Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hipersávról csatornaáthelyezés VHF sávra
Lapozás: OK   1 / 1
(#) sanyo hozzászólása Márc 4, 2007 /
 
Hello! Valami olyan szerkezetre lenne szükségem amely, a hipersáv S-27 (351,312MHz) csatornát átkonvertálja VHF S-2 (112,312MHz) csatornára lehetséges valami ilyet összehozni?
(#) Sebi válasza sanyo hozzászólására (») Márc 4, 2007 /
 
Természetesen megoldható, de a mechanikai felépítés nem egyszerű. A kapcsolás nem bonyolult, építeni kell egy keverőt, a mi a bejövő jelhez hozzákever 239MHz-et (alsó keverés) a különbségi jel így pont az S2-re esik. Az összegjellel nem is kell törődni, elfér ott az UHF tetején. (akár két helyen nézheted)
(#) Inhouse válasza sanyo hozzászólására (») Márc 5, 2007 /
 
Fogsz egy régi mechanikahibás videót, aminek a tunerje tudja a hipersávot és VHF az RF kimenete (azt nem tudom, hogy be lehet-e állítani alapból VHF S-2-re, lehet, hogy csak buherációval, 8-10 körül szoktak lenni ). Ráállítod az S-27-re a tunerjét, antenna be, rákeveri VHF-re az meg ki.
Vagy veszed a videóval és raksz a videokimenetre egy VHF modulatort, ami valamiből bonottál, másik videó, TV-játék (ezekben szinte mind VHF volt)...

Üdv
Inhouse
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem