megjegyzés a gyári - nem gyári vitához. A gyárit bárki megveheti, kitanulhatja a hatástalanítását, míg egy egyedi rendszernél ez "kicsit" macerásabb és ha jól van megcsinálva, nem is igen foglalkoznak vele. Az már csak hab a tortán, hogy egy egyedi éppen olyan, amilyennek a tervezője elkészíti, általában a megrendelő nagy örömére.

Mindkét oldalon van előny és hátrány is, nézzük meg több szempontból is.
Következő: »»   41 / 41
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu