HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.
Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Köszönöm mindenkinek!
Megoldani én is megtudom, de ha egy félkiló kenyeret szeretnék venni, ne kelljen már a pékkisasszonyt feleségül vennem, hogy megtudjam a kenyér árát.
Bár már megtanulhattam volna. Mert a '80-as években megkérdeztem a tejboltba, hogy mennyi egy kiló kenyér. Erre az eladó kis hölgy, azt mondta "Miért szeretné tudni? Nem érdemes azt megjegyezni!" És be kellett látnom, hogy igaza volt/van. Úgy hogy elnézést kértem és megettem.
Ez cm vagy méter? Nem sikerül értelmeznem.
Műszaki rajzokon, legalábbis kis hazánkban, mm-ben értendőek a méretek.
Praktikus lett volna még a római digitus is, de mivel se referencia árpamag, se római láb nem áll mindenkinél rendelkezésre ezért úgy gondoltuk, hogy mm-ben adjuk meg, mint alapértelmezett műszaki rajz mértékegység európában.
Sőt, ezt a lemaradt, de fontos részletet most még a rajzon is feltüntettük! Köszönjük a jogos észrevételt.
Jó, de ha külföldi nézi.